- 3 Haziran 2015
- 18
- 5
- 6
- 35
erkekler kadınlar kadar detaycı ve ince düşünemiyor yani bazen biraz çocukça davranabiliyorlar. biraz daha anlayışlı ve sabırlı olmanı tavsiye ederim . çünkü içten içe onu yıpratıyor olabilirsin bu da ilerleyen zamanlarda ilişkinizi olumsuz yönde etkileyecektir.umarım yoluna sokarsınız. sevgilerimle.uzun evliliklerde eslerin arasındaki iletisim hep aynı kalırmı yani kızdıgınızda esinize bagrırı yada hakaret edermisiniz bu alıskanlık haline gelirmi
sahsen ben cok sinirli birisiyim bu huyuma kızıyorum ama esime bazen cok bagrıyorum bazende diyorum adam anlamıyo ki 5 yasındaki cocugun davranısını yapıyo
simdi hemcinslerim olarak evliliginizde sinirle bagırma varmı yoksa ben cokkkk mu abartıyorum
Diğerini elbet yapıyorlardır gerek duymadım..5. yi bilmiyorum ..
Olur canım benim herşey olur. İnsanız sonuçta.. Bağırdığımız da, çağırdığımız da, kavgalarımız da herşeyimiz olur. Önemli olan bazı şeyleri anlayışla karşılamak, kinini tutmamaktır. Bir taraf sinirlendiğinde diğer taraf biraz görmezden gelip sineye çekebilmeli. İnsanlığın bin türlü hali var sonuçta. Çok uzatılmadığı sürece kavgalarda, küslükler de güzeldir.uzun evliliklerde eslerin arasındaki iletisim hep aynı kalırmı yani kızdıgınızda esinize bagrırı yada hakaret edermisiniz bu alıskanlık haline gelirmi
sahsen ben cok sinirli birisiyim bu huyuma kızıyorum ama esime bazen cok bagrıyorum bazende diyorum adam anlamıyo ki 5 yasındaki cocugun davranısını yapıyo
simdi hemcinslerim olarak evliliginizde sinirle bagırma varmı yoksa ben cokkkk mu abartıyorum
Aynısı benimde aklıma geliyor, duygusal bir yapım yok ama, kinci miyim neyim anlamadım3 yıllık evliyim bağırma çağırma yok toplamda 12 senedir beraberiz, gerçi öyle bağırıp çağıracak bi durum olmadı ben burda konuları okurken aklıma ilk yatak odası geliyo ulan bunca şey olmuş nasıl birlikte yatılacak diyorum, dünde aynı şeyi yazdım topa tuttular
Gerizekali beyinsiz hakaret degilmi...daha ne denir bilemedim..aman bende hakaret deyince baska b,sey sandım küfürle ana avrat gibi yaba baska gerizaklı beyinsizde o kadar bisey yok takma :) bence
uzun evliliklerde eslerin arasındaki iletisim hep aynı kalırmı yani kızdıgınızda esinize bagrırı yada hakaret edermisiniz bu alıskanlık haline gelirmi
Iliskilerde sabır konusu kişiye göre değişir, arada saygı kalmadiysa kavga gürültü çokça olur zaten. Şahsen genel anlamda sakin bir insanım zor sinirlenirim,ufak mevzuları büyütmem,eşimde bu konuda benim benzerim sorun yaşamıyoruz ama sen çok baskın bir karaktersin eşin senin tam tersin ,sakin yapıda diye tahmin ediyorum ve sen çokça yakıniyordun konularında eşinden bu sebeple ufak şeyler batıyor sana diye düşünüyorum.uzun evliliklerde eslerin arasındaki iletisim hep aynı kalırmı yani kızdıgınızda esinize bagrırı yada hakaret edermisiniz bu alıskanlık haline gelirmi
simdi hemcinslerim olarak evliliginizde sinirle bagırma
varmı yoksa ben cokkkk mu abartıyorum
konu düzenleme
kavgalar neden cıkıyo diye sormus kızlar cogunlukla esimin harcamaları gereksiz faturalar ay sonu hesap evde bos yere ödedigimiz alet o kadar cokkki her ay sırf faturalara 500 ödüyoruz nerdeyse esimin elektronk hastalıgı 3 tv varken kı kredimizde vardı gitti 160 ekran tv aldı 3500 e
cep telefonu ister simdi araba alıcaz mesela 3 yıl vadeli nasıl cıkıcaz isin icindne bilmiyorum arabayı alırsak dusum dahada vahimlesicek ama bunun farkında degil daha önce 2 kere kart magduru olduk simdide aynısı olucak en azından kredimizi kapatalım öyle cekelim diyorum dinlemiyor
Kiz limoncu ille anasina bacisina mi sovmek lazim hakaret icinsen de bir alemsin gerizekali beyinsiz de hakaret
Kocan sana beyinsiz dese hosuna mi gider?
Koca milletine ne soylersen koca ona donusur zaten adama gerizekali asagi gerizekali yukari dedikce bir bakarsin ki adam gercekten gerizekali olmus
bı hamurun gelebıldıgı o hal
bı ayranın ıcler acısı durumu
:S
aslında bırsey dıyımmı yanlıs anlamayın gercekden samımı soyluyorum
bence sız esınız olmadan esınızde sız olmadan yasayamaz
ıkınızde aynısınız
buyuzden koy ver gıtsın
fazla cıddıye alma herseyı
ısteklerınıde bagırmadan soylemeye calıs
kısı karsısındakıne baka baka benzer
bırbırınıze cok benzıyorsunuz
(uslub konusunda)
'kavgalar evliligin tuzu biberi' derler ama buna asla katilmiyorum.. her kavga kalpte bi yara aciyor.. zaman zaman fikir ayriliklari olabilir, anlasmazlik da yasanabilir ama birbirine hakaretler etmeden, rencide etmemeye calisarak, saygi ve sevgi cercevesinde konusulmali.. yoksa yuz goz olunuyo ve eski tat kalmiyo..uzun evliliklerde eslerin arasındaki iletisim hep aynı kalırmı yani kızdıgınızda esinize bagrırı yada hakaret edermisiniz bu alıskanlık haline gelirmi
konu düzenleme
kavgalar neden cıkıyo diye sormus kızlar cogunlukla esimin harcamaları gereksiz faturalar ay sonu hesap evde bos yere ödedigimiz alet o kadar cokkki her ay sırf faturalara 500 ödüyoruz nerdeyse esimin elektronk hastalıgı 3 tv varken kı kredimizde vardı gitti 160 ekran tv aldı 3500 e
cep telefonu ister simdi araba alıcaz mesela 3 yıl vadeli nasıl cıkıcaz isin icindne bilmiyorum arabayı alırsak dusum dahada vahimlesicek ama bunun farkında degil daha önce 2 kere kart magduru olduk simdide aynısı olucak en azından kredimizi kapatalım öyle cekelim diyorum dinlemiyor
ooowww bağarmıcanda napıcan , adam söz dinlemiyormuşuzun evliliklerde eslerin arasındaki iletisim hep aynı kalırmı yani kızdıgınızda esinize bagrırı yada hakaret edermisiniz bu alıskanlık haline gelirmi
konu düzenleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?