Amin Allah sizinde yardımcınız olsun. Bizimki de öyle 20 dakika yarım saatte geri uyanıyor ağlıyor. Hadi bi daha dön başa aynı şeyler. Uyanık kalma süresi belli olmuyor bazen 1 buçuk saat bazen 2 saat. Ama gündüzleri huysuz genelde uykusunu alamadığı için kısa sürede uykusu geliyor tekrarAaa ayni biz allah yardimciniz olsunbizde her uyutmada salliyoruz bazen bir saatten fazla salliyoruz bizde tam daldiriyoruz sonra besige yavasca koyuyoruz. Bizde aynen hamak aldik ama işe yaramadi ve nasil birakacaz bilmiyoruz. Siz ne siklikla uyutuyosunuz uyanik kalma süreleri ne kadar bizim kisa uyuyo 20 dk falan kalkiyo bidaha salliyoruz
Ya hersey ayni hemen hemen bizimde uyanik kalma en fazla oyle oda zor duruyo surekli salliyoruz uyuma sureside ayni ve nasil duzelecek bilmiyorun bizim gecede 4 5 kere rahat kalkiyor gecede uykusu cok azAmin Allah sizinde yardımcınız olsun. Bizimki de öyle 20 dakika yarım saatte geri uyanıyor ağlıyor. Hadi bi daha dön başa aynı şeyler. Uyanık kalma süresi belli olmuyor bazen 1 buçuk saat bazen 2 saat. Ama gündüzleri huysuz genelde uykusunu alamadığı için kısa sürede uykusu geliyor tekrar
Aynı malesef bizim de öyle. Bazen kendimi çok yıpranmış hissediyorum daha şimdidenYa hersey ayni hemen hemen bizimde uyanik kalma en fazla oyle oda zor duruyo surekli salliyoruz uyuma sureside ayni ve nasil duzelecek bilmiyorun bizim gecede 4 5 kere rahat kalkiyor gecede uykusu cok az
Anliyorum ayni bizAynı malesef bizim de öyle. Bazen kendimi çok yıpranmış hissediyorum daha şimdidenuyku eğitimi veriyim diyorum ama 4 aydan önce olmuyormuş zaten ve ağlatmadan da mümkün değil gibi bende ağlamasına dayanamıyorum asla
Çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda atlatırız bu süreciAnliyorum ayni bizbizde vermeyi dusunuyoruz ama dediginiz gibi aglatmadan mümkün degil ve bizde aglatamiyoruz dayanmiyoruz ama bizde dediginiz gibi daha simdiden bitmis yıpranmış vaziyetteyiz bir yol bulursak paylasirim sizinle
Yakin olsan verirdim size bn de varTeşekkür ederim öneriniz için ama malesef virüsten dolayı bulamadık eczanelerde
Teşekkür ederim söylemeniz bile yeter. Ama haftaiçi tekrar doktora gideceğiz o zamana kadar bişey kullanmayı düşünmüyorum.Yakin olsan verirdim size bn de var
Ne demek bende tskr ederim insallah ya insallahÇok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda atlatırız bu süreci
Teşekkür ederim söylemeniz bile yeter. Ama haftaiçi tekrar doktora gideceğiz o zamana kadar bişey kullanmayı düşünmüyorum.
Merhaba, evet çözüldü çok şükür.Merhaba. Kaka sorununuz çözüldü mü acaba?
Kan ilacını bıraktık doktor kararıyla. Zeytinyağı fayda etmedi malesef ama başka şekilde çözdük çok şükür.Maalesef o kan ilaçları bizde de yapmıştı ben kullanmamıştım zeytinyağı içirin
Bize de bıraktırmıştı peki nasıl çözdünüz zeytinyağı da işe yaramamış?Merhaba, evet çözüldü çok şükür.
Kan ilacını bıraktık doktor kararıyla. Zeytinyağı fayda etmedi malesef ama başka şekilde çözdük çok şükür.
Artık 4 ayı geçtiği için meyve püresi önerdi doktorumuz. Sabahları aç karnına 2,3 kaşık armut püresi verdim o şekilde yapmaya başladı. Şuan vermediğim halde kendi yapıyor düzene girdi o şekilde.Bize de bıraktırmıştı peki nasıl çözdünüz zeytinyağı da işe yaramamış?
Yani kan ilacı kabız yapmış değil mi benim kızımda da yapmıştı ama 4 ay geçtiyse meyve püresi verin bişey olmaz kabızlık geçtiyse anne sütü de alıyorsa 6 ayı beklemek daha iyi tabi..Artık 4 ayı geçtiği için meyve püresi önerdi doktorumuz. Sabahları aç karnına 2,3 kaşık armut püresi verdim o şekilde yapmaya başladı. Şuan vermediğim halde kendi yapıyor düzene girdi o şekilde.
Tam olarak kan ilacından değilmiş bizim. O da etkiledi tabi ama doktor bırakınca geçmesi lazım dedi. Kan testleri, idrar testi herşey normal çıktı. Büyük ihtimal anne sütünden oluyor diye doktor püre önerdi. Şuan zaten 5 buçuk aylık oldu. Püreyi arada bir rahatsız olduğunu hissedersem veriyorum.Yani kan ilacı kabız yapmış değil mi benim kızımda da yapmıştı ama 4 ay geçtiyse meyve püresi verin bişey olmaz kabızlık geçtiyse anne sütü de alıyorsa 6 ayı beklemek daha iyi tabi..
Ama anne sütünden olsa 5 aydır kabız olması gerekmez miTam olarak kan ilacından değilmiş bizim. O da etkiledi tabi ama doktor bırakınca geçmesi lazım dedi. Kan testleri, idrar testi herşey normal çıktı. Büyük ihtimal anne sütünden oluyor diye doktor püre önerdi. Şuan zaten 5 buçuk aylık oldu. Püreyi arada bir rahatsız olduğunu hissedersem veriyorum.
Sanırım benim dikkatsizliğimden oldu biraz da. İlk aylar yediğime içtiğime çok dikkat ederdim. Ama son aylar nasıl olsa gaz geçti diye paketli gıda falan çok tükettim. doktor direk yasakladı onları, onun da etkisi var sanırım.Ama anne sütünden olsa 5 aydır kabız olması gerekmez mi
Anladım neyse ki farkedilmiş çok geçmiş olsun sağlıklı büyüsün bebişcikSanırım benim dikkatsizliğimden oldu biraz da. İlk aylar yediğime içtiğime çok dikkat ederdim. Ama son aylar nasıl olsa gaz geçti diye paketli gıda falan çok tükettim. doktor direk yasakladı onları, onun da etkisi var sanırım.
Çok teşekkür ederim amin inşallahAnladım neyse ki farkedilmiş çok geçmiş olsun sağlıklı büyüsün bebişcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?