• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kabarık nişanlık tombulların da hakkı değil mi? :(

Nymph16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
33
0
36
Bursa
Arkadaşlar merhaba, Nisan da nişanım var İnşallah.. Kabarık bir elbise istiyorum çünkü kabarık olmayanların aynısını bir akrabam gidip alırsa kendi nişanımda milletle pişti olucam.. Bi de kabarık nişanlıklar çok hoşuma gidiyo.. Anneme söylediğimde sen tombulsun kabarık etekli giyersen daha tombul görünürsün dedi.. Ama ben kk de birinde gördüm çok çok yakışmıştı neden herkes böyle tepki veriyor? tombul olup üstüne kabarık etek yakışan yok mu hiç?

cnm al bi ark.ını yanına git gir bi dükkana dene ön araştırma de....canını sıkma yakışır merak etme....Allah ım tamamına erdirsin:nazar:

cnm al bi ark.ını yanına git gir bi dükkana dene ön araştırma de....canını sıkma yakışır merak etme....Allah ım tamamına erdirsin:nazar:

haklısın evet bunu yapmalıyım.. ama 44 bedenim umarım mağaza sahipleri de tombullar kabarık giymesin deyip üretmemezlik yapmamıştır :)

canım bence 40 beden ve üzeri kızlara kabarık nişanlıklar daha hoş oluyor. Belden dar etekleri tamamen kabarık modeller bel popo bacakları kapatarak kusur örtüyor. bence kabarık giy kolların içinde dantelli bir model düşünebilirsin :) 34 beden bi insan olarak bana kabarık nişanlık hiç güzel olmadı içimde kalıcak ya çok istiyordum kabarık :( bende balık model giyicem sanırım :(((

canım bence 40 beden ve üzeri kızlara kabarık nişanlıklar daha hoş oluyor. Belden dar etekleri tamamen kabarık modeller bel popo bacakları kapatarak kusur örtüyor. bence kabarık giy kolların içinde dantelli bir model düşünebilirsin :) 34 beden bi insan olarak bana kabarık nişanlık hiç güzel olmadı içimde kalıcak ya çok istiyordum kabarık :( bende balık model giyicem sanırım :(((

Teşekkür ederim canım Vallahi güzel moral verdin çok sevindim bu yorumu gördüğüme:) mide ve kol kısmımdansa karnımda sorunum var zaten bu şekilde kusurlu yerlerimi de kaparım:) teşekkürler bi tombulu mutlu ettin Allah da seni mutlu etsin :P :D

Back