Kabak Detoksu 2 3 kilo versem yeter diyeneler buyursun

kilec

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
334
278
Merhaba arkadaşlar kilo hikayem biraz uzun o yüzden yakın zamandan kısaca bahsedeyim son birkaç aydir düzenli spor yapıyorum ve herşeyi yiyorum örneğin hergün tatlım var . Haliyle kilo veremedim ama almadım da malum yaz geliyor bur kaç kilo versem yeter diyerekten detoks yapmaya karar verdim sizinle her günümü değil anımı paylaşacağım. Kısaca nasıl olduğundan bahsedeyim:
Sabah kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta 1 kibrit peynir bir avuçta maydanoz

Öğlen yemeği
Yoğurtlu kabak

Ara öğün
2 orta boy mevsim meyvesi

Akşam yemeği
Yoğurtlu kabak

Yoğurtlu kabak yapılışı
2 Ortaköy kabağı rendeleyip suyunu sıkın
Yağsız tavada yumuşayana kadar sitelerin
2 3 kaşık süzme yoğurt ile karıştırın
2 adet cevizi kırıp atın
4 5 dal dereotunu kıyın onu da yoğurda atın
Tuz katmadan istediğiniz baharatlarla tatlandirin

Bol su için

3 gün boyunca yapacağız

Günaydın herkese sabah kalktım aç karnına 1 bardak suyun içine yarım limon ve 1 çay kaşığı elma sirkesi karıştırıp içtim.

Merhabalar tekrardan kahvaltımı yaptim gayet doyurucuydu. Yumurta hakikaten tok tutuyor. Şimdi oğlumla biraz oyun oynayacağım. Şu içmeyi unutmayın.

Şimdi yeşil çay zamanı hanımlar sonrasında 45 dk lesli yürüyüşüm var yürüyüş sonrası görüşürüz.

Slm hanımlar saat 12 ye geliyor evde küçük çocuk olunca ha deyince spor yapılmıyor

2 kabağı rendeledim kabugunu soymadan ki kabuğunun gerek yağ yakını gerekse metobolizma hızlandırmasına etkisi var.
Gözünüz korkmasın rendeleyince çok gözüküyor ama sotelenince küçülüyor.

Kabakları soteleyip soğumaya bırakacağım.

Merhaba arkadaşlar oğlumu uyutma çabam boşa çıktı ben de öğle yemeğimi hazırlayayım dedim Evet bunun için ne yaptım
Soğuyan sotelemis oldugüm kabaga nane ve pul biber attım dere otunu doğrayıp kattım 3 4 kasikta yoğurt ekleyip üzerine 2 cevız kırıp kattım ve karıştırdım.
Tadi enfes oldu.

Merhabalar oğlumu uyuttum sporumu yaptim
Saat 3 te 15 tane kiraz
Saat 3.45 te şekersiz türk kahvesi
Saat 4.30 da 1 elma yedim
Ara öğün olarak 2 orta boy meyvenin var isterseniz aynı anda isterseniz arayla yiyebilirsiniz

Yoğurtlu kabak gerçekten tok tuttu şuan bir açlık hissetmiyorum.
Meyveleri de açlıktan değil programa uymak için yedim.
Baş ağrısı vs de yok halsiz de hissetmiyorum. Başta spor yaparsam halsiz düşer miyim diye tereddütüm oldu ama iyiyim.
Asıl akşam nasıl geçecek bakalım.

Merhaba bayanlar akşam yemeğimi 6.15 gibi yedim yalnız 2 kabak çok geldi bitiremedim yarısını yiyebildim. Saat 8 de birazını daha yedim yemiş olmak için yarın 1 kabak yapmayı planlıyorum.

Onun dışında pek bir açlık hissi yasamadim. Rahat geçiyor.

İyi geceler hanimlar saat 11 oldu açlık hissi yok. Akşam 9 da yarım kalan kabağımı bitirdim.

