- 3 Mayıs 2019
- 315
- 142
- 39
7 ci cüz sizindir inşallah alalh kabul etsinİyi geceler bende katılmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 ci cüz sizindir inşallah alalh kabul etsinİyi geceler bende katılmak istiyorum
8 ci cüz sizin inşallah Allah kabul etsinMerhaba bende katilmak istiyorum hatme
Ve aleyküm selam 29-9-10 cuzler sizin inşallah Allah kabul etsinSelamün aleyküm bende katılmak istiyorum. 3 tane cüz alabilirim
2 ci cüz sizin inşallah Allah kabul etsinBeni de yazar mısınız
3 cüz sizin inşallah Allah kabul etsinBende 1 cüz okurum inşallah
Canım tekrar geri dönüşün için teşekkür ederim ablam dediğim gibi kayıt oldu 7. Cüzü verdin hatta 6. Cüz’ü başkası alabilir6 cüz ablanın canim
Bende 1 cüz okurum inşalla
Tamam dirCanım tekrar geri dönüşün için teşekkür ederim ablam dediğim gibi kayıt oldu 7. Cüzü verdin hatta 6. Cüz’ü başkası alabilir
Teşekkür ederimVe aleyküm selam 29-9-10 cuzler sizin inşallah Allah kabul etsin
Allah razi olsun alan yoksa 16 yi da alabilir miyim. Meryem süresi var 3 yildir gebelik için uğraşıyorum belki manevi şifa olur8 ci cüz sizin inşallah Allah kabul etsin
Tabiki 16 cüz senin inşallah Allah kabul etsin niyetin üzere Saliha bir evlat nasip etsinAllah razi olsun alan yoksa 16 yi da alabilir miyim. Meryem süresi var 3 yildir gebelik için uğraşıyorum belki manevi şifa olur
Allah razı olsun berat kandilinde mi okuyacağımTabiki 16 cüz senin inşallah Allah kabul etsin niyetin üzere Saliha bir evlat nasip etsin
Berat gecesine kadar okunacak canim 5 ay var o süre içinde oku nasipse Berat gecesi dualanacak Kabe'de ismen niyetiniz üzereAllah razı olsun berat kandilinde mi okuyacağım
Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah,Berat gecesine kadar okunacak canim 5 ay var o süre içinde oku nasipse Berat gecesi dualanacak Kabe'de ismen niyetiniz üzere
7 ci cüz sizindir inşallah alalh kabul amin
Amin ben Gülşah Rabbim kabul etsin7 ci cüz sizindir inşallah alalh kabul etsin
6 ve 4 cuzler sizindir inşallah yazıyorum sizi isim yazarsanizMerhaba. Beni de ekler misiniz. 2 cüz alabilirim.
Sağolun Allah kabul etsin inşallah . İsmim Rümeysa6 ve 4 cuzler sizindir inşallah yazıyorum sizi isim yazarsaniz
Merhaba bana ve başka bir arkadaşa 2. Cuzu vermişsiniz ikimizin de aynısı mı acaba? Menesee2 cüz sizin Allah kabul etsin