- 1 Şubat 2015
- 3.527
- 9.070
- 358
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Anladımevet müsait =)

Zaten 38 bedenin üstü biri kabin memuru olmasın yaa.
42-44 beden birinin başvurması komik olurdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladımevet müsait =)
Anladımne güzel.
Zaten 38 bedenin üstü biri kabin memuru olmasın yaa.
42-44 beden birinin başvurması komik olurdu
36 rahatlıkla basvurabilir :))uçak da sarsilmaz yürüdükçebir zamanlar 44 bedendim ama artık 36 giyiyorum. sence başvurmamda bir sakınca var mı? yoksa ona göre başvurayım![]()
kendime metiyeler düzmedim, kendimi anlattım. bütün o saydıklarımı hatta daha fazlasını ben yaptım zaten de neden kendimi övüyor gibi gözüktüğümü anlayamadım :) yüksek lisans tezimi yazıyorum ama eğitim alanında olduğu için içim daralıyor artık vallahi. içimdeki enerji patlamasını farklı alanlarda yansıtmam lazım =)
alinmayin nolur kotu anlamda demedim ben onu,egitim alani cok gicik olabilir eminim keske bask aalanda yapsaydiniz
O 4 bin tl görünen ücretidir, uçuş saatleri, ekleri, yeteneklerinin artıları vs şeyleri dahil değil.ilk başlangıçta thy de maaş 4bin tl civarı. ilk 5 sene içinde ise yüzde yüze yakın artış oluyor. hiçbir halükarda öğretmen kazancıyla kıyas kabul etmez. iş sadece kazanç da değil tabii, arkadaş başka artı eksilerden bahsetmiş anlıyorum ben onu.
O 4 bin tl görünen ücretidir, uçuş saatleri, ekleri, yeteneklerinin artıları vs şeyleri dahil değil.
Onlarla yeni başlayan bir memur 6-7 bin tl civarında alıyor.
Ben daha önceki mesajımda belittim, zaten istediğiniz meslek 20 yıl yapılabilecek bir şey değil.
Memurluğu bırakıp belki 5 yıl deneyimleyip, sonrasında ne yapabileceğinze karar vermeniz gerekiyor.
Belki kazancınızca iş kurmayı deneyebilirsiniz.
Ama evlilik hayatıyla da yurt içi uçuş hostesi olsanız dahi yine de zorlanacağınız bir gerçektir.
Öğretmenlik sizi tatmin etmiyorsa sırf güvencesi var diye devam etmemenizi öneririm.
Bu hayat bir kere geliyoruz ve herkesin kapasitesini yansıtabildiği, her gün yeni bir şey öğrenebilme şevkiyle, aynı heyacanla işe gidebilmesinden yanayım.
Hostelik olmasa da kendinizi başka alanlarda deneyip, ne istediğinizi bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ünide bir hocam vardı, tam tamına 4 kere üniversitesini 3.sınıfta ailesinden gizli bırakıp, istediğini bulana kadar hayatına yön vermeyi seçmiş.
Şuan hala son uzmanlığı konusunda öğrenciliği devam ediyor.
50 yaşında, kendisi için zevk aldığı meslekte doktorasını yapıyor.
Ha bu arada bıraktığı üniversiteler, odtü mühendislik, hacettepe tıp, diğer 2si de yurt dışıydı anımsayamıyorum.
Şuan sanat tarihi konusunda ilerliyor, akademisyenliğinin yanında eleştirmenliğini yapıyor.
Hostessiz bi uçağa binebilrim çünkü yüz defa uçağa bindim.ben mesleğimden bahsetmiyorum burada .öğretmenlik kutsal bir meslektir.öğretmenliğin meyvasını toplarsınız,ama hosteslikte böyle bi mükafat yok.insanlar parası için hostes oluyor.öyle densin ya da gökyüzünde olmak beni mutlu ediyor...amennaaHostessiz bir ucaga biner misiniz? Havada olacak herhangi bir sorunda size ne yapmaniz gerektigini soyleyecek insanin olmadigi? Her meslek bir amaca hizmet eder ve hic biri asagilanamaz! Bu sig dusunce karsisinda ne desem bos. Mesleginiz ne dunyayi kurtariyor olmalisiniz.
Zaten destek olma sebebim konu sahibinin bu meslegi yapmayi senelerdir cok istemesi. Ben de hostes olmak istemem ama hayalimdeki meslek olmadigindan. Ama hic bi meslegi de kucumseyemem. Emek var sonucta. Ben kucumsenmesine uzuldum yoksa her fikire sonsuz saygim var herkes ayni dusunemez ki.Hostessiz bi uçağa binebilrim çünkü yüz defa uçağa bindim.ben mesleğimden bahsetmiyorum burada .öğretmenlik kutsal bir meslektir.öğretmenliğin meyvasını toplarsınız,ama hosteslikte böyle bi mükafat yok.insanlar parası için hostes oluyor.öyle densin ya da gökyüzünde olmak beni mutlu ediyor...amennaa
Hostessiz bi uçağa binebilrim çünkü yüz defa uçağa bindim.ben mesleğimden bahsetmiyorum burada .öğretmenlik kutsal bir meslektir.öğretmenliğin meyvasını toplarsınız,ama hosteslikte böyle bi mükafat yok.insanlar parası için hostes oluyor.öyle densin ya da gökyüzünde olmak beni mutlu ediyor...amennaa
ne ilginçtir ki hostessiz bir uçak olamaz tıpkı pilotsuz olamayacağı gibi. bu mesleğin küçümsenmesi cdden üzücü.