Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar test yaptım....
- Konu Sahibi ccaaddee
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım gözün aydın hamilesin işte rabbim tamamına erdirsin darısı bizleri başına inşallah
ya offffff emin değilim canımmm ama biri çizginin pembe birisi açık pembe silikk offfff kafayı yicemm işteyiimmm bideeeeee:jeyyar:
- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kızlar adetime 4 gün var şimdi test yaptım 2 çizgi ama 1 i silik çıktı bu nne anlama geliyooo yaaaaaa biri yardımcı olsunn çok heycanlıyımmhihoyyytbenneyaptımki
canım benimde öyle olmuştu 2.çizgi silikti ışığa tuttukça gözüküyordu 2 gün arayla 4 kez denedim ama silikti şimdi 5 haftalık hamileyim canım hayırlı olsun:CüvCüv:
e hamilesin tatlım gözün aydın:)
yaaaaaaaaaa keşke bendee siizn gibi emin olabilsemm doktora gitsem kan testinde çıkar demi kızlarr..şimdi hiç emin değilimmmm hamilemiyim değilmiyim kızlar kusura bakmayın çok heycanlıyım ne yazdığımı bilmiyorummm gerçekten hamilemiyim:CüvCüv:
S
serdi
Ziyaretçi
- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 323
- 40
canım hayırlı olsun hamilesin inşallah bazen silik çıkabiliyomuş öle diyodu bi testin arkasında hem kan testinde kesin çıkar ama sakin ol dua et hayırlısı ile anne oluyosun ne güzelhihoyyyt
kızlar süpersinzz???ilk siiznle paylaştımm eşime bile solemedimm emin olmadığım içinn solemicemm kızlarrr hepinizee teker teker teşekür ediyorum .....delikafadulden allahım ne olur hamile olayımmm:CüvCüv:
- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
yaaaaaaaaaa keşke bendee siizn gibi emin olabilsemm doktora gitsem kan testinde çıkar demi kızlarr..şimdi hiç emin değilimmmm hamilemiyim değilmiyim kızlar kusura bakmayın çok heycanlıyım ne yazdığımı bilmiyorummm gerçekten hamilemiyim:CüvCüv:
kan testi yaptır bencede için rahat etsin
kızlar kan testinde hemen çıkıyomuu yaaaaaaaaaaa
evet canım çıkar hemen idrar testi silik çıktıysa kan testinde kesin belli olur ama bence hamilesinhihoyyyt
evet canım çıkar hemen idrar testi silik çıktıysa kan testinde kesin belli olur ama bence hamilesinhihoyyyt
inşallah cnm saol:lepi:
hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin amin..
saol cnm çok teşekürlerr:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: