Doktora gidin. Biz burada ne desek doğru olmaz. Yanlış bir şey yaparsınız hasar daha fazla olur. Genel Cerrahi bölümüne randevu alınMerhabalar arkadaslar 2 dir efferder siniz tuvalete gitmek zulüm oldu bana kabızlık sorunum var benim çoğu zaman oluyor 1 ay önce doğum yaptım hamilelik ve bu dönemde daha çok arttı bu şikayetim geçen hafta büyük tuvaletimi yaparken ikinmamdan dolayı icerde bi hasar oldu sanırım 2 dır yaparken çok fena anlatamicam kadar acı çekiyorum sağ tarafta bu acı nedir bu bilen yaşayan arkadaşlar varsa lutfen yardımcı olur musunuz psikolojim bozuldu resmen büyük tuvaletim gelmesin diye dua edicem
Aldım ama en erken randevu haftaya alabildim malesefDoktora gidin. Biz burada ne desek doğru olmaz. Yanlış bir şey yaparsınız hasar daha fazla olur. Genel Cerrahi bölümüne randevu alın
Ilık suya oturun bu biraz ağrınızı hafifletir. başka tavsiye veremem. Çünkü anal fissür olabilir hemoroid olabilir. İkisinin tedavisi çok farklıAldım ama en erken randevu haftaya alabildim malesef
Tesekkur ederimHekim değilim o sebeple verebileceğim yegane tavsiyeler: bol bol su içmeniz ve yulaf ezmesi tüketmeniz.
Sezeryanla doğum yaptim inşallah değilimdir hemoroidNormal doğum mu oldu
Hemoroid olabilir maalesef
Sulu gıdalarla beslenin kabız olmamaya çalışın
Bir süre sonra kanar
Tarif ettiğiniz şey hemoroid sağ tarafta oluşmuş demek ki
Çok geçmiş olsun
Anal fissür de olabilir amaNormal doğum mu oldu
Hemoroid olabilir maalesef
Sulu gıdalarla beslenin kabız olmamaya çalışın
Bir süre sonra kanar
Tarif ettiğiniz şey hemoroid sağ tarafta oluşmuş demek ki
Çok geçmiş olsun
Yani evde geçermi kendiliğinden bu şikayetler ne yapmam lazim veya doktora gittiğimde ameliyatsız kesin tedavisi varmı bilginiz varmjAnal fissür de olabilir ama
İkisi için de konuşuyorum ilerlememişse zaten krem vs ile geçer. ama ilerlediyse cerrahi müdahale gerekebilir. İki türlü de sağlığınıza kavuşursunuzYani evde geçermi kendiliğinden bu şikayetler ne yapmam lazim veya doktora gittiğimde ameliyatsız kesin tedavisi varmı bilginiz varmj
Çok teşekkür ederim sagolun inşallahİkisi için de konuşuyorum ilerlememişse zaten krem vs ile geçer. ama ilerlediyse cerrahi müdahale gerekebilir. İki türlü de sağlığınıza kavuşursunuz
Doktora gıtmelısınızMerhabalar arkadaslar 2 dir efferder siniz tuvalete gitmek zulüm oldu bana kabızlık sorunum var benim çoğu zaman oluyor 1 ay önce doğum yaptım hamilelik ve bu dönemde daha çok arttı bu şikayetim geçen hafta büyük tuvaletimi yaparken ikinmamdan dolayı icerde bi hasar oldu sanırım 2 dır yaparken çok fena anlatamicam kadar acı çekiyorum sağ tarafta bu acı nedir bu bilen yaşayan arkadaşlar varsa lutfen yardımcı olur musunuz psikolojim bozuldu resmen büyük tuvaletim gelmesin diye dua edicem
Randevu aldım gidicemDoktora gıtmelısınız
Gidicem haftaya randevu aldım fitili doktorunuz mu verdiAynısını ben yaşadım bilirim çok ağrılı bir durum bana bir fitil vermişti doktor gliserin eczaneden aldım otu atıp ondan sonra yumuşatıyordu karnımı VS kolay oluyordu doğum sırasında bağırsakları çok etkilendiği için bu durum çok bir çok gebede olur biliyorsunuz ki bağırsakları bizim 2.beynimiz çok önemli yani siz bir genel cerrahi gidin kabızlığınız için geçmiş olsun..
Burdan şifa goremezsın tatlım .Gecmıs olsun .Doktora gıtmelısınız
Çok teşekkür ederim sagolunGecmis olsun. Sezaryen dogum yaptim. Doktorum toz formda bir ilac recete edip, kabizlik hisettigin an kullan demisti. Dogumdan yaklasik 1 hafta sonra sorun yasadim. 2 sefer kullandim sadece ve yoluna girdi. Doktorunuza danismanizda fayda var.
Yavrunuzu gule gule buyutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?