- 10 Şubat 2023
- 565
- 229
- Konu Sahibi bayanacizane
Bana kayısı iyi geliyor bide incirdw yiyebilirsin özellikle aç karnına daha etkiliKızlar kabızlığa ne iyi gelir kanamam da var kabız olmamam lazım en etkili çözüm ne lütfen yardımcı olunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana kayısı iyi geliyor bide incirdw yiyebilirsin özellikle aç karnına daha etkiliKızlar kabızlığa ne iyi gelir kanamam da var kabız olmamam lazım en etkili çözüm ne lütfen yardımcı olunnn
Ilık zeytinyağı içtin mi ?İşe yaramıyor ki
Leğene sıcak su doldurun, oturabileceğiniz sıcaklıkta olsun. Bölgeyi yumuşatıyor. Poponuzun sığacağı büyüklükte leğen olması yeterli.Kızlar kabızlığa ne iyi gelir kanamam da var kabız olmamam lazım en etkili çözüm ne lütfen yardımcı olunnn
Sıcak suya da güvenemiyorum rahim yumuşar falan kanamam var zaten o riske girmiyim hiçLeğene sıcak su doldurun, oturabileceğiniz sıcaklıkta olsun. Bölgeyi yumuşatıyor. Poponuzun sığacağı büyüklükte leğen olması yeterli.
Kabız olduğumda annem bu yöntemi uygulatmıştı ve işe yaradı. Onu uygulamadan önce çok ağlamıştım çatlayacaktım. (Gebelikte bu yöntem uygun olur mu bilmiyorum )
Bir de sabah aç karnına 1 yemek kaşığı orijinal zeytinyağı içebilirsiniz.
Evet ılık suya zeytinyağı koydum çıktım az önce afedersiniz çok iyi geldiIlık zeytinyağı içtin mi ?
Annem ılık suda bekletti kayısı sabah içerim onu da normalde kuru kuru yiyordumBana kayısı iyi geliyor bide incirdw yiyebilirsin özellikle aç karnına daha etkili
Kabuklarıyla kurutulmuş kivi çok iyi geliyo dedilerKızlar kabızlığa ne iyi gelir kanamam da var kabız olmamam lazım en etkili çözüm ne lütfen yardımcı olunnn
Ben kuru değilde direk yaş yedim ama bunuda yapabilirsin hemşire bana kompostasını yap iç demiştiAnnem ılık suda bekletti kayısı sabah içerim onu da normalde kuru kuru yiyordum
Duphalac şurupKızlar kabızlığa ne iyi gelir kanamam da var kabız olmamam lazım en etkili çözüm ne lütfen yardımcı olunnn
Hadi gözün aydınEvet ılık suya zeytinyağı koydum çıktım az önce afedersiniz çok iyi geldi
Bünyeden bünyeye değişir belki ama tüp bebek tedavisi görürken bende benzer durumlar yaşadım kanamam o kadar çoktu ki kolonoskobi bile oldum bana hakiki soğuk sıkım zeytin yağı ve armut çok iyi gelmişti her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı dolu zeytin yağı içip armut yedim bol su içtim ekmek makarna pilav tüketmedim kesinlikle 1 ayda anca düzeldimKızlar kabızlığa ne iyi gelir kanamam da var kabız olmamam lazım en etkili çözüm ne lütfen yardımcı olunnn
Haklisiniz hamilelik farkli tabiBen otlara güvenemiyorum hamilelikte maydanoz bile yemem çok takıntılıyım böyle şeylere birde kanama olunca korkarım