• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sonunda günüm belli oldu 30 ocak :)

kızlar aynen dedıgınız gıbı hergun daha ıyı oluyorum sag taraf hala cok şiş ama daha ıyıyım batmalar basladı doktorum cok normal dedı gözumde alısmaya basladı memişlere :KK53:

ıyıyım canım cok sukur sag meme cok gergın o kadar tek hayalım spora baslamak bıran önce hersey yolunda onun harıcınde yarında kontrolum var bakalım :KK68:
çok güzel :) çok sevindim spor için daha beklemen gerekicek galiba dimi :/ olsun artık minnoşlarınla yapacagın ıcın beklemeye değer :)

leoni leoni canım bu arada benide alırmısın izlemeye bi sakıncası yoksa bende yeni ameliyat oldugumdan merak edıyrum

çok güzel :) çok sevindim spor için daha beklemen gerekicek galiba dimi :/ olsun artık minnoşlarınla yapacagın ıcın beklemeye değer :)

valla haftaya yuruyuse artı bacak calıssam hafıf hafıf yeter bana bakıcam duruma göre tabı bırde doktoruma sorucam

valla haftaya yuruyuse artı bacak calıssam hafıf hafıf yeter bana bakıcam duruma göre tabı bırde doktoruma sorucam
çok guzel gorunuyooooooo :))) bende bu akşam konu acıp foto eklemeyı dusunuyrum artık yeni oldugumdan konu nasıl acılıyo bgun ogrendım:)

çok guzel gorunuyooooooo :))) bende bu akşam konu acıp foto eklemeyı dusunuyrum artık yeni oldugumdan konu nasıl acılıyo bgun ogrendım:)

valla hergun daha guzel görunecek ıns :) senınkılerıde beklıyoruz o zaman :KK6:

şekerlerim bugun kontrolum vardı cok sukur hersey yolunda umdugumdan cabuk toparlandın dedı doktorum :) krem verdı izlere sürmek için pazartesıde hafıf spora baslıyorum kondısyon bisikletı ve hafıf bı bacak antremanı cok şükür bu günlerıme dıyorum hepinizi sevıyorum bıraz sekle gırsın fotoda atıcam:cool:

Leonicim masallah cok hos gorunuyo seninkiler.benimki daha fuze gibi sivri...sana bandaj takmadi mi.bu sporcu sutyeni mi

canım amelıyattan cıktıgımda bandajlıydım ama sabaha kadar bandaj benı mahvettı su topladı ıkı yerden o yuzden bandajı cıkardı doktorum evet sporcu sütyenı benzerı bişi benımkıler füze gibi durmuyo dıklık olarak ıyı ama kahverengı bölum kucultuldugu ıcın oralar basık duruyo ama doktorum dısarı cıkacaklarını söledı protezler asagı inince ınankı ben mememde sılıkon olduguna ınanamıyorum :KK53:

canım amelıyattan cıktıgımda bandajlıydım ama sabaha kadar bandaj benı mahvettı su topladı ıkı yerden o yuzden bandajı cıkardı doktorum evet sporcu sütyenı benzerı bişi benımkıler füze gibi durmuyo dıklık olarak ıyı ama kahverengı bölum kucultuldugu ıcın oralar basık duruyo ama doktorum dısarı cıkacaklarını söledı protezler asagı inince ınankı ben mememde sılıkon olduguna ınanamıyorum :KK53:
Ay valla al
Ayy al benden de o kadar olduruyo bu bandaj beni.nefes alamiyorum .kesik kesik konusmak zorunda kaliyorum ve dun gece toplasan 1 saat ancak uyumustum.doktora dun bandaji sardiktan sonra nefes alamiyorum sporcu sutyeni olaydi dedim.o da onun gorevi baska bandajinki baska dedi.sutyene de sira gelecek dedi..ay bu bandaj 15 gun duracakmis.oyle sikistiriyoki memeyi ve odemi asagi dogru bi yer patlayip ordan firlacak odem de silikon da sanki

Ay valla al

Ayy al benden de o kadar olduruyo bu bandaj beni.nefes alamiyorum .kesik kesik konusmak zorunda kaliyorum ve dun gece toplasan 1 saat ancak uyumustum.doktora dun bandaji sardiktan sonra nefes alamiyorum sporcu sutyeni olaydi dedim.o da onun gorevi baska bandajinki baska dedi.sutyene de sira gelecek dedi..ay bu bandaj 15 gun duracakmis.oyle sikistiriyoki memeyi ve odemi asagi dogru bi yer patlayip ordan firlacak odem de silikon da sanki

Canim illaki bi faydasi vardır boşa takmazlar biraz dayan :) bnde sıkma sorunu yoktu ama cildimi mahvetti

Çok Geçmiş Olsun ,

Back