- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.613
- 158
- Konu Sahibi Free Women
-
TeşekkürlerKabızda doktorum keçi kakası gibi tane tane ve serttir . Eğer yumuşaksa değildir
.
Sağol. Fotoğraf nasıl olmamış? Çiçek filan mı kondurmalıydimFotoğraf olmamış sanki.
Yumuşaksa kabız değildir.
Çocuk Doktorumuz dedi ki diyecektim , eksik olmuşTeşekkürler
Yoo en azından fotoğraflı diye belirtebilirdiniz herkes görmek zorunda mı ?Sağol. Fotoğraf nasıl olmamış? Çiçek filan mı kondurmalıydim
TeşekkürlerKabız kakası değil. Normal ek gıda kakası katı ve yumuşak
Anladım tabii çok sağol tekrarÇocuk Doktorumuz dedi ki diyecektim , eksik olmuşama önemli olan sizin anlamanız
Ahh yaaa çok sorryYoo en azından fotoğraflı diye belirtebilirdiniz herkes görmek zorunda mı ?
HıhıAhh yaaa çok sorry
Başlıkta belirtseydiniz daha iyi olurdu, herkesSağol. Fotoğraf nasıl olmamış? Çiçek filan mı kondurmalıydim
E tamam anladık! O zaman dönüp dolaşıp konuyaBaşlıkta belirtseydiniz daha iyi olurdu, herkesgörmekten hoşlanmayabilir.
Bütün çocukların kakası sevimli geliyo, hamdolsun yapabiliyorlar. Sadece kendi çocuğumun değil! Madem rahatsız OLUYO dönüp dolaşıp gelmesin konuya bi zahmet...çocuğunuzun kakası size çok sevimli gelebilir ama diğer insanlar hoşlanmayabilir. sinirlenmenize gerek yok
Ya rahatsız olunacak şey mi. Burada kanlı pedini atanı gördü bu gözlerAy ne kadar büyüdü konu. Ne yapsın kadın anlatmakla anlaşılmaz diye fotoğraf eklemiş.
Kaka işte nedir yani .
benim mi midem geniş anlamadım
Sağol canım bunu yapıyorumTam olarak kabıza benzemiyor ama sert gibi duruyor mama iciyorsa eğer birkaç damla saf zeytinyağı çözer bu işibenim oğlum da bazen zorlanıyor zeytinyagiyla çözüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?