Çok şükürSon mesaj
Kaanin kalp ilaci kesmisler. Suan tek bir ilac aliyor. Rahat dedi. Bizlik biseyi kalmiyor artik dedi. Makina geldiginde bana egitim vericekler. Haftaya aksilik olmazsa servise cikarsiniz dedi.
Çok şükür. İnş sağ salim evine çıktığını da haber verirsin. Rabbim Kaan'a Şafi ismiyle şifa versin. Hem Kaan'a hem anne babasına güç kuvvet versin Allah..Son mesaj
Kaanin kalp ilaci kesmisler. Suan tek bir ilac aliyor. Rahat dedi. Bizlik biseyi kalmiyor artik dedi. Makina geldiginde bana egitim vericekler. Haftaya aksilik olmazsa servise cikarsiniz dedi.
Kaan tam bir kahraman. Tüm bu hastalıkların, ağır tedavilerin başarıyla üstesinden gelen ve de Allahın izniyle gelecek olan...Son mesaj
Son mesaj
Canim kaan daha iyiye gidiyor şükür..sol kolunu da kıpırdamaya baslamis. Goz takibi daha iyi dedi doktor. Tek ilac aliyor
HamdolsunSon mesaj
Canim kaan daha iyiye gidiyor şükür..sol kolunu da kıpırdamaya baslamis. Goz takibi daha iyi dedi doktor. Tek ilac aliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?