Kabız kakası mı bu?

Free Women

Hür doğdum, hür yaşarım...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
2.012
5.613
158
Merhaba 8 buçuk aylık kızım. Ek gıda alıyo. 3 gündür kakasını bu şekilde yapıyo. Gün-de 2 kez. Yumuşak bi kıvam. Herhangi bi huzursuzluğu yok keyfi yerinde. Kabız mı sizce.? Ne yapmam gerekir.

Eklentiler

• 20210519_093650.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 229
çocuğunuzun kakası size çok sevimli gelebilir ama diğer insanlar hoşlanmayabilir. sinirlenmenize gerek yok
Bütün çocukların kakası sevimli geliyo, hamdolsun yapabiliyorlar. Sadece kendi çocuğumun değil! Madem rahatsız OLUYO dönüp dolaşıp gelmesin konuya bi zahmet...

Ayrıca sinirlenmedim. Konuya tekrar gelmemesi için ona yardımcı oldum. Umuyorum tekrar görmeye gelmeyecektir.

Ay ne kadar büyüdü konu. Ne yapsın kadın anlatmakla anlaşılmaz diye fotoğraf eklemiş.
Kaka işte nedir yani .
benim mi midem geniş anlamadım
Ya rahatsız olunacak şey mi. Burada kanlı pedini atanı gördü bu gözler sorunlu insan modeli, çatacak yer ariyo

Tam olarak kabıza benzemiyor ama sert gibi duruyor mama iciyorsa eğer birkaç damla saf zeytinyağı çözer bu işi benim oğlum da bazen zorlanıyor zeytinyagiyla çözüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…