kızlar gittiğim nişanlarda bakıyorumda gelinler genelde takıp takıştırılmıs allı pullu nişanlıkları terch ediyor herkesin kendi fikri tabi=)
sizde sade modeller seviyorsanız alın size bi kaç modelll en sevidiğim tasarımcıdan =) umarım sizde beğenirsinizz
Ne güzelmiş bunlar tam benim tarzım, mezuniyet kıyafetim de aynı böyleydi, ileride nişan için de buna benzer elbiseler seçmek istiyorum :)
Tasarım elbisiler de anca bulunuyor, şimdi hangi abiye mağazaya girsen bi güller, bi kabarık etekler, tüller, ucuz kullanılmış taşlar falan.... nefret ediyorum çoğu abiyeden.
Paraya kıyıp az ama öz almak lazım.
kızlar gittiğim nişanlarda bakıyorumda gelinler genelde takıp takıştırılmıs allı pullu nişanlıkları terch ediyor herkesin kendi fikri tabi=)
sizde sade modeller seviyorsanız alın size bi kaç modelll en sevidiğim tasarımcıdan =) umarım sizde beğenirsinizz
bende kesinlikle sade taraftarıyım..sadelik kalite demektir bence..
çoğu güzel :)
Ben de kabarık kıyafetleri hiç şık bulmam. Öyle bir şey de giymem. Hayalimde hep somon rengi,pudra rengi,açık pembe,krem rengi dantelli ve sade bir model var. Çok zarif durur.
Kızlar ben gelinliğimi balık model seçicem bu yüzden nişanlığım kabarık olsun istiyorum ama dediğiniz gibi çok kro va dandik modeller var straplez taşlı bullu hepsi şöyle farklı bir şey göremiyorum ne yapıcam bilmiyorum önerebileceğiniz mağaza varsa yada model eklerseniz çok sevinirim
En şık nişan kıyafetinin bence basit bir formülü var. Elie Saab 'ın haute couture koleksiyonlarından seçeceğiniz bir modeli paraya biraz kıyıp iyi bir kumaş alıp veya kullandırıp diktireceksiniz. Örneğin dantel olarak incecik,boncuk işlemeli fransız kupon dantel kullanılacak. Rüküş olmanız imkansız.