- 1 Eylül 2023
- 2.344
- 598
- 43
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
-
Bence kan testi verin netleşirMerhaba kızlar
Son adet tarihim 17 Kasım
Yumurtam 29 Kasım da çatladı.
Değerlendirdik adetime 6 gün var bugün test yaptım üstlerine yazdım durumu
Sabah ilk idrar
Sabah ilk idrar yakından çektim
Öğlen idrar ile
Öğlen idrar yakın çekim olarak
Bir de freely hepsinin markası erken gebelik testi ile de yapayım dedim belli belirsiz çok ince çizgi çıktı sizce durum nedir,resimleri ekliyorum.
Kan testi vermeye de korkuyorum açıkçası 6 gün öncesinden öğrenen var mı ki , birde erken gebelikte neden çıkmamış olabilirBence kan testi verin netleşir
Adete 6 gün var ya ondan çekindim test mi bozuk acaba dedim ama sabah yaptığım testten bir tık daha koyu çıktı öğlen yaptığım test o yüzden muallakta kaldım hepsi aynı test markası zaten freelyCanım bir arkadaşta da erken gebelikte değil kaset testte çıkmıştı inşallah vardır,bence içinde kuşku ile bekleyeceğine kan testi var en azından için rahat ederinşallah vardır
Çizgi var ama şöyle bişeyde var 29 kasımda catlamışda bugün daha çatlamanın 8.günü bu kadar erken belli olmadı tuhaf bilemedim takip et bakalım inşallah vardırMerhaba kızlar
Son adet tarihim 17 Kasım
Yumurtam 29 Kasım da çatladı.
Değerlendirdik adetime 6 gün var bugün test yaptım üstlerine yazdım durumu
Sabah ilk idrar
Sabah ilk idrar yakından çektim
Öğlen idrar ile
Öğlen idrar yakın çekim olarak
Bir de freely hepsinin markası erken gebelik testi ile de yapayım dedim belli belirsiz çok ince çizgi çıktı sizce durum nedir,resimleri ekliyorum.
Pembe bide çizgi ,internette yumurtlamadan 7-10 gün arasında gebelik anlaşılabilir dedi ama bilemedim, olmasa nasıl böyle çıkar onu da anlamadım farklı saatler de yaptım sabahkinden bir tık daha koyu çıktıÇizgi var ama şöyle bişeyde var 29 kasımda catlamışda bugün daha çatlamanın 8.günü bu kadar erken belli olmadı tuhaf bilemedim takip et bakalım inşallah vardır
Canım benim ne pozitif test görüpte negatif olduğunu gördük yani nasıl böyle çıkar diyemeyiz sonuçta test…yıllardır bu işin içindeyimdir hani bilgime dayanarak yorum yapıyorum eğer çatlama günün kesinse çatlamadan sonra asla 7.günde gebelik olsa bile çıkmaz herzaman en erken ilişkiden yada catlaöadan 10 gün sonra çıkar yada çıktığını gördüm diyeyim..7.gün çıkan hiç duymadım eğer öyleyse ilk olacaksınPembe bide çizgi ,internette yumurtlamadan 7-10 gün arasında gebelik anlaşılabilir dedi ama bilemedim, olmasa nasıl böyle çıkar onu da anlamadım farklı saatler de yaptım sabahkinden bir tık daha koyu çıktıadete 6 gün kala öğrenen varmı acaba
Ovulasyon kullanmadım ben akıntım ve ağrılarını takip ederekten yumurtanın çatladıgini düşündüm ama adet bittikten sonra 2 günde bir hep ilişki yaşadım riske atmamak icin doktorum da öyle önermişti bakalım benim de kafam karıştı yarın bidaha yaparım test adete kadar yapayım bakayım ne olcak merak ettim bendeCanım benim ne pozitif test görüpte negatif olduğunu gördük yani nasıl böyle çıkar diyemeyiz sonuçta test…yıllardır bu işin içindeyimdir hani bilgime dayanarak yorum yapıyorum eğer çatlama günün kesinse çatlamadan sonra asla 7.günde gebelik olsa bile çıkmaz herzaman en erken ilişkiden yada catlaöadan 10 gün sonra çıkar yada çıktığını gördüm diyeyim..7.gün çıkan hiç duymadım eğer öyleyse ilk olacaksıntabi tekrar söylüyorum catlama tarihinden eminsen..
