Kızlar Sevgilim Beni Sevmiyomuu

Papatyaya sormalı seviyor mu sevmiyor mu diye adamın hayatı boşluklarla dolu

ben bir ilişki göremedim burda. adam sizi ikna etmiş, yöntemi zaten anlayamadım. ne biçim bir hoşlandığını gösterme yöntemi o ? siz önünüze bakın ve size değer vermeyen insanlar için zamanınızı ve emeğinizi harcamayın.

hayır meslek ahlağına uymayan bi davranış sergilemiş. mesleğinden men bile edilebilir bu davranışları yüzünden

Kadınlar güçlüdür içindeki gücü farket ve uzaklaş ondan.İleride daha büyük üzüntülerin olabilir.Düşünsene evlenmişsiniz adam seni başka bir hastasıyla aldatıyor.Bunları yaşamak ister misin?

Bak seni şuanda çok iyi anlıyorum. Aslında ona güvenmiyosun ama güvenmek istiyosun. Bu çok ama çok zor biliyorum, güçlü olabiliyosan ol. Olamıyosan da onun hayatında bir renk olarak kalmaya devam et..Ben uzaktan ilişkiye inanan biri değilim. Bugüne kadar da sen ugrasmıssın ki sevgi oluşmuş. Başta onun niyeti belli ki daha cinsel yönde imiş....Karar senin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…