• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin sizce hamile miyim? Silik çizgiler

Merhaba kızlar. Sizce gebelik var mı? Kimyasal gebelik olmasından korkuyorum😔 kan vermeye de şu an gidemiyorum 😔

Eklentiler

• B1708C08-32EA-4B91-8E58-886CC79A217A.jpeg
    B1708C08-32EA-4B91-8E58-886CC79A217A.jpeg
    71,2 KB · Görüntüleme: 213
Geçen hafta cuma akşamı dayanamayıp gitmiştim o gün betam 161 çıktı, pazartesi verdim 689 çıktı. Salı günü, normalde bir hastanede çalıştığım için bir doktorla görüştüm ve bana cuma günü gel(yani bugün) kesene bakalım dedi :) bugün gittimmm veee haftamla uyumlu 7mm’lik kesem gözüktü 🥰🥰 çok şükür 🤲🏻🤲🏻🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰

Bariz var canm tebrik ederim. Gittinz mi doktora ne dedi kan verdinz mi☺☺
Geçen hafta cuma akşamı dayanamayıp gitmiştim o gün betam 161 çıktı, pazartesi verdim 689 çıktı. Salı günü, normalde bir hastanede çalıştığım için bir doktorla görüştüm ve bana cuma günü gel(yani bugün) kesene bakalım dedi :) bugün gittimmm veee haftamla uyumlu 7mm’lik kesem gözüktü 🥰🥰 çok şükür 🤲🏻🤲🏻🥰Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰

Kızlar ben üç senelik evliyim ve bir buçuk senedir korunmuyoruz. Ç sahibi olmayı çok istiyoruz. Dün sabah adetime bir gün kala ilk idrarla test yaptım. İlk başta pek birşey göremedim ama akşam baktığımda silik, hayalet bir ikinci çizgi gördüm. Eşime de gösterdim o da gördü. Meme uçlarım sürekli olarak çıkık, ayrıca bir haftadır da göğüslerim ağrıyor. Ara ara bel ağrılarım oluyor ama karın ağrım hiç yok. Normalde ağrıdan ölmem lazım benim adetlerimde. Bugün adet olmam gerekiyor ama hala olmadım hamileymiş gibi hissediyorum sizce hamile miyim???
Gebelik belirtileri ve adet belirtileri birbirine çok benzer, üstelik 1 gün kala koyu çıkar çizgi. Ben göremedim ama inşallah gönlünden geçen olur

Bende bugün yaptım böyle

Eklentiler

• 20210318_121502_mfnr.jpg
    20210318_121502_mfnr.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar ben üç senelik evliyim ve bir buçuk senedir korunmuyoruz. Ç sahibi olmayı çok istiyoruz. Dün sabah adetime bir gün kala ilk idrarla test yaptım. İlk başta pek birşey göremedim ama akşam baktığımda silik, hayalet bir ikinci çizgi gördüm. Eşime de gösterdim o da gördü. Meme uçlarım sürekli olarak çıkık, ayrıca bir haftadır da göğüslerim ağrıyor. Ara ara bel ağrılarım oluyor ama karın ağrım hiç yok. Normalde ağrıdan ölmem lazım benim adetlerimde. Bugün adet olmam gerekiyor ama hala olmadım hamileymiş gibi hissediyorum sizce hamile miyim??
gördüm ben çizgiyi testin ilk 15 dakikasi geçerlidir diye düşünüyorum ama inşallah bebiş vardır benimde böyle çıkmıştı testim şuan 4 haftalik hamileyim🤭 inşalllahhhhh seninde pozitiftir ama çok sevinme ünitlenmede 2 gün daha bekle kan testi yaptır sonra kesin sonuç alırsın rabbim kucağini bos birakmasın inşallah🤲 test yaptiğnda bilgilendir bizide merakta birakma😊

Back
X