• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr lütfen yardım!!! idrar testi negatif çıkıp hamile olanlar varmııı

fearless999

umutluyum mutluyum :)
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
43
18
13
33
canlarım merhabalar.. sizlere bir kaç soru sormak deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum :)

ben 44 günde bir adet oluyorum pcoluyum ama hiç şaşmadı günüm...

soru 1 :)))))1hafta kadar önce eşimye yaşadığım ilişki sonrası spermle karışık 1 damla kan geldi 1 haftadırda devamı hiç gelmedi. buda beni düşündürdü acaba yerleşme kanaması olabilirmi???

bugun 46. günüm yani 2 gün geciktim

soru 2 :)))))evde yapılan gebelik testlerinden aldım hani şu 3 tl civarındakilerden test yaptım ve negatifti hamile olma ihtimalim olabilirmi? 2 gün geçipte negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenler varmı??

soru3 :)))) yumurtalımda böyle pıtır pıtır hareketlenmeler var seğirme gibi 3 gündür sık sık yaşıyorum bunu neden olabilir bir bilginiz varmı?

soru 4 :)))) evde yapılan testi ne zaman yapmamı önerirsiniz? kan testi vermek en mantıklısı biliyorum ancak sigortam yok vede pahalı geliyor şu an bu hafta sıkışığım biraz haftaya kadar kan testi yaptıramam o yüzden evde yapılan testi ne zaman yapmam gerekir??

vaktinizi ayırdığınız için ve şimdiden vereceğiniz cevaplarınız için teşekkürler dostlar

bu arada karnımın alt kısmında şişkinlik var.. genelde adet olmadan 3 4 gün önce başlar böyle nasıl bir his desem anlatamıyorum ki :) yani adet olcakmışım gibi hissediyorum diyim :) ama ilk defa bu ay o his yok :S:S

Back