• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sonunda günüm belli oldu 30 ocak :)

Teşekkür ederiiim cevabın için :KK16: Ankarada yaşıyorumm öğrenciyim ama ailem İzmirde. İzmirde yaptırma şansım da var. Ben buradan okuduklarım doğrultusunda Hacettepede yaptırmaya daha yatkınım sanki. Ama daha hiç bi doktorla görüşmedim. Sen nerede yaşıyosuun
tatlım ben istanbulda yaşıyorum bende ankaradada düşünüyorum açıkcası kafamda bi çok dktor kaldı bence bi görüşmek lazım ondan sonra karar vericem ama suan yaptıramıcak durumdayım doğru zamanlama olduğunu düşünmüyorum benim hayatım doğrultusunda umarım basarılı bi ameliyat gecirirsin tatlm

Ortalama en düşük fiyat Nedir arkadaşlar

kızlar bu protezler ne zaman yerıne yerleşicek ya keske kasustu yaptırsaydım :110:

Kizlar bugün ilk kez meme uclarim sizliyor yani dikis yerlerim ilk günler bile böle olmamıştı hava sogudu ondanmi aacaba bi fikriniz varmı :KK61:

Valla leoni senin dikisler benimkinden daha iyi gibi

Hadi ya canım bu sag memem sol meme biraz büzuk zor dikilmiş gibi biraz duzelsin onuda koyucam bnm sıkıntım dikisler degil basıkligi ins güzel olur :( sen foto koyucakmisin bakalım

Hadi ya canım bu sag memem sol meme biraz büzuk zor dikilmiş gibi biraz duzelsin onuda koyucam bnm sıkıntım dikisler degil basıkligi ins güzel olur :KK43: sen foto koyucakmisin bakalım
Benim de simdi biri digerinden buyuk gibi..biz de biraz aceleciyiz galiba ama iste insan kaygilaniyo
Cnm ben foto koyamiyorum esim izin vermedigi icin:KK11:

kızlar nasıl gidiyo bende durumlar gayet ıyı agrım yok cok sukur bırazda göruntu duzelırse tadından yenmezzz:KK50:

Back
X