Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sizce bu adam benden hoşlandı mı hoşlanmadı mı :(
- Konu Sahibi piperr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Temmuz 2011
- 1.013
- 482
- 323
O mesaj attığı zamanlarda nasıl davranmalıyım peki ? Günaydın vs dediğindehoşlanmadıgını dusunuyorum..çunku ılk zamanlar ınsan hoşlandıgı kışı ıcın her fırsatı kollar..adam maç ızlıcem demıs ...çok ayıp bence...bunun adı yogunluk yada mac sevdası vs vs degıl.....bence etkılenme olmamıs arkadasım
- 13 Haziran 2011
- 12.655
- 7.691
- 448
O mesaj attığı zamanlarda nasıl davranmalıyım peki ? Günaydın vs dediğinde
bence bır ılışkı ya vardır ya yoktur....yanı görursun begenırsen bır sonrakı adım ılışkıdır artık...tanıma aşamasıdır ama bırlıktelıktır...sızınkı su an arkadas gbı mesajlaşma ...eger hoşlandıysanız sorun...benden etkılenmedıgını dusunuyorum ıstersen zorlama herseyın hayırlısı gbılerınden bır konuşma yada mesaj atabılırsın...kı net cevabı al
- 25 Temmuz 2011
- 1.013
- 482
- 323
Dediğinizi yapıcam teşekkür ederim :)Öyle değil de ,o mesaj atmazsa sen de atma ama o atarsa konuş üzerine düşme zaten sana değer veriyorsa yada hoşlanmışsa bu uzaklığının sebebini merak edip sorar yada uzaklaştığını için üzülüp acaba yanlış bişey mi oldu der sorar baktım oda uzaklaşıyo o zaman hoşlanmamış demektir.. Nacizane fikrim bu yönde..
Peki sorun mu var falan derse ne yazmalıyım
- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.615
- 133
- 32
Dediğinizi yapıcam teşekkür ederim :)
Peki sorun mu var falan derse ne yazmalıyım
Rica ederim :) .
Bi sorun olmadığını sadece sıkmak istemediğinizi söyleyin , ne hissetiğine rahatça karar vermesini istediğinizi söyleyin ...
- 8 Aralık 2015
- 62
- 19
- 3
- 25 Temmuz 2011
- 1.013
- 482
- 323
Eğer sorarsa söyledğinizi yapıcam, tekrardan teşekkür ederimRica ederim :) .
Bi sorun olmadığını sadece sıkmak istemediğinizi söyleyin , ne hissetiğine rahatça karar vermesini istediğinizi söyleyin ...
- 25 Temmuz 2011
- 1.013
- 482
- 323
Katılıyorum size bende ama direk sormaya utanırımbence bır ılışkı ya vardır ya yoktur....yanı görursun begenırsen bır sonrakı adım ılışkıdır artık...tanıma aşamasıdır ama bırlıktelıktır...sızınkı su an arkadas gbı mesajlaşma ...eger hoşlandıysanız sorun...benden etkılenmedıgını dusunuyorum ıstersen zorlama herseyın hayırlısı gbılerınden bır konuşma yada mesaj atabılırsın...kı net cevabı al
- 24 Haziran 2011
- 23.307
- 48.409
- 798
Gorustugu bir iki kisi daha olabilir.
Su an favori sevgili adayi degilsin.
Cepte tutuyor.
Ben de aynısını düşündüm.
- 25 Temmuz 2011
- 1.013
- 482
- 323
Nasıl davranmalıyım peki sizce ?Benim yorumuma göre öyle çok aşırı etkilenmemiş ama beğenmiş. Tanımaya çalışıyor. Ama dediğim gibi görünce bir vurulma olmamış.
- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
Bir şey yapmayın bence. Akışına bırakın.Nasıl davranmalıyım peki sizce ?
- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.614
- 798
Mesaj falan yazarsa, oyle ustunkoru cevap ver. Ve mesajlarina gec geç cevap ver. Iki uc saat sonra yaz. Bir daha bulusma teklif etme. O ettiginde de bi bahane bul, gitme. O sizi iki defa redetmis. Hazir ve nazir bekliyormus gibi, bulusma teklif ettiginde hemen kabul etme. Sende onu redetmelisin bence.
- 25 Temmuz 2011
- 1.013
- 482
- 323
Teşekkürler yorum için :) yazdığı zaman söylediklerinizi yapıcamMesaj falan yazarsa, oyle ustunkoru cevap ver. Ve mesajlarina gec geç cevap ver. Iki uc saat sonra yaz. Bir daha bulusma teklif etme. O ettiginde de bi bahane bul, gitme. O sizi iki defa redetmis. Hazir ve nazir bekliyormus gibi, bulusma teklif ettiginde hemen kabul etme. Sende onu redetmelisin bence.
- 25 Temmuz 2011
- 1.013
- 482
- 323
merhaba kızlar öğrendiğim birşeyi yazayım. Geçen gün birden şeytan dürttü eski sevgilisinin twitterna baktım. Geçen hafta sonu arkadaşlarımla buluşucam demişti. O dediği gün gittiği yerde kızda check in yapmış. Buluşmuşlar %99! sıkıntı buymuş demek ki unutamamış bitmemiş bişeyler varmış.
Ama aramızda adı konmuş bişey olmadığı için ona bişey söyleyemem.
zaten sizin tavsiyelerinizle soğuk davranıyodum , artık dahada soğuk davranıp iletişimi kopartacağım.
Birşey sorarsada açıkça ona senin ne istediğini bilmediğini düşünüyorum diyeceğim.
Siz ne dersiniz kızlar?
Ama aramızda adı konmuş bişey olmadığı için ona bişey söyleyemem.
zaten sizin tavsiyelerinizle soğuk davranıyodum , artık dahada soğuk davranıp iletişimi kopartacağım.
Birşey sorarsada açıkça ona senin ne istediğini bilmediğini düşünüyorum diyeceğim.
Siz ne dersiniz kızlar?