Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlarrr ilk beta hcg 20.6 dı yükseliyo sakın ümitsiz olmayınnnnnn
- Konu Sahibi guno8484
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sakın umitsiz olmayın allahım isteyen herkese nasib etsin:)
cnm ya çok sevndmde kaç oldu :)) kaç gün snra onu yazsaydn bilgilenrdir..
tebriklerr
merhaba kizlar ben de yeni katildim araniza sanirim ben de hamileyim son adet tarihim 2 eyluldu cumartesi gunu evde test yaptim 2. cizgi silik cikti dayanamadim hemen kan testi yaptirdim degerrim 81.5 cikti ama ultrasonda kese gozukmedi doktor cokerken 4-5 gun sonra degerlerine bakalim yukselmis olmasi lazim dedi yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum tekrar degerlerine gore de ultrasonda baktiricam sizce hamile miyimdir bu arada evde tekrar test yaptim ve 2. cizgi bu sefercok netti umarim hersey yolunda gider ve goruruz kesemizi allah hepimize nasip etsin siz ne diyorsunuz bu duruma yukselmismidir degerim
merhaba kizlar ben de yeni katildim araniza sanirim ben de hamileyim son adet tarihim 2 eyluldu cumartesi gunu evde test yaptim 2. cizgi silik cikti dayanamadim hemen kan testi yaptirdim degerrim 81.5 cikti ama ultrasonda kese gozukmedi doktor cokerken 4-5 gun sonra degerlerine bakalim yukselmis olmasi lazim dedi yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum tekrar degerlerine gore de ultrasonda baktiricam sizce hamile miyimdir bu arada evde tekrar test yaptim ve 2. cizgi bu sefercok netti umarim hersey yolunda gider ve goruruz kesemizi allah hepimize nasip etsin siz ne diyorsunuz bu duruma yukselmismidir degerim
cnm sıkma canını yükselmiştir.bende de öyle olmuştu.
cnm ya çok sevndmde kaç oldu :)) kaç gün snra onu yazsaydn bilgilenrdir..
tebriklerr
cnm bi hafta içinde 20,6 dan 1356 ya yükseldi 8 inde dr kontrolum var.heyecanlıyım:))
cnm sıkma canını yükselmiştir.bende de öyle olmuştu.
insallah canim yaa
kizlar cok mutluyum cumartesi gunu kan degerim 81.5 cikmistim dun tekrar yaptirdim 626.84 cikti ama suan kese gozukmez dedi doktor saglik ocaginda yaptirmistim testi 4+4 hamileyim tahminime gore sizce ilk doktor randevumu ne zamana alsam haftaya persebe yada cumayi dusunuyorum hem 5. hafta dolmak uzere olacak o zaman yardimci olan olursa sevinirim
kizlar cok mutluyum cumartesi gunu kan degerim 81.5 cikmistim dun tekrar yaptirdim 626.84 cikti ama suan kese gozukmez dedi doktor saglik ocaginda yaptirmistim testi 4+4 hamileyim tahminime gore sizce ilk doktor randevumu ne zamana alsam haftaya persebe yada cumayi dusunuyorum hem 5. hafta dolmak uzere olacak o zaman yardimci olursaniz sevinirim
kizlar cok mutluyum cumartesi gunu kan degerim 81.5 cikmistim dun tekrar yaptirdim 626.84 cikti ama suan kese gozukmez dedi doktor saglik ocaginda yaptirmistim testi 4+4 hamileyim tahminime gore sizce ilk doktor randevumu ne zamana alsam haftaya persebe yada cumayi dusunuyorum hem 5. hafta dolmak uzere olacak o zaman yardimci olursaniz sevinirim
hayırlı olsun canım gözün aydın:)) 5 hafta bitince görürsün bebişinin kesesini:)