Zeytinyagini icirmeyi deneyin bir tatlı kaşığı sıcak banyo masaj illaki yapacak korkmayın :)
Kan ilacı kanızlok yapabilir başka bir kan ilacı deneyin ben kabız olunca bebeğim mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağ katıyorum kendim de bok kayısı kompostosu içiyorum ki sütüme etki etsin diyeArkadaşlar merhaba, 4 aylık bir bebeğim var. Geçen hafta sağlık ocağının verdiği kan ilacına başlamıştık. Bebeğim o günden beri kakasını yapamıyor. Günde 2,3 kere yapan bebek birden kesildi. Bugün doktora gittik, fitil yazdı eğer bulamazsanız zeytinyağıyla masaj yapın dedi. Malesef virüsten dolayı fitil eczanelerde yok. Masaj da işe yaramadı napıcağımı şaşırdımÖnerisi olanlar yazarsa sevinirim.
Demi
Kan ilacı kanızlok yapabilir başka bir kan ilacı deneyin ben kabız olunca bebeğim mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağ katıyorum kendim de bok kayısı kompostosu içiyorum ki sütüme etki etsin diye
Kaç gündür yapamıyor lavmana rağmen yapması gerekirdi benim bildiğim doktora götür istersen ve kan damlasını değiştir kesinlikleDenedim zeytinyağını ama etki etmedi iyice kötü olacak diye korkuyorum. Eczacı lavman önerdi ama o da fayda etmedi.
Kaç gündür yapamıyor lavmana rağmen yapması gerekirdi benim bildiğim doktora götür istersen ve kan damlasını değiştir kesinlikle
Ben hamilelik de o ilaçlar yüzünden çok fena kabızlık yaşadım ilacı kesince düzeldi (damar yoluyla almıştım ilacı )
Bize bir tane jel vermişti doktor fitil ise yaramazsa diye o ise yaramıştı. Işim verebiliyor muyuz bilmiyorum. Birde şeftali suyu icseniz o da ise yarayabilir.
Bence olmazsa akşam sen yine götür belki siz bwcerememişsinz huzursuz mu peliBugün 8 gün oldu. Dün götürdüm doktora ilacı direk kesti zaten. Son 2 gün vermemiştim ondan olduğunu anlayınca. Bugün lavman denedik ama biz mi beceremedik anlamadım yine yapmadı.
Bence olmazsa akşam sen yine götür belki siz bwcerememişsinz huzursuz mu peli
Geçmiş olsun canım şimdiden sadece anne sütü alıyorsa normal bir süre 10 güne kadar ama bebeği o kadar kasmaya gerek yokBencede biz beceremedik galiba. Huzursuzluğu yok çok şükür normal emiyor uyuyor oynuyor.
Geçmiş olsun canım şimdiden sadece anne sütü alıyorsa normal bir süre 10 güne kadar ama bebeği o kadar kasmaya gerek yok
Libalaks ismi
Aynı problemi kuzenim yaşadı ve maalesef fitil dışında hiçbirşey çözüm olmadı..9 gün sonra fitil ile yaptı bebeği kakasını.. Fitili temin edebileceğiniz birileri yok mu hiç isteseniz başka eczanelerden biri bulup getirse sizeArkadaşlar merhaba, 4 aylık bir bebeğim var. Geçen hafta sağlık ocağının verdiği kan ilacına başlamıştık. Bebeğim o günden beri kakasını yapamıyor. Günde 2,3 kere yapan bebek birden kesildi. Bugün doktora gittik, fitil yazdı eğer bulamazsanız zeytinyağıyla masaj yapın dedi. Malesef virüsten dolayı fitil eczanelerde yok. Masaj da işe yaramadı napıcağımı şaşırdımÖnerisi olanlar yazarsa sevinirim.
Aynı problemi kuzenim yaşadı ve maalesef fitil dışında hiçbirşey çözüm olmadı..9 gün sonra fitil ile yaptı bebeği kakasını.. Fitili temin edebileceğiniz birileri yok mu hiç isteseniz başka eczanelerden biri bulup getirse sizeİnşallah en kısa zamanda çözülür bu durum hem bebek hem anne için gerçekten sıkıntılı bir süreç..
Canınızı sıkmayın eğer bebeğiniz sıkıntılı değilse çok problem değilmiş kakasını yapmaması.. Doktor kuzenime öyle demişti. 10 güne kadar normal dedi.. Ama bebekte huzursuzluk yoksa.. Kulak çöpü zeytinyağı masajı deneyin sürekli.. Karnına masaj yapın bastırmadan saat yönünde.. İnşallah yapar yaa..İnşallah sağolun. Eşim civardaki çoğu eczaneyi dolaştı ama yok ve açık açık söylemişler bir kaç aydır ilaç gelmiyor diye. Arayın her yeri ama bulmanız zor demişler
Canınızı sıkmayın eğer bebeğiniz sıkıntılı değilse çok problem değilmiş kakasını yapmaması.. Doktor kuzenime öyle demişti. 10 güne kadar normal dedi.. Ama bebekte huzursuzluk yoksa.. Kulak çöpü zeytinyağı masajı deneyin sürekli.. Karnına masaj yapın bastırmadan saat yönünde.. İnşallah yapar yaa..
Sizi çok iyi anlıyorum henüz ben doğurmadım hamileyim şuan ama anneler galiba aşırı hassas yaklaşıyor bu duruma.. Kuzenim sürekli ağlıyordu çocuk kakasını yapmıyor diye.. Doktora gitti sürekli ama doktor problem yok dedi her defasında.. 9 gün sonra fştille yaptı çocuk inanır mısınız kutlama yaptık çocuk kakasını yaptı diyeİnşallah ya inanın dünden beri denemediğimiz şey kalmadı. Ama yok bana mısın demiyor. Huzursuzluğu yok çok şükür ama benim kafam rahat değil ilk defa böyle bişey oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?