- 7 Nisan 2024
- 100
- 12
- 13
- Konu Sahibi yoncaistee
tüm tuşlara basıyorum yarın bunu da deneyeyimben predictor erken gebelik testi yapmistim. ilişkiden 16 gün sonra çok net pozitifti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüm tuşlara basıyorum yarın bunu da deneyeyimben predictor erken gebelik testi yapmistim. ilişkiden 16 gün sonra çok net pozitifti
ya hu 30 gün sonra tahta parçasına işeseniz çıkardı gebelik o kadar zor öğrenilen bir sey değil. bence yok hamilelik falan kurumtu yapıyorsunuztüm tuşlara basıyorum yarın bunu da deneyeyim
Pozitif çıktığında hangi belirtileriniz vardıya hu 30 gün sonra tahta parçasına işeseniz çıkardı gebelik o kadar zor öğrenilen bir sey değil. bence yok hamilelik falan kurumtu yapıyorsunuz
göğüs ağrısı ve regl sancısıPozitif çıktığında hangi belirtileriniz vardı
evet ben biraz kafamda kurarım jflelslwmckdlya hu 30 gün sonra tahta parçasına işeseniz çıkardı gebelik o kadar zor öğrenilen bir sey değil. bence yok hamilelik falan kurumtu yapıyorsunuz
Sizce yerleşme kanaması ne zaman olur32 güne her test doğru çıkarır hiç kafa karıştırmayın bence
Eklediğiniz görseller yasak sitede, kaldırın bence. Adet günü ya da birkaç gün kala görüyorlar geneldeSizce yerleşme kanaması ne zaman olur
ya geç döllenme vs diyorlar ya ona da takıldı kafam birazYumurtlamanın 14. Günü kıpkırmızı çizgiyle gebeliğimi öğrenmiştim sizin çoktan çıkardı en dandik testte bile
Olsa olsa 3-5 gün oynar geç döllenme. Ella bozmuş döngünüzü.ya geç döllenme vs diyorlar ya ona da takıldı kafam biraz
evet bana da öyle geldi ama nolur nolmaz diye kan verdim sonuçları bekliyorumOlsa olsa 3-5 gün oynar geç döllenme. Ella bozmuş döngünüzü.
Reşitsen aileye haber gitmez. Ayrıca geri çekilme yöntemi lütfen kullanmayalım… sonra böyle kafayı yiyoruz anlık zevkler için. Ben de yaşadım aynı şeyleri aynı korkuları. Yapmaaa…kızlar reglim gecikiyor ve bugün 6.gündür hala gecikiyor evdeki testler yine negatif gösteriyor tüm prosedürlere uyup yapıyorum nişanlımla geri çekilmeli ilişkimizin üzerinden 32 gün gecikti ki ilişkiden sonra ella kullandım (ella 3.gün kullandım) her neyse meme uçlarımda ağrı ve kırmızılık pembelik var areolarımda yanma var sıcak su değse bile yanma sızlama oluyor başka bir belirtim yok böyle kepek kepek dökülme oluyor soyulma olmuştu öncesinde kusma mide bulantısı kasık ağrısı vs yok sizce hamilelik belirtisi mi yoksa enfeksiyon falan mı? bir de sağlık ocağında kan versem ve gebelik varsa ailem bunu öğrenir mi