Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardım !!
- Konu Sahibi Fiskoskkc
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
Çoğu kişi kasık agrım oldu dıyınce acaba olmadı mı dedim cook saol canım benım inşallah hamişimdir olmadı soğan kürü yapacam bu ayBen kullanmadım bilmiyorum ama daha erken olduğunu düşünüyorum, belirti olmaması normal hiç belirtisi olmayan çok arkadaş olmuş. O iğneden beta HCG var bu yüzden etkisi geçmeden test yapma pozitif çıkabilir yanıltabilir ama inş hamiş olursun.
- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
Daha tüplerden rahme inmesi bile 5-12 güne kadar uzayabilirmis embriyonun merak etme. O kasık ağrısı senin ilk gün yaşadığın yumurtlama ağrısı olabilir. Her bunye farklı sene sabırla bekleyen rahat ol.Çoğu kişi kasık agrım oldu dıyınce acaba olmadı mı dedim cook saol canım benım inşallah hamişimdir olmadı soğan kürü yapacam bu ay
Coook saol cidden içimi rahatlattın rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahDaha tüplerden rahme inmesi bile 5-12 güne kadar uzayabilirmis embriyonun merak etme. O kasık ağrısı senin ilk gün yaşadığın yumurtlama ağrısı olabilir. Her bunye farklı sene sabırla bekleyen rahat ol.
Ewet ovıtrellezaten 1 gün ağrısı oluyor oda iğneden 1 2 gün sonra yaşamıştım ovitrelle mi oldun iğneyi
Ewet ovıtrelle
bende aynısı olmuştum normalmiş ağrısı ama erken test yapmamanı tavsiye ederim 12.gün test yapmıştım pozitif çıktı ama ilacın etkisiymiş gebelik yokmuş
- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
Canım benim de bahsettigin gibi bir ağrım olmuştu iki gün boyunca hatta ağlayarak ilişkiye girmek zorunda kalmıştık ertesi gün, bahsettigin agrı yumurtlama agrısı, döllenme esnasında öyle bir agrı hissetmezsin canımkızlar merhaba çatlatma iğnesini vurulalı 8 gün oldu ama maalesef hiçbir belirtim olmadı sadece ilişki gününün sabahı geceye kadar yürüyemeyecek durumda kasık agrım oldu o kadar benım gıbı olup gebe kalanınız var mı 2 senedir çocuk istiyoruz ilk iğnem
Yani tutma olduğunda agrı olmaz öyle mi bi kaç kişi çok agrı oldu günlerce sonra gebe olduğumu öğrendim diyince bende tutmamıstır dusuncesıne kapıldım sımdıdenCanım benim de bahsettigin gibi bir ağrım olmuştu iki gün boyunca hatta ağlayarak ilişkiye girmek zorunda kalmıştık ertesi gün, bahsettigin agrı yumurtlama agrısı, döllenme esnasında öyle bir agrı hissetmezsin canım
15 gün yapacam testi canımsınbende aynısı olmuştum normalmiş ağrısı ama erken test yapmamanı tavsiye ederim 12.gün test yapmıştım pozitif çıktı ama ilacın etkisiymiş gebelik yokmuş
- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
Ben de gebeyim gebe olmasına ama kendinizi öyle şartlamayın lütfen kimisinin de hiç agrısı olmuyor, benim adete 8 gün kala çok bel agrım olmuştu meselaYani tutma olduğunda agrı olmaz öyle mi bi kaç kişi çok agrı oldu günlerce sonra gebe olduğumu öğrendim diyince bende tutmamıstır dusuncesıne kapıldım sımdıden
Soğan kürü diye bişi varmış onu düşünüyorum bu ay benim süt hormonum 47 en sonaynen canım boşuna ümit bağlama ben o zaman çok kötü olmuştum varsa sürpriz olsun yoksa yıkmasın seni
Soğan kürü diye bişi varmış onu düşünüyorum bu ay benim süt hormonum 47 en son
prolaktinin yüksek çıkmış canım yani süt hormonun doktorun ilaç vermedimi
Dostınex ve matofin werdi suan onları ıcıyorum ek olarakta bu ay çatlatma iğnesi uyguladı bugün 8 günümprolaktinin yüksek çıkmış canım yani süt hormonun doktorun ilaç vermedimi
Dostınex ve matofin werdi suan onları ıcıyorum ek olarakta bu ay çatlatma iğnesi uyguladı bugün 8 günüm
çok iyi bende dostinex içiyordum şuanda 59 prolaktinim geçen ay iğne oldum cnm 11.günde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün tekrarladım oda pozitif çıktı o yüzden dostinexi bırakmıştım yarı da meğersem ilacın etkisi imiş kan testinde negatif çıktı şimdi tüm tedaviyi bıraktım hayıt suyu içiyorum inşallah o şifa olur
Hayıt suyunu duymustum ama nereden alındığı nasıl uygulandıgını bilmiyorum soğan kürü hakkında daha çok bilgi bulunca ona başlayayım dedim canımçok iyi bende dostinex içiyordum şuanda 59 prolaktinim geçen ay iğne oldum cnm 11.günde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün tekrarladım oda pozitif çıktı o yüzden dostinexi bırakmıştım yarı da meğersem ilacın etkisi imiş kan testinde negatif çıktı şimdi tüm tedaviyi bıraktım hayıt suyu içiyorum inşallah o şifa olur
Merhaba arkadaşlar yardiminiza ihtiyacım var bu ayin 8 de adet gördüm 5 gün sürdü ve bitti dün kahve rengi akintim oldu adetime daha var bugünde devam ediyor çok değil ama insan endişeleniyor acaba hamilemiyim yoksa tüp bebek yaptık sonuç negatifti ilaçların yan etkisi olabilirmi kafamda deli sorular