Kızlar 2 hafta önce korunmasız ilişki yaşadık özellikle yumurtlama dönemi ama eşimin sprem saysi biraz düşüktü ama ilaç kullanımyordu ve 2 hafta sonra adetime 3 gün kala kahverngi akıntı tarzı kanama oldu 2 3 günüdür mide bulantım acayip bel ağrım kasigimda ağrı var göğüsumde yeşil damarlarim belirginlesti adet 1 gün kala ilişkiyr girdik ve benden kan geldi acba gebe miyim yoksa adetmi olcam erken gebelik test yapıyorum negatif 1 kere ufak silik çıktı yine yaptım tek yardımcı olurmusunuz lutfenn
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sizce hamilemiyim lütfen cevap
- Konu Sahibi flowerrss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
- 30 Kasım 2017
- 8.676
- 1
- 4.344
- 173
- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
- 20 Ağustos 2023
- 390
- 167
- 23
Belirtiler var gibi duruyo ama en garantisi kan testi betahcg 5 bile olsa yeni bi gebelik olur kan testine gidinKızlar 2 hafta önce korunmasız ilişki yaşadık özellikle yumurtlama dönemi ama eşimin sprem saysi biraz düşüktü ama ilaç kullanımyordu ve 2 hafta sonra adetime 3 gün kala kahverngi akıntı tarzı kanama oldu 2 3 günüdür mide bulantım acayip bel ağrım kasigimda ağrı var göğüsumde yeşil damarlarim belirginlesti adet 1 gün kala ilişkiyr girdik ve benden kan geldi acba gebe miyim yoksa adetmi olcam erken gebelik test yapıyorum negatif 1 kere ufak silik çıktı yine yaptım tek yardımcı olurmusunuz lutfenn
Gittim maalesef polikistik overmisBelirtiler var gibi duruyo ama en garantisi kan testi betahcg 5 bile olsa yeni bi gebelik olur kan testine gidin
Canım ben hiç olmadim sadece leke oldu 10 gün sonra yine kan verdim cikmadi doktora gittim pocs dedi rabbim diğer aya nasip etsin hayırlısiyla hepmize inşallahBende konu actim ama cevap veren olmadi geçen hafta pazartesi korunmasiz iliskim oldu dun adet olmam gerekiyodu olmadim kadik ve gogus agrim var test yaptim negatif agri kesici icicem korkuyorum durumunuz nedir
Ağrı kesici bişey yapmaz içinCanım ben hiç olmadim sadece leke oldu 10 gün sonra yine kan verdim cikmadi doktora gittim pocs dedi rabbim diğer aya nasip etsin hayırlısiyla hepmize inşallah
Olamadı bu ay inşallah diğer aya pocs muşNe çıktı acaba merak ettim inşallah vardır
- 28 Ekim 2022
- 6.699
- 17.072
- 178
- 28
- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
Bende pcosluyum 16 aylik bir oglum var 2 kimyasal 1 de dusugum var yani pcosun gebelige engel olmamasinin rn büyük orneklerinden biriyim en kisa zamanda nasip olsunCanım ben hiç olmadim sadece leke oldu 10 gün sonra yine kan verdim cikmadi doktora gittim pocs dedi rabbim diğer aya nasip etsin hayırlısiyla hepmize inşallah
Allah size bağışlasın inşallah darsı bna oldun bnde çok istiyorum peki evlendikten ne zaman olduBende pcosluyum 16 aylik bir oglum var 2 kimyasal 1 de dusugum var yani pcosun gebelige engel olmamasinin rn büyük orneklerinden biriyim en kisa zamanda nasip olsun
- 20 Ağustos 2023
- 390
- 167
- 23
Bende konu actim ama cevap veren olmadi geçen hafta pazartesi korunmasiz iliskim oldu dun adet olmam gerekiyodu olmadim kadik ve gogus agrim var test yaptim negatif agri kesici icicem korkuyorum durumunuz nedir
Ilac verdi mi doktorunGittim maalesef polikistik overmis
- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
1 bucuk yil sonra oldu oncesinde hic gebelik olusmadi adet duzensiligim de vardi zaten dogumdan sonra adetlerim duzene girdi oglum 4 aylikken kimyasal 13 aylikken dusuk 14 aylikken yine kimyasal oldu aslinda istemiyordukta ama nasipAllah size bağışlasın inşallah darsı bna oldun bnde çok istiyorum peki evlendikten ne zaman oldu
Hayırlı olsun:) peki bir tedavi uygulayarak mi gebe kaldınızBende pcosluyum 16 aylik bir oglum var 2 kimyasal 1 de dusugum var yani pcosun gebelige engel olmamasinin rn büyük orneklerinden biriyim en kisa zamanda nasip olsun
- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 148
- 22
Ogluma gebe kalmak icin clife macun kullanmistim sonrasinda hicbir sey kullanmadim dusukte ve kimyasallarda yaniHayırlı olsun:) peki bir tedavi uygulayarak mi gebe kaldınız
- 30 Kasım 2017
- 8.676
- 1
- 4.344
- 173
Hayırlısı olsun sadece Pcos sa çaresi varda karı kocada ikili problem varsa zor oluyor inşallah tez vakitte olurAğrı kesici bişey yapmaz için
Olamadı bu ay inşallah diğer aya pocs muş