Genel itibariyle çok rahat geçti spor yapmama rağmen bitkin düşmedim. Ama yarın daha çok zorlar sanırım bakalım 2. Günü nasıl geçireceğiz?
Sabah tartılır tartil mama konusunda kararsızım.
Sabah olsun yazarım iyi geceler herkese.

Günaydın hanımlar sabah kalktım ve dayanamayip tartıldim 60.1 kilo çıktım gayet iyi 1 gunde 600 gram gitmiş. Burda önemli olan ayrıntı giden kilo var olan kiloyla orantılı yani daha çok kiloya sahip insanlarda daha çok kilo kaybı oluyor.
Şuanda limonlu elmalı sirkeli suyumu içiyorum sonrasında evi toparlayip kahvaltımı hazırlayacağım.

Merhaba Hanımlar öğle yemeğine biraz geç kaldım saat 12 de oğlumu parka götürdüm ordan arkadaşa geçtim kahve içmeye normalde şekersiz içerdim ama az şekerli yapmış yani biraz şeker girdi vücuduma ama bozmadım başka hiç birşey yemedim eve geldigimde saat 2ydi oğlumu uyuttum Allahtan sabah kabağı soteleyip buz dolabına koymuştum şuan da öğle yemeğimi yiyorum.
Yalnız bu sefer hem öğlen hem akşam uğramamak için sabahtan kavurdum iki öğün için 3 kabak kullandım dün 4 kabak gerçekten fazla gelmişti.

Merhaba arkadaşlar ara öğünümü saat 4.45 te yaptım 15 tane kiraz tanesi ve 1 küçük elma yedim. Nedense elma beni hep daha çok aciktiriyor ama lif içermesi ve yag yakmada etkili olması sebebiyle elma tercih ediyorum.

Saat 6.20 şuanda yemeğimi yiyorum ve hafif halsizlik hissediyorum açlık değil ama gerçi gün içinde çocuk peşinde koşturmam da bunda etkili olabilir. Bugün spor yapmadim onun yerine oğlumla parkta oynadim. Yarın yapacağım.

Merhabalar tekrardan saat 8.20 sağolsun arkadaş çikolata damlali kurabiye getirdi ve ben yemek için kendimi zor tutuyorum. Açlık yok ama halsizlik var. Yarın tamam mı devam mı bilemiyorum sabah olsun hayrolsun.

Saat 8.45 2 badem 1 fındık yedim ceviz yiyebildigimize göre onları da yiyebiliriz umuduyla yedim iyi de geldi

Günaydın herkese sabah iyi kalktım halsizlik baş ağrısı vs yok.
Tartıldim 59.6 olmuşum.
Pek detoks yapasım yok. Ama detoks bırakılıp hemen yemeğe başlanmaz o yüzden yumurtadan sıkıldığım için bugün nesfit yiyeceğim kahvaltıda.
Benim için detoks bitmiş olup normal yemeğe geçiş dönemine girdim 3 gün dikkatli yiyeceğim.

Merhaba arkadaşlar kilo hikayem biraz uzun o yüzden yakın zamandan kısaca bahsedeyim son birkaç aydir düzenli spor yapıyorum ve herşeyi yiyorum örneğin hergün tatlım var . Haliyle kilo veremedim ama almadım da malum yaz geliyor bur kaç kilo versem yeter diyerekten detoks yapmaya karar verdim sizinle her günümü değil anımı paylaşacağım. Kısaca nasıl olduğundan bahsedeyim:
Sabah kahvaltıda
2 haşlanmış yumurta 1 kibrit peynir bir avuçta maydanoz

Öğlen yemeği
Yoğurtlu kabak

Ara öğün
2 orta boy mevsim meyvesi

Akşam yemeği
Yoğurtlu kabak

Yoğurtlu kabak yapılışı
2 Ortaköy kabağı rendeleyip suyunu sıkın
Yağsız tavada yumuşayana kadar sitelerin
2 3 kaşık süzme yoğurt ile karıştırın