- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.418
- 1.123
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Bizi daha fazla ne kadar aşağılayablirdiniz merak ettim doğrusu? Okumuş garson ne kadar kötü bir laf pes doğrusu.... uçağa bindiğinizde umarım kötü bir durum yaşamaz ve o okumuş garsonların yardımına ihtiyacınız kalmaz... O zaman asıl görevimiz neymiş öğrenirsiniz. Yeri geliyor 9 saatlik uçuşta bir tüp içinde yolcu ile beraberiz. Yangın söndürme ihtimalinden tutunda hamile yolcuya doğum yaptıracak kadar eğitimliyiz çok şükür. Ki google amcaya kabin memurunun işini sorarak ne yaptığımızı öğrenebilirsiniz!!!!! Zira portakal suyu dağıtmak değil benim işimheee şu bilmem nerelerde master yapanlardan daha çok yer görüp birde üstüne dünya para kazanıyoruz ne ala memleket :))(
Madagascar filminde kral Julien hostese uçuş kölesi diyordu aklıma o geldi

ben seviyorum sizi, ne yalan söyleyeyim.. o kadar kompleks ve kapris sahibi insanlarla mücadele ediyorsunuz.. üzerine su dökülen bebeğini kurutmasını isteyen mi ararsın, oturduğu yeri beğenmeyeni mi.. o kadar insanla mücadele ediyorsunuz bir de yetmiyor gülümsüyorsunuz.. her uçağa bindiğimde hosteslere tek tek teşekkür etmekten içim kuruyor işiniz çok ama çok zor.. master falan yalan sizin işinizin yanında.. yoksa işinize bu kadar çok talep olmazdı zaten..