• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr hayatımın en kötü 4 gü!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dilara_elif_merve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dilara_elif_merve

Ziyaretçi
sürekli akıntı ve cinsel ilişki sırasında oluian acı dolaysıyla doktora gittim ve önce jinekoljik muayene oldum, ertesi gün ulstrasona girdim, ve ertesi gün smear sonuçlarını aldım bi de tekrr muayne etti doktor. kitle olduğunu tespit ettiler, doktor da iğne biyopsisi yaptı. biyopsi çok acı verdi. şşimdi de sonuçları bekliyorum korkudan ölmek üzereyim neredeyse son 5 günüm jinekolokta ve muayenelerle geçti

Son düzenleyen: Moderatör:
Gecmıs olsun sonucunun ıyı olacagına ınanıyorum lutfen moralını bozma.
Bu arada sonucun ne zaman cıkıcak ?

gecmiş olsun inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
yanlız olayı ööle bi anlatmıssın ki sahne resmen gözümün önüne geldi.bu kadar herseyi ince detayına kadar yazmaya gerek varmıydı ki?yok bacaklarımı actım yok soyundum falan....her ne kadar kk olsada aramızda karsı cins cok..eminim okudukca fantezileri kuvvetlenmiştir..

sağol canım sonuçlar yarın çıkabilirmiş ama engeç çarşamba sabahı hazır olur dediler. 1 gün doktora gtiim sonra hergün işin kötüsü muayeneden sonra ufak bi kanam olması gerekli bende biraz fazla oldu ama doktor bu kadar şeyden sonra normal olduğunu söyledi

gecmiş olsun inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.
yanlız olayı ööle bi anlatmıssın ki sahne resmen gözümün önüne geldi.bu kadar herseyi ince detayına kadar yazmaya gerek varmıydı ki?yok bacaklarımı actım yok soyundum falan....her ne kadar kk olsada aramızda karsı cins cok..eminim okudukca fantezileri kuvvetlenmiştir..

galiba haklısın cnım aramızda erkekler olduğunu düşünemedm ama çok kötüydüler çok sıkıntı yarattı ben de bi anda ne var ne yok anlatmışım haklısın kusura bakma canım

gecmısolsun
hersey yoluna gırer ıns

galiba haklısın cnım aramızda erkekler olduğunu düşünemedm ama çok kötüydüler çok sıkıntı yarattı ben de bi anda ne var ne yok anlatmışım haklısın kusura bakma canım

estağfurullah canım ne kusuru.sadece dikkat cekmek istedim.haklısın o sıkıntıları ii bilirim.inşallah bizler de dahil hiç bir kadın o masaya oturmak zorunda klmaz..

teşekkürler kızlar umarım bu arada amin canım umarım

geçmiş olsun canım ama bu kadar ayrıntıya gerek yoktu. hepimiz kadınız öyle böyle başımızdan geçiyo ayrıca.

kusura bakmayın kızlar haklısınız aramızda bi süreü erkek var eve dönünce o heyecan ve sııkıntıyla hemen yazmışım, şimdi düzelttim çok haklısınız özür dilerim iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim

sağol canım sonuçlar yarın çıkabilirmiş ama engeç çarşamba sabahı hazır olur dediler. 1 gün doktora gtiim sonra hergün işin kötüsü muayeneden sonra ufak bi kanam olması gerekli bende biraz fazla oldu ama doktor bu kadar şeyden sonra normal olduğunu söyledi

geçmiş olsun canım sende izmirlisin galiba benim gibi hangi dr gidiyorsun cnaım memnunmusun dr undan sonuçların güzel çıkacak korkma canım kendine iyi bak acil şifalar diliyrorum sana

teşekkürler kızlar umarım iyi çıkar çok korkuyorum

kızlarrrr sonuçlarım iyi çıktı iyi huylu bi kistmiş yakında bi operasyonla allıcaklar çok rahatladım çok korkmuştum!!

sımdı noldu sonuc dıye bakmaya gırmıstım ıyı haberı aldım gozun aydın canım :nazar:

geçmiş olsun canım sonuçlar iyi çıkar meraklanma

ben de sonucu merak edip girmiştim konuya, sevindim canım çok geçmiş olsun... senin adına sevindim...

geçmiş olsun. sonuçların iyi çıktığına sevindim. :)

çok sağolun kızlar yakında bi operasyonlar alıcaklarmış kisti de :D

Back
X