Anal fissür muhtemelen. Ama en iyi teşhisi elbette doktor yapacaktır. Gidene kadar Proctolog krem kullanabilirsiniz rahatlatır.
[/QUOTE çok teşekkür ederim sağolun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anal fissür muhtemelen. Ama en iyi teşhisi elbette doktor yapacaktır. Gidene kadar Proctolog krem kullanabilirsiniz rahatlatır.
[/QUOTE çok teşekkür ederim sağolun
Çok teşekkür ederim oturucam hergunIlık suya oturun bu biraz ağrınızı hafifletir. başka tavsiye veremem. Çünkü anal fissür olabilir hemoroid olabilir. İkisinin tedavisi çok farklı
doktor randevusu almışsınız zaten. en iyisini o bilir. ama o sürece kadar lifli beslenin. lifli gıda takviyeleri var. nestlenin var mesela. eczanelerde satılıyor isim veremiyorum. araştırınca bulursunuz. bebeklere bile verilebiliyor. yan etkisi yok. bazı bitkisel şuruplar var. onları da eczaneye danışın yardımcı olurlar size. bol su tüketin. patates pirinç tavuk şeftali havuç bunlar sağlam kabız yapar. bir süre uzak kalın bunlardan. bulgur tüketin, salata yeyin, baklagiller iyidir bu konuda. yoğurt süt de fazlası kabız yapar dikkat. doktora gidene kadar besinleri dengeleyin. kabız çocuk büyüttüğüm için o bölgeyi rahatlatan bitkisel kremler, ağrı gidericiler de var ama burdan söylemek doğru değil. ama var olduğunu bilin. eczaneyle görüşün. yönlendirsinler. böyle sürerse daha çok zarar verirsiniz bağırsağa çünkü.Merhabalar arkadaslar 2 dir efferder siniz tuvalete gitmek zulüm oldu bana kabızlık sorunum var benim çoğu zaman oluyor 1 ay önce doğum yaptım hamilelik ve bu dönemde daha çok arttı bu şikayetim geçen hafta büyük tuvaletimi yaparken ikinmamdan dolayı icerde bi hasar oldu sanırım 2 dır yaparken çok fena anlatamicam kadar acı çekiyorum sağ tarafta bu acı nedir bu bilen yaşayan arkadaşlar varsa lutfen yardımcı olur musunuz psikolojim bozuldu resmen büyük tuvaletim gelmesin diye dua edicem
+ olarak şekersiz kayısı kompostosu veya hoşafı için.doktor randevusu almışsınız zaten. en iyisini o bilir. ama o sürece kadar lifli beslenin. lifli gıda takviyeleri var. nestlenin var mesela. eczanelerde satılıyor isim veremiyorum. araştırınca bulursunuz. bebeklere bile verilebiliyor. yan etkisi yok. bazı bitkisel şuruplar var. onları da eczaneye danışın yardımcı olurlar size. bol su tüketin. patates pirinç tavuk şeftali havuç bunlar sağlam kabız yapar. bir süre uzak kalın bunlardan. bulgur tüketin, salata yeyin, baklagiller iyidir bu konuda. yoğurt süt de fazlası kabız yapar dikkat. doktora gidene kadar besinleri dengeleyin. kabız çocuk büyüttüğüm için o bölgeyi rahatlatan bitkisel kremler, ağrı gidericiler de var ama burdan söylemek doğru değil. ama var olduğunu bilin. eczaneyle görüşün. yönlendirsinler. böyle sürerse daha çok zarar verirsiniz bağırsağa çünkü.
Teşekkür ederim dikkat edicem+ olarak şekersiz kayısı kompostosu veya hoşafı için.
Ve su tüketiminize dikkat edin.
Comlk teşekkür ederim yaparken çok çok fena aciyor bagirasim geliyor devlette acilde bakarlarmi bilemiyorumbol bol sıvı tüketmeniz, hazmı zor şeyler yememeniz, mümkünse çorba gibi hafif şeyler yemeniz dışında kimse tavsiye veremez.
bence acile gidin, oradan deneyin şansınızı.
çok ıkınmak damarlarınızı patlatıp büyük bir kanama yaratabilir.
zorlamamaya çalışın.
Evet gliserin zararsız siz de haftaya kadar beklemeyin alabilirsiniz eczanedenGidicem haftaya randevu aldım fitili doktorunuz mu verdi
Doğumdan sonra çok kişi yaşıyor muhtemelen çatlak oluşmuştur kesinlikle genel cerrahiye gidin kanızlık için birsürü topik ve ilaçlar var bebeğe geçmeyen doktorunuza danışıp alın derimMerhabalar arkadaslar 2 dir efferder siniz tuvalete gitmek zulüm oldu bana kabızlık sorunum var benim çoğu zaman oluyor 1 ay önce doğum yaptım hamilelik ve bu dönemde daha çok arttı bu şikayetim geçen hafta büyük tuvaletimi yaparken ikinmamdan dolayı icerde bi hasar oldu sanırım 2 dır yaparken çok fena anlatamicam kadar acı çekiyorum sağ tarafta bu acı nedir bu bilen yaşayan arkadaşlar varsa lutfen yardımcı olur musunuz psikolojim bozuldu resmen büyük tuvaletim gelmesin diye dua edicem
Teşekkürler sagolunDoktora gidene kadar kabiz olmamaya calisin.
Ev turşusu,ev yoğurdu,kefir probiyotik gıdalardır,bunlarla beraber lifli beslenir bol su içerseniz en azından doktora gidene kadar durumu idare edersiniz. Ilık suya oturmakta gecici de olsa sizi anlık rahatlatacak bir çözümdür.
Geçmiş olsun.
Acil şifalar diliyorum,size.Genel cerrahi uzmanına muayene olarak kafanızdaki sorulara sağlıklı cevaplar bulabilirsiniz.Merhabalar arkadaslar 2 dir efferder siniz tuvalete gitmek zulüm oldu bana kabızlık sorunum var benim çoğu zaman oluyor 1 ay önce doğum yaptım hamilelik ve bu dönemde daha çok arttı bu şikayetim geçen hafta büyük tuvaletimi yaparken ikinmamdan dolayı icerde bi hasar oldu sanırım 2 dır yaparken çok fena anlatamicam kadar acı çekiyorum sağ tarafta bu acı nedir bu bilen yaşayan arkadaşlar varsa lutfen yardımcı olur musunuz psikolojim bozuldu resmen büyük tuvaletim gelmesin diye dua edicem
Çok teşekkür ederimAcil şifalar diliyorum,size.Genel cerrahi uzmanına muayene olarak kafanızdaki sorulara sağlıklı cevaplar bulabilirsiniz.