- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.173
- 108
- 30
Anlatmadilar mi sizeBugün denediğimiz ilaç buydu lavman diye vermiş eczacı. Ama biz beceremedik sanırım.
Amiin inşallahSizi çok iyi anlıyorum henüz ben doğurmadım hamileyim şuan ama anneler galiba aşırı hassas yaklaşıyor bu duruma.. Kuzenim sürekli ağlıyordu çocuk kakasını yapmıyor diye.. Doktora gitti sürekli ama doktor problem yok dedi her defasında.. 9 gün sonra fştille yaptı çocuk inanır mısınız kutlama yaptık çocuk kakasını yaptı diyeHassasiyetinize saygı duyuyorum ama yıpratmayın lütfen kendinizi gayet normalmiş yani bu durum.. Anne olmak ne kadar zor ve güzel birşey böyle bir sevgi böyle bir merhamet gerçekten mucize gibi yaa.. Konuyla çok bağımsız oluyor farkındayım ama Allah annelerimiz de evlatlarımızı da başımızdan eksik etmesin..
Anlatmadilar mi size
Bütün sıvıyı içeriye verdiniz mi ?Yazabilirseniz çok iyi olur. Bugün tekrar götüreceğim doktora sorarım en azından. Lavman yapalı 2 saat oldu hala tık yok deliricem artık
AhahaaaaAmiin inşallahRabbim sizin de bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Gerçekten çok harika bir duygu ve evet insan biraz abartıyor galiba biz deli gibi uğraşıyoruz bebeğim bize bakıp gülüyor☺ en sonunda rahat bırakın beni diye dile gelecek
Bizde yaklaşık yarısını sıktık oldu tek seferde. Bence doktora götürün. 8 10 gun normal diyorlarda bana öyle gelmiyor. Rahat edemem. Yediklerinizde etkileyebilir mesela ben patates filan yesem çocuk rahatsız oluyor. Yada çok şeftali suyu içsem nerdeyse ishal olur.İlacın çeyreğini içeri sıkıp bekleyin demişler biz de öyle yaptık ama olmadı yine.
Çeyreğini demişler öyle yaptık biz.Bütün sıvıyı içeriye verdiniz mi ?
Sadece anne sütü alıyor. Ek gıdaya geçmedik henüz. Kan ilacından olduğunu söyledi doktorumuz. Zeytinyağını da denedik ama yapmadı.Emiyor mu mama aliyor mu? Ek gidaya basladiniz mi? Benim bebegimde bazen 7 8 gün yapmadigi oldu masaj ve zeytinyağı iciriyorduk. Emiyordu sadece
Suyuna zeytinnyagi damlatarak içirin. Bisiklet egzersiziyaptirin, avucunuzu isitip sırtını ve sonra dondurup gobegine masaj yapin, su tuketimine ozen gosterin. Ayrica 4 ayliktannitibarennbu soruna keci boynuzu Fitili internettende bulabilirsinix yontemlerle gecmezse.Arkadaşlar merhaba, 4 aylık bir bebeğim var. Geçen hafta sağlık ocağının verdiği kan ilacına başlamıştık. Bebeğim o günden beri kakasını yapamıyor. Günde 2,3 kere yapan bebek birden kesildi. Bugün doktora gittik, fitil yazdı eğer bulamazsanız zeytinyağıyla masaj yapın dedi. Malesef virüsten dolayı fitil eczanelerde yok. Masaj da işe yaramadı napıcağımı şaşırdımÖnerisi olanlar yazarsa sevinirim.
Zeytinyağı icirdiniz mi masaj mi yaptiniz. Birde dr catlak olup olmadigina baktimjÇeyreğini demişler öyle yaptık biz.
Sadece anne sütü alıyor. Ek gıdaya geçmedik henüz. Kan ilacından olduğunu söyledi doktorumuz. Zeytinyağını da denedik ama yapmadı.
AminSizi çok iyi anlıyorum henüz ben doğurmadım hamileyim şuan ama anneler galiba aşırı hassas yaklaşıyor bu duruma.. Kuzenim sürekli ağlıyordu çocuk kakasını yapmıyor diye.. Doktora gitti sürekli ama doktor problem yok dedi her defasında.. 9 gün sonra fştille yaptı çocuk inanır mısınız kutlama yaptık çocuk kakasını yaptı diyeHassasiyetinize saygı duyuyorum ama yıpratmayın lütfen kendinizi gayet normalmiş yani bu durum.. Anne olmak ne kadar zor ve güzel birşey böyle bir sevgi böyle bir merhamet gerçekten mucize gibi yaa.. Konuyla çok bağımsız oluyor farkındayım ama Allah annelerimiz de evlatlarımızı da başımızdan eksik etmesin..
AminSizi çok iyi anlıyorum henüz ben doğurmadım hamileyim şuan ama anneler galiba aşırı hassas yaklaşıyor bu duruma.. Kuzenim sürekli ağlıyordu çocuk kakasını yapmıyor diye.. Doktora gitti sürekli ama doktor problem yok dedi her defasında.. 9 gün sonra fştille yaptı çocuk inanır mısınız kutlama yaptık çocuk kakasını yaptı diyeHassasiyetinize saygı duyuyorum ama yıpratmayın lütfen kendinizi gayet normalmiş yani bu durum.. Anne olmak ne kadar zor ve güzel birşey böyle bir sevgi böyle bir merhamet gerçekten mucize gibi yaa.. Konuyla çok bağımsız oluyor farkındayım ama Allah annelerimiz de evlatlarımızı da başımızdan eksik etmesin..
