- Konu Sahibi akli_karisik
-
benım 10 aylık bır ılıskım var ve onu beklıyorum abd deydı cuma donecek arkadaslar daha 19 yasında ve ben cok cıddı seyler ıstıyorm ama olmaz dımı daha cok kucugus o kadar mutluyum kı gercek askı onda buldumm ama olmıyacak mı sonu ben bır ınsanla 7 sene nasıl cıkıcam yadelıler gıbı sevıyorus bırbırımısı cok da ıyı bır ınsan oftt akıl verın ben bu ılskıyı o kadar sene nasıl dırı tutucam
Farklı bir başlık oldu ama neyse..:)
Bu gece otururken eski sevgilimden mesaj aldım.3 aydır konuşmuyorduk.mesajını görünce çok şaşırdım.telefon numaramı silmemiş rehberinden.ben silmiştim onunkini :).neyse onun attığı mesajı görünce çok sevindim.neden mesaj atmıştırki?özlemişmidir beni...?yoksa hiiiç mesaj atmazdı bana atmamaya söz vermişti kendi kendine..artık sevmediğini söylüyordu.ama dvranışları hiçte öyle değildi.aklından çıkaramamış beni.çok sevindim çokk..ama niye bu kadar sevindiysem.eskide kalan sevgili.artık eskisi gibi sevmiyorumda.neyseya niye durduk yere gecenin bi vakti mesaj atsınki..heralde dayanamamıştır bensizliğe.eskiden o beni yordu şimdi ben onu yorucam.Nedense kızlarr buna çoook sevindimyaa :))):))
:lepi:
hayır ondan baskası olmazonun gıbı bır ınsan yokkı yeryusunde
:) pekı :)tsk ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?