- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kızlarr HSG çektiren varmı aranızdaa
- Konu Sahibi sln011
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çektirdim 3 sene önce. İlk yorumları okudum kimi çok ağrılı demiş kimi değil demiş.. Ben de kendime gğvenemediğim için anestezili çektirmiştim. 10-15 dk uyutup çekmişlerdi sorunsuz geçti gitti…Merhaba kızlar doktorum hsg çekilmem gerektiğini söyledi işlem biraz ağrılıymış daha önce hsg çektiren var mıı???
Canım o kadar da ağrılı bir işlem değil adet sancısının orta düzeyde olduğunu düşün hemde sadece 5 dakika falan sürüyor sonrasında ağrı bile hissetmiyorsunMerhaba kızlar doktorum hsg çekilmem gerektiğini söyledi işlem biraz ağrılıymış daha önce hsg çektiren var mıı???
Ben eylülde çektirdim, 5-10 dk hemen çekiyorlar anestezi almadım, evet ağrı hafif regl ağrısı gibi dayanılmayacak bir şey değilMerhaba kızlar doktorum hsg çekilmem gerektiğini söyledi işlem biraz ağrılıymış daha önce hsg çektiren var mıı???
İki tüpte kapalı çıktı ancak biri açıldı hsg sayesinde. O yüzden faydalı bir işlem…Umarım bir sorun çıkmamıştır sonuç neydi
Çok geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun bende pazartesi özelde anestezili çektireceğimBende çektirdim bugün.Kişiden kişiye değişir acısı.Regl ağrısı hiç yaşamadığım için zordu diyebilirim.Hayatım boyunca sadece 1 kez regl ağrısı yaşadım.kasıklarında bir baskı ağrı oluyor regl ağrısı gibi.Regl sancısı yaşamayan icin zor bence.Bir daha çektirmem gerekirse ( ki inşallah bir daha gerektirmez) kesinliklr anestezili yaptiracağım .30 saniyelik bir işlem dayanırım diyen olursa anestezisiz yapabilir.Regl sancisı cekenler icin dayanılabilir bir işlem bence.
Bayılanların oldugu da doğru.Filmi çeken doktor "Bayılanlar oluyor eğer kötü hissediyorsan seninle bekleyeceğiz" demislerdi.Bnm o kadar da kötü değildi şükür.
Ben tahmin ediyordum bu şekilde zorlanacağımı.Tahmin etmemin nedeni dediğim gibi regl sancısı yalnızca bir kez yaşadım.Bu nedenle acı eşiğimin düşuk olacağıni tahmin ediyordum.Bir de sanirim sağ tüpüm tikaliydi ilacla açıldı o nedenle de biraz acımış olabilir. Maddi olarak sıkışık bir dönemdeyiz. O nedenle devlette cektirdim.Kişi acı eşiğini tahmin edebilir az çok. Mümkün olanlara özelde anestezili cektirmeyi tavsiye ediyorum.
Çocuk süreci zaten yıpraticı bir süreç.Bu tarz şeyler insanı daha demoralize ediyor. Bu nedenle de yaptirabilecek kisilere anestezili yaptirmasini tavsiye ediyorum