Ka Aydr mesaj atmayan, Bu gn mesaj att :))

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Farklı bir başlık oldu ama neyse..:)
Bu gece otururken eski sevgilimden mesaj aldım.3 aydır konuşmuyorduk.mesajını görünce çok şaşırdım.telefon numaramı silmemiş rehberinden.ben silmiştim onunkini :).neyse onun attığı mesajı görünce çok sevindim.neden mesaj atmıştırki?özlemişmidir beni...?yoksa hiiiç mesaj atmazdı bana atmamaya söz vermişti kendi kendine..artık sevmediğini söylüyordu.ama dvranışları hiçte öyle değildi.aklından çıkaramamış beni.çok sevindim çokk..ama niye bu kadar sevindiysem.eskide kalan sevgili.artık eskisi gibi sevmiyorumda.neyseya niye durduk yere gecenin bi vakti mesaj atsınki..heralde dayanamamıştır bensizliğe.eskiden o beni yordu şimdi ben onu yorucam.Nedense kızlarr buna çoook sevindimyaa :))):))

:lepi:

bidaha aramıycagım demiş ya dayanamayıp aradıgı için seviniyorsun:)
şahsen sevmiyorsamm sinir olurdum niye msj atıyo diye..
ama hala seviyosam sevinirdim..

3 ay sonra birdaha aramyacağım diye msj atıoyr öylemi? bunamış durup durup yeni olmuş gibimi sanıyor ayrılığı ne alaka

3 ay önce kavga etmiştik.mesaj atınca cevap yazmıyordu.1 hafta önce yine kavga çıkardı.sonra mesaj attı.niye öyle mesaj yazdın diye.aradan 3 ay geçti bu şimdi sordu niye öyle mesaj yazdın diye.bende sinir ettin beni falan dedim.işte öyle oldu.barıştık sonra.şimdi en eskisi gibi konuşuyoruz.o günleri unutalım dedi en eskisi gibi olalım dedi.bugün sordu sen seviyormusun beni diye bende hayır dedim

sevmediğiniz eski sevgilinizden mesaj gelmi ve seviniyorsunuz ve hala kaldığınız yerden devam ediyorsunuz
bence eski sevgilin boşta kalmıştır, o yüzden mesaj atmıştır
kötü bir niyetle yazmıyorum yanlış anlaşılmasın
sadece biraz mantıklı olmak gerekiyor
3 ay sonra o aşkın büyüsü bile kaçmıştır..

en son gördüğünde hiç mutlu değildim,onu seviyordum ve o bunun keyfini çıkartıyordu şimdi anlasın ne kadar çok mutlu olduğumu ve eskisinden eser kalmadığını ve daha fazla oyalamasın kendini boş hayallerle...

zamanla insanların duyguları değişir... bugün gerçekten canını verecek kadar sevdiğinden yarın bir sebeple nefret edebiliyorsun.. ama bence sen bu mesajı alıp sevindiğine göre içinde halen bişeyler var veya intikam ateşin devreye girmiş.. hayırlısı diyelim..

bence buaralar yanlızdır ondan atmıstır. benimde basıma gelmisti aynı sey cok kotu kavga etmistik sonra 2 ay hic aramadı 2 ay sonra aramıs ozledim dio bende numarasını silmistim onuda cıkarmıstım hayatımdan tabiki ben seni ozlemedim dedim ve barısmadım simdiki esimle tanıstım hic gerek eski bittiyse bitti bence guvenme salla gitsin

Aynı şey bana da olmuştu. Şu an eski sevgilim demek bile istemediğim kişi ufak bi anlaşmazlıktan sonra 3 4 ay mesajlarıma cevap vermedi. Seven taraf ben olduğum için 3 4 ay mesaj atan da ben oldum. Tam unuttum derken bi gece mesaj attı. Ama ben çok soğuk davranarak postaladım gitti. Bence de eskilerden hayır gelmez. Hayırlı bi tip olsa 3 4 ay seni bekletmez. İnsanın cevap alamaması ne demek çok iyi biliyorum. Bence denemeye bile değmez canım.

Edit: Bu arada bu benim naçizane fikrim. Kimseyi kırmak, sevgilisini karalamak filan istemem. Sadece ağzım yandığı için, refleksle yazdım.

Son düzenleme:
sevmediğine emin misiiiinnn???

Sevmediğime gerçekten eminim bu sefer..

Dediğiniz gibi canı sıkıldığından dolayı mesaj atmış olabilir.
Ama tam terside olabilir.
Herşey olabilir yanii..boşa günahını almayim önceden.
Ama ben size katılıyorum.
Bu yüzden sizin gibi yol vericem çeksin gitsin hayatımdan.
Şimdiden kovma hazırlıkları yaptım zaten.
Eskisi gibi affedici,her zaman soran,düşünen falan olmadım.
Kavga ettiğimiz zaman eskiden hatasını hoşgörüp,ii davranırdım.
Ama şimdi bir süre konuşmayalım diyorum.
Oda kabul etmiyor bunu.
Canı sıkılıyo iştee,kendine eğlence arıyor.
Dedimya nolur nolmaz günahını almayim.
Ne çok,ne de hiç...
Biraz konuşurum.
Eskiden gün boyu ( 7 saat (çoook) ) konuşurdum.
Artık 1 saat en fazla konuşcam.
Gerçekten özletim bakalım nolcak.

sositososito

Zaten kaç gündür mesaj atıyor cevap vermiyorum..canı sıkıldıkça bana mesaj atıyor ben onu eğlendirecek enayi değilim.ama bir anlık şaşırdım ne has mesaj attı diye :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…