• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin sizce hamile miyim? Silik çizgiler

buketkucukk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2020
9
80
3
25
Kızlar ben üç senelik evliyim ve bir buçuk senedir korunmuyoruz. Ç sahibi olmayı çok istiyoruz. Dün sabah adetime bir gün kala ilk idrarla test yaptım. İlk başta pek birşey göremedim ama akşam baktığımda silik, hayalet bir ikinci çizgi gördüm. Eşime de gösterdim o da gördü. Meme uçlarım sürekli olarak çıkık, ayrıca bir haftadır da göğüslerim ağrıyor. Ara ara bel ağrılarım oluyor ama karın ağrım hiç yok. Normalde ağrıdan ölmem lazım benim adetlerimde. Bugün adet olmam gerekiyor ama hala olmadım hamileymiş gibi hissediyorum sizce hamile miyim???

Eklentiler

• 16906956-F9AA-455E-84B6-25DE0148ED65.jpeg
    16906956-F9AA-455E-84B6-25DE0148ED65.jpeg
    44,3 KB · Görüntüleme: 687
Kuruma çizgisi olabilir ama inşallah hamilesinizdir regliniz geçti mi testi 2 gün sonra sabah ilk idrarla yapmanızı öneririm varsa daha net cikar

Fotoğrafta tam net görünmüyor gerçekte daha belli oluyor çizgi, fotoğrafta da yakınlaştırıp dikkatle bakarsanız belli oluyor ama çok silik iki gün sonra tekrarlayacağım testi dua edin sizce hamile miyim

Canım baktım ama birşey göremedim.. Çekimden sanırım.. ama geneldi ilk 5 dk içinde çizgiler doğru sonuç verir diyorlar.. Adetten 1 gün önce daha koyu çıkması gerekirdi diye düşünüyorum adetin geçince tekrarla derim ben

Canım baktım ama birşey göremedim.. Çekimdeh sanırım.. ama geneldi ilk 5 dm içinde çizgiler doğru sonuç verir diyorlar.. Adetten 1 gün önce daha koyu çıkması gerekirdi diye düşünüyorum adetin geçince tekrarla derim ben
Canım normalde daha net çizgi ama fotoğrafta belli olmamış, geç döllenme falandır diye düşündüm daha önce hiç böyle pozitif sonuç görmedim. Bir arkadaşımında sabah yaptığı teste bir saat sonra baktığında silik pozitif çizgiyi görmüştü sonra hamile olduğunu öğrendi bende şüphelendim

Kızlar ben üç senelik evliyim ve bir buçuk senedir korunmuyoruz. Ç sahibi olmayı çok istiyoruz. Dün sabah adetime bir gün kala ilk idrarla test yaptım. İlk başta pek birşey göremedim ama akşam baktığımda silik, hayalet bir ikinci çizgi gördüm. Eşime de gösterdim o da gördü. Meme uçlarım sürekli olarak çıkık, ayrıca bir haftadır da göğüslerim ağrıyor. Ara ara bel ağrılarım oluyor ama karın ağrım hiç yok. Normalde ağrıdan ölmem lazım benim adetlerimde. Bugün adet olmam gerekiyor ama hala olmadım hamileymiş gibi hissediyorum sizce hamile miyim???
Kızlar yazmayı unutmuşum yaklaşık dört gündür de alt karnımda aşırı bir şişkinlik hissi var, sürekli idrara çıkıyorum hep idrarım varmış gibi hissediyorum. Gazım varmış gibi şişkinliğim var.

Canım normalde daha net çizgi ama fotoğrafta belli olmamış, geç döllenme falandır diye düşündüm daha önce hiç böyle pozitif sonuç görmedim. Bir arkadaşımında sabah yaptığı teste bir saat sonra baktığında silik pozitif çizgiyi görmüştü sonra hamile olduğunu öğrendi bende şüphelendim
Olabilir canım o yüzden birkaç gün sonra tekrarla dedim.. İnşaALLAH Hamilesindir.. 🤗

Hayalet çizgiyi ben de gördüm ama inşallah kuruma çizgisi değildir. Benim yaptığım testlerde de genelde kuruma çizgisi cikiyo ama adet oluyorum. Alıştım artık sevinemiyorum ama inşallah sen hamilesindir

Ben silik gördüm gibi
Bence kan ver adet günğn geçmiş çünkü
Yumurtkama takibi yaptın mı kaçıncı gün

Ben göremedim iki kızımda gec dollenmeydi ve ikisini de adet öncesi ögrenmiştim çokta netti çizgileri. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏

Kızlar merak edenler olmuş diye yazayım dedim, ne yazık ki hamile değilmişim. Ertesi günü tekrar test yaptım negatif çıktı, o akşam da adet oldum zaten. Bu ay doktora tekrar randevu aldım, aynı zaman da soğan kürünü deniyorum. Hep duymuştum ama tadından dolayı denemiyordum ama bu ay kendimi zorladım ve evladım için denemeye karar verdim. Şuan soğan kürümde ikinci günüm ve Rabbim’in verdiği kolaylıkla tadı kötü gelmedi. İnşallah hayırlısı ile isteyen herkese Rabbim nasip eylesin ♥️

5 dk sonra cikan donuc sogru degil test kurudugun da cikiyor hatta bir kacgune kipkirmizi bile oluyor o basima cok geldi cunki.

Back
X