• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur bakınnn

Soruicinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2023
28
5
1
24
Kızlar önceki postta anlattığım kasık ağrısı vb şeylerden sonra biraz önce 2 damla seklinde kan gelmis normalde gelen adet kanı sıcak hissettirir bu buz gibiydi neden olabilir gercekten cok korkuyorum

Akana kadar soğumuş. Yavaş akmış yolda buz gibi olmuş demek ki

Ne zaman girsem sen yeni konu açıyorsun burda ki kimse doktor değil ki sana teşhis koysun ciddi okb falan bende de var ama senin bu sanki trolle giriyor gibi

Kızlar önceki postta anlattığım kasık ağrısı vb şeylerden sonra biraz önce 2 damla seklinde kan gelmis normalde gelen adet kanı sıcak hissettirir bu buz gibiydi neden olabilir gercekten cok korkuyorum
Nasi yani? Buz gibi kan?
Ak gezen misiniz siz?

Kız biz 3 senedir fan fin fon yapıyozda hamile kalamiyoz onca tedaviye rağmen eğer sen bu şekilde kalırsan vallah bende burda kafayı yerim🤣🤣

Back
X