• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endometriosiz olan ve bu şikayeti olan varmı yardımcı olabilirmisiniz?

adet döneminiz ağrılı geçiyor mu? Dışkılarken Kanamayla birlikte şiddetli ağrı var mı?
Eğer ağrjnız varsa o zaman endo dan şüphelenebilirsiniz ama ben daha önce sadece makattan kanamalı bir endometiyozis belirtisi olduğunu söyleyen görmedim.

Endometriozis var bende de Ağrılı dışkılama oluyordu ama peçeteye adet kanı gibi kanama olması endometiyozis gibi değil. Siz bence bağırsakta polip yada iç basur olmasından şüphelenin. Adet döneminde biraz kuruluk nedeniyle kendini gösteriyor olabilir
Merhaba öncelikle detaylı beni aydınlattğınız için teşekkür ederim şiddetli ağrı olmuyor olması gerektiği kadar oluyo adet ağrısı hatta bazen ağrısız adet olurum şükür sadece pko kaynaklı gecikmelerim var. Ben internette araştırdığımda endo. Olabilir yazıyor ve bu yaşadığım belirtilerden birisi olarak geçiyor ama polip olup olmadığını da kesin araştırcağım. Adet dışında hiç bir şekilde ne kanama ne ağrı hiç bişeyim olmuyor çünkü. Size de çok geçmiş olsun bu arada

Hala sancilarim var geçen ay candida vardı bende.3+3 antibiyotik 14 fitil birde 7 gün flagy kullandım,candida zamanı hiç sancım yoktu sadece akıntı üzerine gitmiştim smear yaptırdım çıktı,şimdi sancım hala devam edince araştırdım klkist falan yaziyo 2 ocakta doktora gitcem
Canım mantar enfeksiyon varsa bol su ve kızılcık ve papatya cayı günde 2 fincan içebilirsin çok iyi geliyo özellikle papatya cayı idrar sökücü özelliği var temizler

Back
X