Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar nasıl yatırım yapabilirim
- Konu Sahibi Mirelor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bebegimi görmeye gelenler hep para taktı ve 1 milyar 200 lira birikti bu parayı nasıl saklayabilirim yani bilezik yapsam bozdururken fiyati cok mu düşer cumhuriyet altını mi yaptirsam yada bankaya yatırınca 100 tl için 25 lira mı veriyodu o nasıldı fikir verir mısınız
Bankaya yatır, altın hesabı aç ve orada tut
+1Bankaya yatır, altın hesabı aç ve orada tut
Bebeğe yapilabiliyor mu bes ?Bebeğiniz adına bireysel emeklilik oluşturabilirsiniz aylık yüzlira bir senelik tutarı çıkar sonrasında siz aylık yatırabilirsiniz on yılın sonunda elinizde güzel bir para olur
Tam bilmiyorum ama ben 14 yaşındaki kızıma yapmıştımBebeğe yapilabiliyor mu bes ?
Bebeğe yapilabiliyor mu bes ?
Tam bilmiyorum ama ben 14 yaşındaki kızıma yapmıştım
bebeğe veya 18 yaşından küçüklere bes yaptıramazsınız. kendiniz adınıza yaptırır çocuklarınızı lehtar seçebilirsiniz.
Bebegimi görmeye gelenler hep para taktı ve 1 milyar 200 lira birikti bu parayı nasıl saklayabilirim yani bilezik yapsam bozdururken fiyati cok mu düşer cumhuriyet altını mi yaptirsam yada bankaya yatırınca 100 tl için 25 lira mı veriyodu o nasıldı fikir verir mısınız
konu sahibi elindeki tutarı bireysel emekliliğe yatırabilirsin ama her ay düzenli para yatırman lazım.
bunun yerine bankaya altın hesabı açtırabilir gram altın olarak değerlendirebilirsin. eline geçtikçe üzerine eklersin.
azımsamadımSizin azımsadığınız para arkadaş için önemli olabilir.
Neden küçümsüyosunuz alaycı cümleler kuruyosunuz.
Herkes gelirine göre yatırım yapıyo
Öyle ahım şahım üzerinde çok fazla düşünülecek bir meblag degil dedim.
Ya altın alacak ya dolar.
Sakın öyle bi hataya düşmeyin bence. Bilezikleri taktıkça gramından kaybeder. En güzeli dolar.Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim 3 sene sonra ev almayı düşünüyoruz her ay üstüne koyup onun için biriktirc3m bilezik de alıp takinmayi istiyodum hemde yatırım için ama bozdururken daha mi ucuz olur diye düşünmüştüm
ahaha okurken oha dedim ya önce :)
kraliyet ailesinden sandım.
Valla elinizdeki para öyle ahım şahım yatırımlık bir para degil.
Alın üç beş çeyrek dursun kenarda
Arkadaşımın bebeğine beşibiryerde taktılar, buna ne dersiniz