oldu bi kaç tane ama kısa süreliydi pek sevemedim onları aslında hatırlamıyorum bile artık
hafızamı zorlamam lazım geçmiş zaman tabiki ama eşimle mutluyum iyikide onunla evlenmişim
evlenmeden önce birisinden hoşlanıyordum,o da benimle evlenmek istiyordu:kedi:,fakat olmadı,alahtan ne mal olduğunu evlenmeden önce gördümlmaz:,o terbiyesiz bana el kaldırdılmaz:,ve bitti,cesasını aldızemuszemus,yok ya ben kendimi ezdirmemlmaz:,belli süre sonra,yaklaşık 6-7 ay sonra eşimle tanıştımzemuszemus,daha doğrusu o beni gördü,ben se onu çok fena şekilde tersledimkaydirigubbakcemile3,o da iynede beni rahat bırakmadı,inatla evleneceğiz dedikaydirigubbakcemile3,kendime hala inanamıyorum:kedi:,şu an 6yıl evliyizopuyorumnanaktan,alahım sana minnetarım opuyorumnanaktanböyle eşimi ve ayne zamanda dost,sevgili,herşeyim benim,verdiğin için,:Saruboceqpuyorumnanaktan
hmm bakayim
birini cok sevdim 6 sene yaklasik..
ancak malesef onunla olmadi, olamadi..
sonra biri ile ciktim 1 ay kadar piskopat oldugunu anladigim an terkettim..
1 yil sonra da sevgilimle sevgili olduk.. 2 bucuk senedir onunlayim.. son olsun insallah..
saydııııım:lepi:
tam 10 tane has mı has sevgilim oldusositososito
6-7 tane de 1-2 kere görüşüp daha aramalarını istemediklerim oldu..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
vayy be;ne günlerdi...
Benimde 1 tane sevgilim oldu.Halen devam ediyoruz.4.yılımızz:kedi:
İlkokulda bi çocuk vardı kaç yıl peşimde dolandı artık tamam dedim sonra olmaz istemiyorum dedim sayılmaz herhalde bukaydirigubbakcemile3