- 27 Temmuz 2010
- 2.845
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
popodaki vücttaki sivilceler için çok etkiliymiş kızlar öylemi....popodaetki ettimi
vallahi canım benim bildiğim sadece sivilceleri yok etmeklede kalmıyo.. kıl dönmelerini engelliyo (ben özellikle onun için almıştım bacaklarım için ) incelmeyi sağlıyo selülite faydası var.. anlıcan harika bi ürün. ben çok seviyorum son 1-1.5 yıldır falan kullanıyorum hatta yüzüm için de ayrı aldım. küçücük bi lif siyah noktaları falanda alıyo.
ama selülitlerimi halledemedi (( onun için ayrı bi arayış içindeyim a.s.
ay gerçekten mi yaa yüz içinde ayrı satılıomu nerde satılıo siyah noktadan çok şikayetçiyim yüzdeki sivilceyi de alıyomu canım
buarada ben bacakları inceltmesini istemem ya
tam olarak neler yaptığnı anlatrmısın rica etsem canım yaa... :1hug::1hug::1hug:
canim gittim aktara yosun sabunu istiyorum dedim bana yosunlu deniz tuzlu selulit sabunu verdi biberiye yagi aldim lifi aldim eve geldim =) malesef her gun degilde iki gunde bir yapabiliyorum. Destek in içine biberiye ve kantaron yagi ekledim damarlarim için daha sonra evde zambak yagi buldum onu ekledim o da selulite iyi geliomus zaten destek in içinde vardi ama yag azalinca bende ekledim simdi bir iki arastirma daha yapip baska yaglar daha ekleyebilirim ama yag karisimini her gun uyguluyorum ve mumkunse iki defa birde ustune yunlu kulotlu çorap giyiyorum =) daha iyi emsin diye ama malesef su içmeyi unuutyorum hep
kizlar yaa benim selulitler baya azaldiiiiiii çok mutluyum bennnn =) ustelikte bugun sort giydim biraz kisaydi annem bakti senin bacaklarin baya incelmis dedi =) kilo mu verdin naptin sen dedi çok mutlu oldummm =)
ya kızlar bendede var ama bu liften hıc kullanmadım cok sert gelıyo bana korkuyorum tahrıs eder dıye...
bastırmadanmı yapıyosunuz?