Ben katilmak isterim2025 Berat kandili Mekke'de olacağız umrede nasipse salavat ve tevhit okuyoruz katılmak istermisiniz? Başlıyoruz isimlerle dualanacak niyetlerle dualanacak inşallah nasiplenmek isteyenleri beklerim.
Kaçta okuya bilirseniz yazın 10 bin salavat 10 bin tevhid örnek isminizi de yazın not alacağım 5 ay var berat gecesi ne hatimler ve salavat tevhidler okuyoruzBen katilmak isterim
Nasil olcak peki
Ne kadar okuyacaksınız yazarsanız not alayımBende katılmak isterim
10 bin tevhid okumak istiyorum ismim zeynep niyet paylaşilcakmi ben eşim icin katilmak istiyorumKaçta okuya bilirseniz yazın 10 bin salavat 10 bin tevhid örnek isminizi de yazın not alacağım 5 ay var berat gecesi ne hatimler ve salavat tevhidler okuyoruz
10.000 tevhid okumak istiyorum bende canım. Adım ElifNe kadar okuyacaksınız yazarsanız not alayım
Siz niyetinizi yapın okuyun Allah'ım kabul etsin duasını Kabe'de bera10 bin tevhid okumak istiyorum ismim zeynep niyet paylaşilcakmi ben eşim icin katilmak istiyorum
Not alıyorum inşallah.niyetinizi siz yapın Allah'ım niyetim le başlıyorum diyip duası biz yapacağız nasipse10 bin tevhid okumak istiyorum ismim zeynep niyet paylaşilcakmi ben eşim icin katilmak istiyorum
Allah'ım kabul etsin maşallah size10.000 tevhid okumak istiyorum bende canım. Adım Elif
Uygundur çok güzel Allah kabul etsinMenesee
İsmim Melike
5bin tevhid+ 5 salavat okuyacağım inşallahbaşlarken "Allahım başta senin rızan için olmak üzere ............... niyetimin kabulüne vesile için Berat Kandilinde Mekke'de dualanacak tevhid/salavat okumaya niyetleniyorum. Sen razı ol ve kabul et " diye niyetleniyorum. Uygun mudur?
Sayı değişirse yine haberdar ederim inşallah
Allah (c.c) razı olsunUygundur çok güzel Allah kabul etsin
tamam Allah razi olsunSiz niyetinizi yapın okuyun Allah'ım kabul etsin duasını Kabe'de bera
Not alıyorum inşallah.niyetinizi siz yapın Allah'ım niyetim le başlıyorum diyip duası biz yapacağız nasipse
Canım ablamda katılmak istiyor buraya kayıtlı değil ,o da katılabilir mi?2025 Berat kandili Mekke'de olacağız umrede nasipse salavat ve tevhit okuyoruz katılmak istermisiniz? Başlıyoruz isimlerle dualanacak niyetlerle dualanacak inşallah nasiplenmek isteyenleri beklerim.
Ne kadar okuyacaksaniz yazarsanız rakam olarak ona göre not alayım
Bittikten sonra tekrar alabilirsiniz
İyi geceler bende katılmak istiyorum2025 Berat kandili Mekke'de olacağız umrede nasipse salavat ve tevhit okuyoruz katılmak istermisiniz? Başlıyoruz isimlerle dualanacak niyetlerle dualanacak inşallah nasiplenmek isteyenleri beklerim.
Ne kadar okuyacaksaniz yazarsanız rakam olarak ona göre not alayım
Bittikten sonra tekrar alabilirsiniz
Tabi kide ne kadar okumak istiyor isim yeterli olurCanım ablamda katılmak istiyor buraya kayıtlı değil ,o da katılabilir mi?
Tabiki de ne kadar okuyacaksınız ?Merhaba bende katilmak isterim
Ve aleyküm selam tabiki de ne kadar okuyacaksınız?Selamün aleyküm bende katılmak istiyorum. Katılabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?