• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kabizliga care bilen var mi

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
318
İngiltere
kizlar 2 gundur oluyorum dogum sancisi gibi dikislerim bugun alindi ama bende o kadar kabizlik sancisi varki uzerine bastiriyorum olucem ya su 3lt yakin iciyorum rezene cayi az sekerli komposto yok yok sezaryandan kaynaklanabilir mi ?

sanmıyorum canım sezeryanla pek bi alakası yoktur ama bir çay kaşığı zeytin yağı iç istersen ama eğer geçmezse doktoruna danış

canım bende senin gibiydim.dikişlerim acıyordu ıkınmaktan.doktoruma sordum.doğum sonrası bağırsaklar rahatladığı için iyi çalışıyormuş.bana bir ilaç verdi.tamemen bitkisel onu tavsiye ederim.aynı gün söktü.ilacın adı EUCARBON. eczanelerin hepsinde mevcut.fiyatıda uygun.istersen sağlık ocağında yazdır.kompostu kayısı hiçbiri sökmemiişti ama bu ilaç çok iyi söktü.geçmiş olsun.

kizlar 2 gundur oluyorum dogum sancisi gibi dikislerim bugun alindi ama bende o kadar kabizlik sancisi varki uzerine bastiriyorum olucem ya su 3lt yakin iciyorum rezene cayi az sekerli komposto yok yok sezaryandan kaynaklanabilir mi ?

benimde bir tavsiyem, eczanelerde satılıyo lavman yap eğer çok kabızlık çekipte dikişlerinden dolayı acı çekeceğine denemende fayda var, diye düşünüyorum.CADIARZU

Kuru siyah eriği biraz şekerle kaynatıp,marmelat kıvamına gelince süzün.Sabah aç karnına bir çorba kaşığı yiyip,üstüne bir bardak su için.Sizi çok rahatlatacaktır,kayısıdan çok daha iyi sonuç veriyor.

sagolun arkadaslar z.yagi ictim kayisiyida yaptim sukurler olsun dogum sancisi cektim resmen gunlerdir tesekkurler

kayısı,incir gibi kurutulmuş meyveler kabızlığa iyi gelir ama herkeste aynı sonucu vermiyor maalesef..ama aç karnına zeytinyağı bağırsaklarıda yumuşattığı için sizin rahatlamanızı sağlar..geçmiş olsun...

Back
X