• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar resme bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Havalianne__

Havalı anne:)
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.088
3.357
373
Arkadaşlar dün test yaptım adete 2-3 gün var. İlk bişey çıkmadı, bir saat sonra falan tesadüf baktım t olan kısım silik yamuk çıktı. Bu ne demek sizce var mı, yok mu hiç böyle olmazdı, hep tek çıkardı.
Screenshot_20180414-200756.png

Arkadaşlar dün test yaptım adete 2-3 gün var. İlk bişey çıkmadı, bir saat sonra falan tesadüf baktım t olan kısım silik yamuk çıktı. Bu ne demek sizce var mı, yok mu hiç böyle olmazdı, hep tek çıkardı.
Eki Görüntüle 2136839
Valla canım 1 saati dikkate almayın diyorlar ve eğri diyorsun için rahatlaması için testi tekrarla istersen ama her şeye de hazırlık ol

Valla canım 1 saati dikkate almayın diyorlar ve eğri diyorsun için rahatlaması için testi tekrarla istersen ama her şeye de hazırlık ol
Valla hiç anlamdım bu işten bişey, ilk dakikalar da bişey çıkmadı. Sonra baktım c kısmı olan yer böyle dağınık açık pembe gibiydi, t kısmında da eğri pembe çizgi vardı

Testi tekrarlama imkanın varsa tekrarla 5 yada en fazla 10 dk bekle canım en garantisi bu adetine kadar sabredeseyeceksen. Ben uzman oldum bir ton test yaptım ama bilemiyorum 1 saat geç gibi. Gecen gün benimde öyle oldu ama sonuç negatifti. İnşallah sen hayal kırıklığına ugramazsin

Test bozuk gibi ama bu gebe olmadığınız anlamine gelmez tabi tekrar yapın farklı bir marka ile

Testi tekrarlama imkanın varsa tekrarla 5 yada en fazla 10 dk bekle canım en garantisi bu adetine kadar sabredeseyeceksen. Ben uzman oldum bir ton test yaptım ama bilemiyorum 1 saat geç gibi. Gecen gün benimde öyle oldu ama sonuç negatifti. İnşallah sen hayal kırıklığına ugramazsin

Günümü bekleyim olmazsa

Back