• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kabarık nişanlık sevmeyenler için =)))

Mjoranda

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
39
0
16
31
Ankara
kızlar gittiğim nişanlarda bakıyorumda gelinler genelde takıp takıştırılmıs allı pullu nişanlıkları terch ediyor herkesin kendi fikri tabi=)
sizde sade modeller seviyorsanız alın size bi kaç modelll en sevidiğim tasarımcıdan =) umarım sizde beğenirsinizz

$1495-dress-by-sherri-hillalt1.jpg $sherrihill-1537-5.jpg $sherrihill-2012s-1900-1320509472_p.jpg $1483-Sherri-Hill-Prom-Dress-S12.jpg $1600a1320509225.jpg $1606-sp13-2.jpg $7421_Sherri_Hill.jpg $23069_67230.jpg $Sherri_Hill_1455.jpg $sherri_hill_21091_pink_aqua_21091_1.jpg $Sherri_Hill_2983_coral_gold_2983-6_ezr2.jpg $1495-dress-by-sherri-hillalt3.jpg $1606-by-sherri-hill.jpg $2873-dress-by-sherri-hill.jpg $2873-dress-by-sherri-hillalt1.jpg $2973-by-sherri-hillalt2.jpg $2983-by-sherri-hillalt4.jpg $21134-by-sherri-hillalt1.jpg $Sherri_Hill_1537_navy_1537-8mmmmmm.jpg $Sherri_Hill_1456_gn.jpg

Ne güzelmiş bunlar tam benim tarzım, mezuniyet kıyafetim de aynı böyleydi, ileride nişan için de buna benzer elbiseler seçmek istiyorum :)

Tasarım elbisiler de anca bulunuyor, şimdi hangi abiye mağazaya girsen bi güller, bi kabarık etekler, tüller, ucuz kullanılmış taşlar falan.... nefret ediyorum çoğu abiyeden.
Paraya kıyıp az ama öz almak lazım.

kızlar gittiğim nişanlarda bakıyorumda gelinler genelde takıp takıştırılmıs allı pullu nişanlıkları terch ediyor herkesin kendi fikri tabi=)
sizde sade modeller seviyorsanız alın size bi kaç modelll en sevidiğim tasarımcıdan =) umarım sizde beğenirsinizz

bende kesinlikle sade taraftarıyım..sadelik kalite demektir bence..
çoğu güzel :)

Çok güzeller, özellikle sondaki yeşili çok beğendim =) Ben de sevmiyorum kabarık nişanlıkları =) Düğünde giysinler kabarık gelinlikler :9:

Son düzenleme:
Ben de kabarık kıyafetleri hiç şık bulmam. Öyle bir şey de giymem. Hayalimde hep somon rengi,pudra rengi,açık pembe,krem rengi dantelli ve sade bir model var. Çok zarif durur.

ben de hep sadelikten yanayımdır, nişan kıyafetim de son derece sadeydi hatta resmini koyayım da sizlere de fikir olsun ;)

$_IGP7960.jpg

not: ama gelinlikte kesinlikle A kesim kabarık bir model istiyorum kısmetse, çünkü gelinlik düz oldu mu o havayı vermyior gibi geliyor bana :)

Son düzenleme:
Ben de etekleri kalıp gibi durmayan, uçuşan modelleri beğeniyorum. Birkaç tane de benim arşivden ekleyeyim.
$pink1.jpg $purple.jpg $pink2.jpg $pink.jpg $blue.jpg

Kızlar ben gelinliğimi balık model seçicem bu yüzden nişanlığım kabarık olsun istiyorum ama dediğiniz gibi çok kro va dandik modeller var straplez taşlı bullu hepsi şöyle farklı bir şey göremiyorum ne yapıcam bilmiyorum önerebileceğiniz mağaza varsa yada model eklerseniz çok sevinirim

En şık nişan kıyafetinin bence basit bir formülü var. Elie Saab 'ın haute couture koleksiyonlarından seçeceğiniz bir modeli paraya biraz kıyıp iyi bir kumaş alıp veya kullandırıp diktireceksiniz. Örneğin dantel olarak incecik,boncuk işlemeli fransız kupon dantel kullanılacak. Rüküş olmanız imkansız.

article-0-1AA42CB7000005DC-804_310x544_Fotor_Collage-1024x1024.jpg

en güzeli sade valla yoksa prenses gibi ben hiç sevmiyom zarif değil bi kere :KK12:

Back