Erkek İnfertilitesi KAAN AYDOS

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kaan hocanın önerdiği perhize başladık. Test sonuçlarına göre devam edeceğiz.

Yıllar önce ilk teşhis konduğunda bir ürolog proxeed i önermişti. Ama öylesine. Bunun dışında maalesef iyileşme ya da tedavi edilme şansımız hiç Yok gibi bi algı oluşturuldu bizde.
Doktorlar nedense sürekli kadına yöneliyor bu neden anlamıyorum benim 3 düşük 4 kürtaj 2 tüp bebek 1 dış gebelik var eşimin sperm dnasi bozukmuş tüp bebekler tutmadı bile sadece bana iğne hap verdiler eşime bisey uygulamadılar bile

Aynen tüp bebek tedavilerinde kadın kısırlığını engel görüyorlar. Erkek kısırlığı önemli değil gibi. Doğru sperm seçimi ile embriyo oluşumunu başarı görüyorlar. Dolayısıyla kadında sorun yoksa sorun yok gibi bi algı var. Sizde normal yolla gebelik oluşuyor muydu?

kızlar aranızda havuzlama yapılarak spermi toplayarak yanı bırıktırerek tup bebek yapan oldumu? menagon ıgne verdı hoca esıme esım azosperm sonra tup bebek dedı normal cıkısla sperm alıp havuzlama yapıcak tese yapmayacak kac kere sperm alıyor ayda bır kere dıye okudum 3ay havuzlama yapıp bırıktırıp sonra spermı dondurup tup bebek yapıyormus kaan hoca aranızda bu sekılde tedavı olan varmı? sonuc alan varmı? merak edıyorum paylasırsanız sevınırım

Biz bu şekilde tüp bebek denemesi yapmadık hiç. Ama tese olmayacak olması çok iyi bence.

canım bu bitkisellerin faydası oldumu

valla ben hiç bilmiyorum bu test sperm demi bakılıyo
Evet canim spermle bakiliyo...
Biz 1 kere tup bebek denedik sperm sayisi ve hareketi dusuk olmasindan ankarada bir hastanede tutmadi snra kaan hocayi bulduk arastirdik gittik bizden sperm dna hasar testi istedi ozel bi lab.yaptirdik sukur dna hasar cikmadi kaan bey esime sende ureaplazma diye bir mikrop var etkiliiyo spermini dedi soyledigi gibi cikti esime antibiyotik onerdi kullandi ve soyledigini harfiyen yerine getirdik kirmizi eti azaltin bol bol yesillik tuketin keciboynuzu tozu isirgan otu cayi gunde iki bardak incir bol bol tuketsin ceviz findik dedi ben ilaveten nohut hasladim suyunu icirdim gun asiri keciboynuzu kaynatip suyunu icirdim cok.sukur rabbim nasip etti kizlar Elhamdulillah pes etmeyin derim dua edin Rabbin hayirlisiyla sizede nasip etsin vesileside kaan bey olur insallah kaan bey cok iyi bi doktor ve herkese tavsiye ediyorum...kizlar Rabbim nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmazmis bol bol dua ve sabir insallah.

canım bebeğin oldumu

rabbim kurtarsın hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin kaan Aydos hakında ne düşünüyorsun

Normal gebelik oluyor ama ya düşüyor yada kalbi duruyor 7_8 haftalık oluyor ancak

Merhaba kızlar benim eşimdede azosperm var yaklaşık 2 sene önce yese ameliyatı oldu Almanya'da ve hiç sperm bulunamadı şimdi kesin dönüş yaptık Türkiye'ye ve ocakda Dr. Kaan aydosda randevumuz var çok heyecanlıyım ve inşallah umutlu bir görüşme olur. Ayrıca eşimin dag değeri çok yüksek ve testesteronu çok düşük ayrıcada varilinden olduğunuda söylemişlerdi Almanya'daki doktorlar. Aranızda aynı sorunları olan var mı ? Hiç ümidim yok aslında mucize gibi geliyor herşey zaten öyle ama etrafımda ki herkes hamile kalınca hiç sorumsuz bana çoçuk sahibi hayali çok uzaklardaymış gibi geliyor Allah hepimize sabır versin ve inşallah biram önce elimize sağlıklı evlatlar almayı nasip etsin hiç kimse anlamıyor bizleri en kadar anlıyoruz deseler bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…