Sanırım haklısınız.. Böyle şeyleri konuşup okuyunca çok duygulanıyorum yaa.. İki kez bebeğimi kaybettim Rabbim inşallah bu kez sağ salim kucağıma almayı nasip eder de bende yaşarım bu güzel duyguları.. Allah sizinde bebeğinizi bağışlasın..AminBebisin doğsun bir pırt sesine dünyaları vereceksin. Yada kakasını yaptığında büyük mutluluk yaşayacaksın. Bence anneler abartmıyor normal tepkiler bunlar. Tek isteğimiz bebeklerimizin rahat huzurlu olması.
Bende teşekkür ederimAhahaaaaaynısını kuzenime demiştim sonunda çocuk beni rahat bırak artık çıldırdın mı anne diye dile gelecek demiştim Bazen düşünüyorum ben de mi böyle olacağım doğurunca diye ama sonra yok yaaa bu kadar da takmam herhalde diyorum sonuçta doktor bir sorun yok dedi diyorum ama daha doğurmadan neleri takıyorum bir bilseniz Allah hepimize yardım etsin.. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..
Bende rahat edemiyorum dediğiniz gibi. İlaçtan oldu bizim öncesinde hiç böyle bişey yaşamadık sadece gaz sancısı olurdu.Bizde yaklaşık yarısını sıktık oldu tek seferde. Bence doktora götürün. 8 10 gun normal diyorlarda bana öyle gelmiyor. Rahat edemem. Yediklerinizde etkileyebilir mesela ben patates filan yesem çocuk rahatsız oluyor. Yada çok şeftali suyu içsem nerdeyse ishal olur.
Bi bakayım dediğinize. Yalnız ben su içirmedim hiç anne sütü alıyor diye.Suyuna zeytinnyagi damlatarak içirin. Bisiklet egzersiziyaptirin, avucunuzu isitip sırtını ve sonra dondurup gobegine masaj yapin, su tuketimine ozen gosterin. Ayrica 4 ayliktannitibarennbu soruna keci boynuzu Fitili internettende bulabilirsinix yontemlerle gecmezse.
Yok muayene etmedi doktor. Evet içirdik masajı da denedik.Zeytinyağı icirdiniz mi masaj mi yaptiniz. Birde dr catlak olup olmadigina baktimj
Evet bize de böyle önerdi doktor ama yok fayda etmedi. Bende çok pişmanım keşke vermeseydim ilacı. Doktor direk kestirdi zaten sakın verme dedi ama artık olan oldu.Biz de aynı sıkıntıyı fıtığı çıktığında yaşamıştık.. ameliyattan sonra da baya devam etti kabızlık sorunumuz. Onun üzerine sağlık oağından kan ilacı verip kabıslık yapablr dediler. Ben zaten bebeğim kakasını yapamyor diye vermedim ilaçı.. bize doktorumuz kakasını yapamadığı zaman kantoron yağı veya hakiki zeytn yağı poposuna sürün elinize eldiven geçirin küçük parmağınıza da sürün ilk çizgiye kadar poposuna parmağınımı sokup uyarın demişti.. sadece bunu yaptığım zaman yapabiliyordu kakasını
Havalar çok sıcak su içirin bebeğinize 2 çay kaşığı da olsa.. ben havalar ısınmaya başladığında veriyordum bebeğime 2 3 çay kaşığı su. Zararını görmedim faydasını gördüm. Bebeğim kakasını rahat ve daha sulu yapmaya başladı.Bi bakayım dediğinize. Yalnız ben su içirmedim hiç anne sütü alıyor diye.
Yok muayene etmedi doktor. Evet içirdik masajı da denedik.
Evet bize de böyle önerdi doktor ama yok fayda etmedi. Bende çok pişmanım keşke vermeseydim ilacı. Doktor direk kestirdi zaten sakın verme dedi ama artık olan oldu.
Havalar çok sıcak su içirin bebeğinize 2 çay kaşığı da olsa.. ben havalar ısınmaya başladığında veriyordum bebeğime 2 3 çay kaşığı su. Zararını görmedim faydasını gördüm. Bebeğim kakasını rahat ve daha sulu yapmaya başladı.
Tekrar doktora gotururseniz catlak var mi diye baktırın. Canı acidigi icinde yapmiyordur belkiBi bakayım dediğinize. Yalnız ben su içirmedim hiç anne sütü alıyor diye.
Yok muayene etmedi doktor. Evet içirdik masajı da denedik.
Evet bize de böyle önerdi doktor ama yok fayda etmedi. Bende çok pişmanım keşke vermeseydim ilacı. Doktor direk kestirdi zaten sakın verme dedi ama artık olan oldu.
Poposunun kenarları kızarık ama çatlakla alakası var mıdır sizceTekrar doktora gotururseniz catlak var mi diye baktırın. Canı acidigi icinde yapmiyordur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?