- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
önerilerin için teşekkürederim tatlım nerde yaptırdın sen hangi doktor
Adana sadık karakaya canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önerilerin için teşekkürederim tatlım nerde yaptırdın sen hangi doktor
Çok gećmiş olsun canım yeni memişlerinle mutlu günlerAdana sadık karakaya canım
Çok gećmiş olsun canım yeni memişlerinle mutlu günler
Sömestr tatili olunca memlekete gittim ordada pek fırsat bulamadim canim oyüzden hiç haberim olmadi senin ameliyatindan bugün gördüm bende iyim valla unuttum bilenem silikon olduğunucok sagol canım nerelerdesın ya sen nasılsın
tatlım ben istanbulda yaşıyorum bende ankaradada düşünüyorum açıkcası kafamda bi çok dktor kaldı bence bi görüşmek lazım ondan sonra karar vericem ama suan yaptıramıcak durumdayım doğru zamanlama olduğunu düşünmüyorum benim hayatım doğrultusunda umarım basarılı bi ameliyat gecirirsin tatlmTeşekkür ederiiim cevabın için Ankarada yaşıyorumm öğrenciyim ama ailem İzmirde. İzmirde yaptırma şansım da var. Ben buradan okuduklarım doğrultusunda Hacettepede yaptırmaya daha yatkınım sanki. Ama daha hiç bi doktorla görüşmedim. Sen nerede yaşıyosuun
ne kadara yaptırdın tatlımAdana sadık karakaya canım
ne kadara yaptırdın tatlım
Bende 4500 yuvarlak yaptirdim kizlarCanım ben 4500e yaptirdim
siz nerde yaptırdınız beni izlemeye alabilirmisinizBende 4500 yuvarlak yaptirdim kizlar
Adana medline da yaptirdim foto atmadım amasiz nerde yaptırdınız beni izlemeye alabilirmisiniz
Valla leoni senin dikisler benimkinden daha iyi gibiKizlar foto attım bi bakın bakalım
Valla leoni senin dikisler benimkinden daha iyi gibi
Benim de simdi biri digerinden buyuk gibi..biz de biraz aceleciyiz galiba ama iste insan kaygilaniyoHadi ya canım bu sag memem sol meme biraz büzuk zor dikilmiş gibi biraz duzelsin onuda koyucam bnm sıkıntım dikisler degil basıkligi ins güzel olur sen foto koyucakmisin bakalım
Benim de simdi biri digerinden buyuk gibi..biz de biraz aceleciyiz galiba ama iste insan kaygilaniyo
Cnm ben foto koyamiyorum esim izin vermedigi icin