Kabızlık..

Amin Allah sizinde yardımcınız olsun. Bizimki de öyle 20 dakika yarım saatte geri uyanıyor ağlıyor. Hadi bi daha dön başa aynı şeyler. Uyanık kalma süresi belli olmuyor bazen 1 buçuk saat bazen 2 saat. Ama gündüzleri huysuz genelde uykusunu alamadığı için kısa sürede uykusu geliyor tekrar

Ya hersey ayni hemen hemen bizimde uyanik kalma en fazla oyle oda zor duruyo surekli salliyoruz uyuma sureside ayni ve nasil duzelecek bilmiyorun bizim gecede 4 5 kere rahat kalkiyor gecede uykusu cok az

Ya hersey ayni hemen hemen bizimde uyanik kalma en fazla oyle oda zor duruyo surekli salliyoruz uyuma sureside ayni ve nasil duzelecek bilmiyorun bizim gecede 4 5 kere rahat kalkiyor gecede uykusu cok az
Aynı malesef bizim de öyle. Bazen kendimi çok yıpranmış hissediyorum daha şimdiden uyku eğitimi veriyim diyorum ama 4 aydan önce olmuyormuş zaten ve ağlatmadan da mümkün değil gibi bende ağlamasına dayanamıyorum asla

Anliyorum ayni biz bizde vermeyi dusunuyoruz ama dediginiz gibi aglatmadan mümkün degil ve bizde aglatamiyoruz dayanmiyoruz ama bizde dediginiz gibi daha simdiden bitmis yıpranmış vaziyetteyiz bir yol bulursak paylasirim sizinle

Anliyorum ayni biz bizde vermeyi dusunuyoruz ama dediginiz gibi aglatmadan mümkün degil ve bizde aglatamiyoruz dayanmiyoruz ama bizde dediginiz gibi daha simdiden bitmis yıpranmış vaziyetteyiz bir yol bulursak paylasirim sizinle
Çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda atlatırız bu süreci

Merhaba, evet çözüldü çok şükür.

Kan ilacını bıraktık doktor kararıyla. Zeytinyağı fayda etmedi malesef ama başka şekilde çözdük çok şükür.
Bize de bıraktırmıştı peki nasıl çözdünüz zeytinyağı da işe yaramamış?

Bize de bıraktırmıştı peki nasıl çözdünüz zeytinyağı da işe yaramamış?
Artık 4 ayı geçtiği için meyve püresi önerdi doktorumuz. Sabahları aç karnına 2,3 kaşık armut püresi verdim o şekilde yapmaya başladı. Şuan vermediğim halde kendi yapıyor düzene girdi o şekilde.

Yani kan ilacı kabız yapmış değil mi benim kızımda da yapmıştı ama 4 ay geçtiyse meyve püresi verin bişey olmaz kabızlık geçtiyse anne sütü de alıyorsa 6 ayı beklemek daha iyi tabi..

Yani kan ilacı kabız yapmış değil mi benim kızımda da yapmıştı ama 4 ay geçtiyse meyve püresi verin bişey olmaz kabızlık geçtiyse anne sütü de alıyorsa 6 ayı beklemek daha iyi tabi..
Tam olarak kan ilacından değilmiş bizim. O da etkiledi tabi ama doktor bırakınca geçmesi lazım dedi. Kan testleri, idrar testi herşey normal çıktı. Büyük ihtimal anne sütünden oluyor diye doktor püre önerdi. Şuan zaten 5 buçuk aylık oldu. Püreyi arada bir rahatsız olduğunu hissedersem veriyorum.

Ama anne sütünden olsa 5 aydır kabız olması gerekmez mi

Ama anne sütünden olsa 5 aydır kabız olması gerekmez mi
Sanırım benim dikkatsizliğimden oldu biraz da. İlk aylar yediğime içtiğime çok dikkat ederdim. Ama son aylar nasıl olsa gaz geçti diye paketli gıda falan çok tükettim. doktor direk yasakladı onları, onun da etkisi var sanırım.

Anladım neyse ki farkedilmiş çok geçmiş olsun sağlıklı büyüsün bebişcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…