- 14 Ekim 2016
- 28
- 14
- 18
- Konu Sahibi mert-safir
-
Kaan hocanın önerdiği perhize başladık. Test sonuçlarına göre devam edeceğiz.Amiñ inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor bi süreçmiş gerçekten iyi bir doktor bulmak çok zor bu süreçte boş durmamanı tavsiye ederim doğal kürler deneyebilirsin havuç kürü çok işe yarıyor benim eşiminde hareketliliği sıfır dı ama şimdi iyi her gün mutlaka sende eşinde incir yiyin benim çok işime yarıyor incir ve haftada bir mutlaka nohut yemeği ıslattığım suyunu da kullanıyorum
Doktorlar nedense sürekli kadına yöneliyor bu neden anlamıyorum benim 3 düşük 4 kürtaj 2 tüp bebek 1 dış gebelik var eşimin sperm dnasi bozukmuş tüp bebekler tutmadı bile sadece bana iğne hap verdiler eşime bisey uygulamadılar bileYıllar önce ilk teşhis konduğunda bir ürolog proxeed i önermişti. Ama öylesine. Bunun dışında maalesef iyileşme ya da tedavi edilme şansımız hiç Yok gibi bi algı oluşturuldu bizde.
Pehriz derken ne önerdiKaan hocanın önerdiği perhize başladık. Test sonuçlarına göre devam edeceğiz.
Aynen tüp bebek tedavilerinde kadın kısırlığını engel görüyorlar. Erkek kısırlığı önemli değil gibi. Doğru sperm seçimi ile embriyo oluşumunu başarı görüyorlar. Dolayısıyla kadında sorun yoksa sorun yok gibi bi algı var. Sizde normal yolla gebelik oluşuyor muydu?Doktorlar nedense sürekli kadına yöneliyor bu neden anlamıyorum benim 3 düşük 4 kürtaj 2 tüp bebek 1 dış gebelik var eşimin sperm dnasi bozukmuş tüp bebekler tutmadı bile sadece bana iğne hap verdiler eşime bisey uygulamadılar bile
Herkese söylediği şeyler aslında. Kuru incir ısırgan çayı havuç yeşil yapraklı sebzeler kuru fasulye nohut. Kırmızı eti azaltın. Telefonla yatmayın dedi. Test sonuçları çıkana kadar bunlara dikkat ediyoruz.Pehriz derken ne önerdi
Biz bu şekilde tüp bebek denemesi yapmadık hiç. Ama tese olmayacak olması çok iyi bence.kızlar aranızda havuzlama yapılarak spermi toplayarak yanı bırıktırerek tup bebek yapan oldumu? menagon ıgne verdı hoca esıme esım azosperm sonra tup bebek dedı normal cıkısla sperm alıp havuzlama yapıcak tese yapmayacak kac kere sperm alıyor ayda bır kere dıye okudum 3ay havuzlama yapıp bırıktırıp sonra spermı dondurup tup bebek yapıyormus kaan hoca aranızda bu sekılde tedavı olan varmı? sonuc alan varmı? merak edıyorum paylasırsanız sevınırım
evet tese olmadanda tup yapılıyor yaptıran bebegı olan arkadaslar var aramızda umut oldu hepsı bızeBiz bu şekilde tüp bebek denemesi yapmadık hiç. Ama tese olmayacak olması çok iyi bence.
canım bu bitkisellerin faydası oldumuHerkese söylediği şeyler aslında. Kuru incir ısırgan çayı havuç yeşil yapraklı sebzeler kuru fasulye nohut. Kırmızı eti azaltın. Telefonla yatmayın dedi. Test sonuçları çıkana kadar bunlara dikkat ediyoruz.
Yani inşallah olur. Biz tedaviye Yeni başladık. İki hafta anca oldu. Hala test sonuçlarını bekliyoruz. Gelişme olursa da olmazsa da buradan paylaşacağım.canım bu bitkisellerin faydası oldumu
hangi testleri bekliyosunuzYani inşallah olur. Biz tedaviye Yeni başladık. İki hafta anca oldu. Hala test sonuçlarını bekliyoruz. Gelişme olursa da olmazsa da buradan paylaşacağım.
DNA hasar testihangi testleri bekliyosunuz
Evet canim spermle bakiliyo...valla ben hiç bilmiyorum bu test sperm demi bakılıyo
canım bebeğin oldumuEvet canim spermle bakiliyo...
Biz 1 kere tup bebek denedik sperm sayisi ve hareketi dusuk olmasindan ankarada bir hastanede tutmadi snra kaan hocayi bulduk arastirdik gittik bizden sperm dna hasar testi istedi ozel bi lab.yaptirdik sukur dna hasar cikmadi kaan bey esime sende ureaplazma diye bir mikrop var etkiliiyo spermini dedi soyledigi gibi cikti esime antibiyotik onerdi kullandi ve soyledigini harfiyen yerine getirdik kirmizi eti azaltin bol bol yesillik tuketin keciboynuzu tozu isirgan otu cayi gunde iki bardak incir bol bol tuketsin ceviz findik dedi ben ilaveten nohut hasladim suyunu icirdim gun asiri keciboynuzu kaynatip suyunu icirdim cok.sukur rabbim nasip etti kizlar Elhamdulillah pes etmeyin derim dua edin Rabbin hayirlisiyla sizede nasip etsin vesileside kaan bey olur insallah kaan bey cok iyi bi doktor ve herkese tavsiye ediyorum...kizlar Rabbim nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis bol bol dua ve sabir insallah.
Doguma 1 ay kaldi canim hayirlisiyla darisi sizlere insallah...canım bebeğin oldumu
Normal gebelik oluyor ama ya düşüyor yada kalbi duruyor 7_8 haftalık oluyor ancakAynen tüp bebek tedavilerinde kadın kısırlığını engel görüyorlar. Erkek kısırlığı önemli değil gibi. Doğru sperm seçimi ile embriyo oluşumunu başarı görüyorlar. Dolayısıyla kadında sorun yoksa sorun yok gibi bi algı var. Sizde normal yolla gebelik oluşuyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?