- 2 Mart 2024
- 696
- 127
- Konu Sahibi bayanacizane
Kızlar kabızlığa ne iyi gelir kanamam da var kabız olmamam lazım en etkili çözüm ne lütfen yardımcı olunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayısı hoşafı. Bol bol su.Kızlar kabızlığa ne iyi gelir kanamam da var kabız olmamam lazım en etkili çözüm ne lütfen yardımcı olunnn
Gün kurusunu kayısı yani kaynat blendırla çek aç karnına iç canımKızlar kabızlığa ne iyi gelir kanamam da var kabız olmamam lazım en etkili çözüm ne lütfen yardımcı olunnn
İşe yaramıyor kiKayısı hoşafı. Bol bol su.
Kayısı yaramıyor artık yaGün kurusunu kayısı yani kaynat blendırla çek aç karnına iç canım
Doktoruma sordum buna benzer bir ilaç verdi sabah alıcam inşallahDuphalac şurup al canım gebeler de kullanabiliyor hemen çıkarır tuvalete hergun icebilirsin de öğünlerde alırken sor soylerlwr zaten
Evet ilaç verdi doktor şimdi yarın kullanıcamHamilelikse otları kullanmayın. Duphalac önermişti doktorum.
Dulcosoft verdi doktorum işe yarar umarımDulcolax. Tabi doktora veya eczacıya danışarak.
Ben otlara güvenemiyorum hamilelikte maydanoz bile yemem çok takıntılıyım böyle şeylere birde kanama olunca korkarımSinemaki cayi- aclik otu aksamdan suya islanmis kuru incir ve kayisi sabah ac karna yerseniz ac karna limonata tarzi icecek cok soguk olmamasi lazim ise yariyor
Şifa olsun canım inşallahDoktoruma sordum buna benzer bir ilaç verdi sabah alıcam inşallah
O zaman İngiliz tuzu içebilirsiniz sabah aç karnına İngiliz tuzu olarak geçiyor. Onun faydasını görürsünKayısı yaramıyor artık ya
Duphalac şurup alın eczaneden çok iyi gelir.Kızlar kabızlığa ne iyi gelir kanamam da var kabız olmamam lazım en etkili çözüm ne lütfen yardımcı olunnn
Dulcolax daha etkili ama dulcosoft da işe yarar diye düşünüyorum. Bi de doğal soğuk sıkım zeytinyağı da işe yarıyor. Chia tohumu yoğurt ile karıştırıp yemek de..Dulcosoft verdi doktorum işe yarar umarım