Eğer öncesinde olmuşsa yumurtlama ve catlama tabiki şuan çıkar ben verdiğiniz tarihe göre zor diyorum hadi bakalım hayırlısıOvulasyon kullanmadım ben akıntım ve ağrılarını takip ederekten yumurtanın çatladıgini düşündüm ama adet bittikten sonra 2 günde bir hep ilişki yaşadım riske atmamak icin doktorum da öyle önermişti bakalım benim de kafam karıştı yarın bidaha yaparım test adete kadar yapayım bakayım ne olcak merak ettim bende
Pco var bende hafif yüzde yüz bir tarih veremiyorum canım benim tahminlerime göre böyle dedim ama bilemedim yani bakalım adet gününü beklicem testim de var her gün yaparım ne durumda görürüm artık merak ettim bendeEğer öncesinde olmuşsa yumurtlama ve catlama tabiki şuan çıkar ben verdiğiniz tarihe göre zor diyorum hadi bakalım hayırlısı
Canım gidip kan ver acilde netleştir. Testler yanıltabiliyor hele ki kullandığın testler genelde yalancı pozitif veriyor seni üzmek istemem.en güzeli kanPco var bende hafif yüzde yüz bir tarih veremiyorum canım benim tahminlerime göre böyle dedim ama bilemedim yani bakalım adet gününü beklicem testim de var her gün yaparım ne durumda görürüm artık merak ettim bendeeşim de varikosel ameliyatı oldu ondan kaynaklı olmuyordu doktor çok güzel geçti hemen bu ay deneyin dedi öyle de denemistik bakalım ne olcak o takviye kullandı bende güzel besledim gynoseed jel de kullandık iliskide öyle denedik bu ay ama bakalım hayirlisi
Çok teşekkür ederim adetime daha var ya biraz daha bekliyim diyorum elimde fazla test var her gün yaparım bakalım koyulaşma olcak mı ona göre hareket ederim adet gecikince gitsem daha iyiCanım gidip kan ver acilde netleştir. Testler yanıltabiliyor hele ki kullandığın testler genelde yalancı pozitif veriyor seni üzmek istemem.en güzeli kan
İlişkiden sonra yada yumurtlamadan sonra kaçıncı gün acabaKan testi vermeye de korkuyorum açıkçası 6 gün öncesinden öğrenen var mı ki , birde erken gebelikte neden çıkmamış olabilir
Benim tahminime göre yumurtlamam 29 Kasım'da oldu o günü saymıyorum,bugün 8.gun yumurtlamadan sonraİlişkiden sonra yada yumurtlamadan sonra kaçıncı gün acaba
Bu şekilde test te freely kaset testİlişkiden sonra yada yumurtlamadan sonra kaçıncı gün acaba
Bende 30 aralıkta yumurtlama gördüm o günü saymiyim miBenim tahminime göre yumurtlamam 29 Kasım'da oldu o günü saymıyorum,bugün 8.gun yumurtlamadan sonra
Yok o günü sayma hiç yaptın mı test ne kadar var adetine benim 6 gün varBende 30 aralıkta yumurtlama gördüm o günü saymiyim mi
Adetim düzensiz ovulasyon testi kullandım ona göre hesaplıyorum eğer yumurtlamadan sonra sayarsam 7 gün var adetimeYok o günü sayma hiç yaptın mı test ne kadar var adetine benim 6 gün var
Kimilerinin çıkıyor testte kimilerinin çıkmıyor ,gec döllenme falan da olabiliyor hiç yaptin mi testAdetim düzensiz ovulasyon testi kullandım ona göre hesaplıyorum eğer yumurtlamadan sonra sayarsam 7 gün var adetime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?