• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kabızlık Sorunu! Yardım Edin Lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
aynen canım benimde aynı sorun bebeğim 4 aylık 2 aydır aynı sorunu yaşıyorum dr biri normal dio diğeri değil.biri bağırsak hızlı çalişio diyor diğeri tembel.anlamadım bende.bebeğim sıvık yapıyor yaptığı zaman.bebeğimde ıkınmalar başladı makatında mayasur belirtisi var.artık oturup ağlar konuma geldim.canımız çok acıyor:(

Kızlar benim de 5 aylık oğlum var ve 2.5 ayından taaki geçen haftaya kadar hep kabızlık sorunu çektik artık ağlıyordu yaparken 5 günde bir yapıyordu.Doktorumuzun tavsiyesi ile şu kabızlık derdini çözdük... Zeytinyağı klasik zaten onda çözüm bulamıyorsanız şifa karadut şurubunda :) Sindirim sistemi sorunlarını doğal yoldan çözen mucize..

Dikkat edin ama pekmez kesinlikle olmaz karadut şurubu olması lazım ilk 3 gün günde 1 tatlı kaşığı aç karnına veriyorsunuz eğer bebeğiniz yumuşamaz ise günde 2 ye çıkarın yine yumuşamazsa günde 3 e kadar çıkarabilirsiniz.

Umarım bebişlerinize şifa olur biz 2.gününde derdimizden kurtulduk şimdi şurupsuz devam ediyor ve maaaşallahı var :)

selam arkadaşlar
aynı benim sorunumu anlatmışsınız benim de bebeğim 2 ayını yeni doldurdu geçen 6 gün kakasını yapmadı ondan önce düzenli günde 1 kez yapardı s. ocağına götürdüm aşı için orda sordum pek normal değil dedi poposunda çatlak olmuş acıdığından da yapmıyor olabilir dedi ben 3 kez z. yağı içirmiştim bi gün önce de duphalac vermiştim o günde bi de zar zor küçük bi fitil koyduk bağırta bağırta anestol sürdük 4-5 saat sonra 2 bez doldurdu. ama sıvıydı kakası. anlamadım şimdi bu çocuk acıdan mı yapmıyo o kadar gün, yoksa kabızdı o kadar şeyden sonra sıvıya mı döndü, şimdi yine 3 gün oldu o kadar çok ıkınıyo tepiniyo ki memede bile aynı bazen tepinmelerden sonra gaz çıkarıyo bazen hiç bişey, bilmiyorum ne yapcam kabız değilse fitil vermek istemiyorum anestole devam ediyorum günde 1 kere acısı gitsin die, tamam normal olduğunu bilsem rahatlıycam da bir bebek 6 günlük kakayı içerde nasıl tutar aklım almıyo, 2 bez doldurdu.. tedirginim.. şimdi kızımı dışarı çıkarcaz tıngır mıngır arabasında belki sallanırsa bir ümit yapar diye :(((

burağım benimde ilk çocuğum ve bende bilmiyordum ama görümcem poposuna vur bi yarım saat felan dedi geçer dedi bende öyle yaptım gerçekten işe yarıyor ve bebeğimiz çok sık yapsın diye çabalamayın çünkü sık yapmak kilo aldırmıyor 4 gün bile yapmassa telaşlanmayın poposuna vurmayın deneyin inşallah işe yarar

Back