Erkek İnfertilitesi Kaan aydos un bize bebek mucizesi lutfen umut olmasi için okuyun

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşimin sonucu geldi ama bugün muayenehane hiç cevap vermedi.
Zaten doktor size bi internet sitesi veriyor sifre falan veriyor sizde sonucunuzu size verilen tarihte oraya mail atiyorsunuz o tarihte msj atmazsaniz daha ileri bir tarihe zaman veriyorlar o zaman msj atiyorsunuz onun haricinde bi zamanda da msj atilmiyor

Evet arkadaşım dün mail attık o sistemden cevap gelmedi. Bizde heyecan yaptık. Sabah cevap gelmiş mitokondrisinin enerjisi düşükmüş. 1 ay ilaç kullan, normal spermiyografi testi ver demiş.

Evet arkadaşım dün mail attık o sistemden cevap gelmedi. Bizde heyecan yaptık. Sabah cevap gelmiş mitokondrisinin enerjisi düşükmüş. 1 ay ilaç kullan, normal spermiyografi testi ver demiş.
Hadi bakalim canim kullanın insallah kaan hoca size de şans getirir bi vesile olur insallah

Cnm kaan hocanin verdigi ilaclarin adi ne acaba

aa hayırlı olsun , normal yolla mı oluştu gebeliğiniz :)
Yok canım. Tüp bebek tedavisiyle. Dondurulmuş embriyolarımız vardı. 2 tane transfer edildi, 1 tanesi tuttu. 4 ameliyat sonrası 5. Tüp bebek tedavimizde ilk defa pozitifi gördük. Eşimle çok ağladık. Bizim başımıza gelmez diyorduk artık.

Hangi merkezlerde yptırdınız ?

Rabbim sonunu da sağlıkla sıhhatle getirsin . En büyük özlem dinmiş desenize ... Rabbim bizlere de nasip etsin inş

Merhaba banada yazar mısınız
Merhaba, o kürü bana da yazabilir misiniz ,eşimde ileri hız ve morfoloji sorunu olduğu için tutmuyor embriyolar , hangi ilacı kullanmıştınız
Ben 2021 yılında yazmışım arkadaşa özelden cevap ..
Hanımlar , biz bi umut kullandık , herşey nasip kısmet meselesi tabi ki .. Bi kısım gereksiz bulur bi kısım gerekli .. Umarım şifa olur , iyi ki denk gelsim mesajlarınıza .. Sevgiler

Eklentiler

• IMG_0477.png
    461,1 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_0478.png
    491,6 KB · Görüntüleme: 42
Teşekkür ederim dönüşünüz için not aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…