Saç Kesim Şekilleri Kabarık kabarık saçlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

VictoriaAngel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
99
0
46
İçel Mersin
selam kızlar ben direk konuya giriyim benim saçlarım bir kabarıyor görseniz gülersiniz okadar yani hatta bu az kalır birazcıkda kuru ama çok yumuşak saçımı düzleştirmeden okulla gidemez oldum :2::2: önericeniz birşeyler varmı:18:

bence banyoda tara çıkarçıkmaz da durulanmayan kremlerden sür ben öyle yapıyorum. jöleyi sevmediğim için yıllardır kullanmıyorum, eskiden kullanırdım iyi oluyodu. banyo dışında asla taramıyorum zaten istesemde tarayamam... ve düzleştirmeyi alışkanlık haline getirme derim ben vaktiyle yaptım çook pişmanım... benim saçlarım da aşırı kuru bi çare bulsam herkes yağlı saçtan sızlanıyo o yüzden bütün şampuanlar yani profesyonel olanlar da yağlı saçlar için... :2:

Islak saçı taramayın, ıslakken saçlar daha hassas olur, daha çok kırılır diye okumuştum ben de :44:

ben biyerde okumuştum.duş bitiminde soğuk suyla durula saçlarını ve sonrasında tarama kırılması artar ve kabarır.sıcak suyu saç teli hapsettiği içim kabarmasına yol açıyormuş.

Benim saçlarımda çok kabarık. Saçlarımı olabildiğince dayanabildiğimce soğuk suyla yıkamaya çalışıyorum. Bu hem saçlarımın kabarmasını azaltıyo hem de daha parlak görünmelerini sağlıyo. Duştan sonra da bazen bıoblasın durulanmayan saç kremini kullanıyorum bazen de taftın saç köpüğünü kullanıp saçlarımı ellerimle şekillendiriyorum. böyle saçlarımı aşırı bir ısıya maruz bırakıp yıpratmamış oluyorum...

saclarının dalgası ne durumda bilmiyorum ama benim saçlarım iri dalgalı kendime uyguladığım birseyi yazıyorum.saç uçlarına sürülen serumlar var bir çok markanın.sadece saç ucu yazmayabilir ama bendeki oyle.banyo sonrası sacın nemli iken onu saçlarına sür kabarmıyor dogal dalgasıyla da kullanabilirsin

bende aynı dertten muzdaribim serum kullanıyorum duştan sonra ama yinede saçlarıma azda olsa jöle sürmeden çıkamıyorm dışarı :/

canım benimde saçlarım maalesef kabarıyor ben gliss'in LIQUID SILK SIVI SAÇ KREMİ'ni kullanıyorum cansız ve mat saçlar için çok memnunum önerebilirim :)

Saçlarım Dalgalı ama fakat lakin artık kabarmıyor fazlacana,saç kremi yerine mavi sulardan yada gliss spreylerinden kullanırım ve sorada kendi haline bırakırım biyere çıkıcaksamda önceden düzleştiririm ertesi güne uraştırmasın beni çok fazla diye.Hafif kabarıklığı ise briyantinle çözüyorum sorun kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…