• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizce bu adam benden hoşlandı mı hoşlanmadı mı :(

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Merhaba kızlar daha öncede konu açmıştım kısaca özetliyim:
Arkadaşım aracılığıyla biriyle konuşmaya başladık ve yaklaşık bir ay sonra buluştuk. Benim için olumluydu oda çok beğendiğini falan söyledi. İki hafta kadar sonra tekrardan buluştuk. Buluştuğumuzda sıkıntı yoktu en azından bence.
Neyse konuşmaya devam ettik yine. İlk iki buluşmayı o teklif etmişti bu seferde ben söyleyeyim dedim. Galatasaray maçı olduğunu onu izleyeceğini söyledi tamam dedim. (Maçları kaçırmıyor genelde)Haftaiçide birgün benim okulumun oraya gidicekti iş için ama toplam max bir saatlik işi vardır sonra boş çalışmayacak. Benim boş günüm ama o gün gelirim istersen hem okulu gezdiririm sana dedim. Oda o kadar yol yorulma dedi. Bende sıkıntı değil dedim. Tekrardan aynı şeyi söyleyince istemiyo diye düşünüp tamam dedim.
Aramızda adı konumuş bişey yok ama kafam çok karışıyo olumlu mu bana karşı değil mi anlayamıyorum kızlar. Çok mesajlaşmıyoruz ama yazıyo halimi hatrımı soruyo akşamları nasıl geçti günün falan diye. Bide uyandığı andan uyuyana kadar o kadar sık online oluyo ki whatsappta , yoğun çalıştığı zamanlar bile öyle olduğu için acaba birkaç kişiyle mi konuşuyor diye sormadan edemiyorum kendime.
Sizce ne düşünmeliyim kızlar ? Nasıl bir yol izlemeliyim. Gerçekten çok tecrübesizim bu konularda ve farklı görüşlere ihtiyacım var

Son düzenleyen: Moderatör:
Online olduğu başkaları olduğu göstermez belki iş için watsappa girmesi gerekiyordur...
Sizden de pek hoşlanmış gibi görünmüyor biraz kendinizi geri çekin bakalım ne yapacak.. Bağlanmayın siz sakın

Ya durdurma tabiki ama akışına bırak yılışmasın :D Ciddiyetini ve üslubunu koru

Gorustugu bir iki kisi daha olabilir.
Su an favori sevgili adayi degilsin.
Cepte tutuyor.

Ne tarz şeyler yazıyo hal hatırmı soruyo köprü kurmayamı çalışıyo. Bence soğukkanlı davran

Nasıl davranmalıyım peki ? Ben atmasamda o mesaj atıyor hiç cevap yazmayayım mı?

Hangi amacla tanistirildiniz siz ? yani arkadasiniz sizi tanistirmis ama beyfendiye kefil oldu mu arkadas? Hayatinda aklinda biri olmadigina eminsen onunla daha cok vakit gecirmek istedigini soyleyebilirsin.

Ne tarz şeyler yazıyo hal hatırmı soruyo köprü kurmayamı çalışıyo. Bence soğukkanlı davran
Günaydın falan diyo napıyorsun yada nasıl geçti günün o tarz şeyler. İkinci buluşmamızdan önce arkadaşlarıyla tanıştırmak için buluşmalarına davet etmişti. Saat geç olduğundan gidememiştim

Hangi amacla tanistirildiniz siz ? yani arkadasiniz sizi tanistirmis ama beyfendiye kefil oldu mu arkadas? Hayatinda aklinda biri olmadigina eminsen onunla daha cok vakit gecirmek istedigini soyleyebilirsin.
Normal arkadaş olarak tanıştırılmadık :/ galiba yedekte tutulanım öyle hissediyorum bende

Merhaba kızlar daha öncede konu açmıştım kısaca özetliyim:
Arkadaşım aracılığıyla biriyle konuşmaya başladık ve yaklaşık bir ay sonra buluştuk. Benim için olumluydu oda çok beğendiğini falan söyledi. İki hafta kadar sonra tekrardan buluştuk. Buluştuğumuzda sıkıntı yoktu en azından bence.
Neyse konuşmaya devam ettik yine. İlk iki buluşmayı o teklif etmişti bu seferde ben söyleyeyim dedim. Galatasaray maçı olduğunu onu izleyeceğini söyledi tamam dedim. (Maçları kaçırmıyor genelde)Haftaiçide birgün benim okulumun oraya gidicekti iş için ama toplam max bir saatlik işi vardır sonra boş çalışmayacak. Benim boş günüm ama o gün gelirim istersen hem okulu gezdiririm sana dedim. Oda o kadar yol yorulma dedi. Bende sıkıntı değil dedim. Tekrardan aynı şeyi söyleyince istemiyo diye düşünüp tamam dedim.
Aramızda adı konumuş bişey yok ama kafam çok karışıyo olumlu mu bana karşı değil mi anlayamıyorum kızlar. Çok mesajlaşmıyoruz ama yazıyo halimi hatrımı soruyo akşamları nasıl geçti günün falan diye. Bide uyandığı andan uyuyana kadar o kadar sık online oluyo ki whatsappta , yoğun çalıştığı zamanlar bile öyle olduğu için acaba birkaç kişiyle mi konuşuyor diye sormadan edemiyorum kendime.
Sizce ne düşünmeliyim kızlar ? Nasıl bir yol izlemeliyim. Gerçekten çok tecrübesizim bu konularda ve farklı görüşlere ihtiyacım var

hoşlanmadıgını dusunuyorum..çunku ılk zamanlar ınsan hoşlandıgı kışı ıcın her fırsatı kollar..adam maç ızlıcem demıs ...çok ayıp bence...bunun adı yogunluk yada mac sevdası vs vs degıl.....bence etkılenme olmamıs arkadasım

Sadece o yazınca kısa cevaplar mı yazayım peki?

Öyle değil de ,o mesaj atmazsa sen de atma ama o atarsa konuş üzerine düşme zaten sana değer veriyorsa yada hoşlanmışsa bu uzaklığının sebebini merak edip sorar yada uzaklaştığını için üzülüp acaba yanlış bişey mi oldu der sorar baktım oda uzaklaşıyo o zaman hoşlanmamış demektir.. Nacizane fikrim bu yönde..

Back
X