• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar tam cevabı hicbiyerde bulamadım bunlar gebelik belirtisi mi bu durumu yaşayan varmı beni bir aydınlatın güzellerim

petektek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
45
-3
1
25
Kızlar son adet tarihim 17 kasımdı 5 gün sürüyor 21 Kasım'da da bitti birkaç gün sonra ilişki oldu ve ilişkiden 10 gün kadar sonra değişik belirtiler olmaya başladı diğer aylarda böyle olmamıştı şimdi adetime 3 gün var dün akşam ve bugün ilk idrarla erken gebelik testi yaptım nimo marka bir test ikiside negatif çıktı yani geç döllenme desek bu belirtiler ney bu şekilde adetten önce belirti yaşayıp testleri negatif çıkıp hamile olan varmı paylaşırsanız sevinirim

Ben adetime 1-2 gün kala aşırı göğüste ağrı ve şişlik hissetmiştim başka bir belirti olmamıştı test yapmıştım ve anında ikinci çizgi belli olmuştu ertesi günü kan verdim HCG 431 çıktı birkaç gün sonrada düşük oldu zaten baya ağrım ve kanamam oldu doktora gittim de kesede gözüküyordu ama kürtaj olmuştum:'))

Ben hamile oldugumdan habersizdim regl sonrası vücudumda tuhaflık hissettim aşırı gogus sismesi aniden kasık agrisi yoğun akıntı gece kalkıp limon yemeler sonra arkadaşım test yapalım dedi ihtimal vermiyordum makarasına reglime 1 gün kala test yaptık çok soluk pembe çıktı ama negatif gibiydi hemen gidip test verdiğimizde beta 550 çıkmıştı

Kızlar son adet tarihim 17 kasımdı 5 gün sürüyor 21 Kasım'da da bitti birkaç gün sonra ilişki oldu ve ilişkiden 10 gün kadar sonra değişik belirtiler olmaya başladı diğer aylarda böyle olmamıştı şimdi adetime 3 gün var dün akşam ve bugün ilk idrarla erken gebelik testi yaptım nimo marka bir test ikiside negatif çıktı yani geç döllenme desek bu belirtiler ney bu şekilde adetten önce belirti yaşayıp testleri negatif çıkıp hamile olan varmı paylaşırsanız sevinirim
Dün regl oldum 1 hafta boyunca mide bulantısı koku hassasiyeti sık idrare çıkma idrarde renk değişikliği meme ucu sizlamasi ara sıra yoklayan sancılar hissettim. Hamile olduğum dönemde doktora gidip kan verdiğim döneme kadar hiç bir belirti yaşamamıştım ne bulantı ne idrar ne göğüs hassasiyeti... İnşallah Allah gönlünüze göre nasip etsin ama sadece belirtilerle vücudunuza çok odaklanmayın.Allah aratmadan kucağınıza aldirsin.

Değişik belirtilerden kastın nedir? Hamilelik ile regl olacakmış gibi belirtiler çok benzer. Ben hamile olduğumu çok sonra fark ettim çünkü her an sürekli ha oldum ha olacam gibi belirtiler vardı

Değişik belirtilerden kastın nedir? Hamilelik ile regl olacakmış gibi belirtiler çok benzer. Ben hamile olduğumu çok sonra fark ettim çünkü her an sürekli ha oldum ha olacam gibi belirtiler vardı
Mrb ben şuan öyleyim. İlk defa reglime bir hafta kala falan regl ağrılarım başladı.. sanki hemen olacak gibi sonra bakıyorum yok geçmiş ağrım. Uykumdan bile uyandırdı bir kaç kez. Bide ondan önce bel ağrılarım oldu biraz yorgundum ondan mı yoksa belirti mi bunlar bilemiyorum

Ya yaklaşık 10 gün önce başladı belirtiler yumurtalama donemide olabilir bilmiyorum ama sürekli adet olmuşsum hissi akıntı sanırım çok sık büyük tuvalete çıkma bel ağrısı vajinada adet olacak gibi ağrı falan

Ben belirtilerin biraz psikolojik olduğunu düşünüyorum Eylül ayında korunmayı bıraktık Ekim ayında bu sitede okuduğum tüm belirtileri yaşadım tek tek kesin hamileyim dedim ama regl oldum. Bu olaydan sonra Kasım ayında hiç dikkat etmedim takip etmedim adetim gecikince 1. günü test yaptım negatif çıktı, 3. günü tekrar test yaptım ikinci çizgi silik çıktı betam 48 çıktı. Doktorum geç döllenme olduğunu söyledi. Betam 48 çıktıktan sonra yaklaşık 4-5 gün sonra göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım başladı başka da belirtim yok şu anlık

Yaşadığınız belirtiler nedir? Yani uzun uzun hem konu hem buraya yazıp hiç belirti yazmamışsınız ne yaşadığınızı bilmemiz nasıl mümkün olsun 😅

Adetinize 3 gün varken yaptığınız testin negatif çıkma olasılığı biraz düşük, Nimo markasının negatif çıkarmasına da şaşırdım genelde yalancı pozitif çıkarıyor maalesef o marka. Hamilelik belirtilerine gelince 4 gebelik yaşamış 2 tane de doğum yapmış bir kadın olarak şunu söyleyebilirim ki, herkesin belirtileri biraz farklıdır. Kimisi hiç belirti hissetmez, kimisi regli öncesi belirtilerin hepsini hisseder regli olacağım zanneder bakar ki gecikmiş :) ama en belirgin belirti benim 4 hamileliğimde de reglime 6-7 gün kala başlayan beyaz akıntıydı. Sizin için hayırlısı neyse o olur umarım 🙏🏻💜

Back
X