Saç Kesim Şekilleri Kabarık, dalgası belli olmayan kuru saç

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

nonbeauty

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
4
2
34
Tüm forumları okumama rağmen hiç biri işe yaramadı, yıllardır bu saçla yaşadım umarım pahalı olmayan bir formülle yardım edebilirsiniz. Saçlarım dediğim gibi acayip kabarık ve karışık, ayrıca dalgaları da hiç belli olmuyor. Saçımı hiç boyatmadım, taraklar yüzünden böyle oldu diye düşünüyorum. Mesela saçım yıkandıktan sonra omzuma geliyor, ama kabarınca boyun hizama geliyor. Son seferlerde saçımı taramamaya başladım, zaten nemlendirici kullanıyordum. Çok az da olsa işe yaradı, ama 2. gün yine eski haline geri dönüyor. Ayrıca mesela yıkandıktan sonra güzel oldu, sabah tekrar berbat oluyor. Yardım eden olursa gerçekten çok sevinirim, teşekkürler

selam bende kabarık ve tülerik bir saça sahibi.... öncelikle duştan sonra saçının suyunu iyice havluya al nemliyken şu saç kremli fısfıslar var onlardan sık ve bizim saça fırça iiyi gelmiyor kaliteli bir tarağın olsun... kimi tarağa saç takılyor resmen.... fısfısı sıktıktan sonra yavş yavaş tara hırpalamadan saçı... kuaföre gidince koyun yünü kırpar gibi bir dalıyolar kafa derimi söküp alcak sanıyorum..... o kadar hoyrat olmamak lazım....

sonra azcık kurut ben braun satin air kullanıyorum şu iyon teknolojisi hikayesi tülermeyi önlüyormuş kısmen etkili gibi pekte emin değilim...

çok kurutma ama sonra da az jöle ile saçlarını öne at ellerinle yoğur bir daha da tarak falan sürme.... miss... tabi ertesi güne bu saç bozulur... ertesi günde yıkamıcaksan toka takarsın ya da örersin....

teşekkür ederim gerçekten, ama ben taramamaya özen gösteriyorum, ama denemekten zarar gelmez, teşekkürler tekrar

Dustayken sacini şampuanla ve kremle zaten sacin acilacaktir, bencede tarama.
Duştan çıktığında sacini havluyla sar bir sure bekle kendi kendine biraz kurusun daha sonra havluyu açtığın gibi saç kurutma makinesiyle kurut.
Sacini duştan çıkar çıkmaz kurutursan çok kabarır.

Haftada bir badem yağı ve zeytin yağı karışımı yapıp saçında beklet benim dalgalı sadece ensemi kuruluyorum makineyle ve su elidörün şişede olan kıvırcık saçlar için olanını kullanıyorum arada yeşil şişe hem uzun süre yumuşak kalıyor kreminde beslediğiniz dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…