Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar merak ediyorm
- Konu Sahibi limoncu28
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu kadar önemliyse hesabını bilen, akıllı bir adamla evlenecektin. Hiç sevmem saçma sapan para harcayan insanları. Kuş kadar maaşla 3 tv, krediler, borçlar filan. Sanırsın ki para babası. 5 yaş kafasında adamla niye evlendin ki? Kendin demişsin 5 yaş diye yani. Ben savruk birinin düzeldiğini görmedim. Bunların kafası farklı işliyor.
Sizin kavgalarınızda hakaret ve saygısızlık diz boyu. Daha önceki konularından da biliyorum. Hatta bir konuya evlilkte saygı gerekmdediğini yazmıştın, aşk varsa saygıya gerek yokmuş :) çok şaşırdığım için aklımda kaldı. Şimdi sorun mu oluyor saygısızlık? Durumdan pek memnun görünüyordun, şaşırdım. Bence saygının olmaması zamanla diğer artıları da siler. Saygı her insan ilişkisinde olması gereken başlıca olgulardan biri. Nasıl hakaretleri sindirip ertesi gün devam edebilir insan, aklım almıyor. Ben sizin ilişkinin pek değişeceğini sanmıyorum. Çünkü en başta sen saygısızlığı normal gören birisin. Sizin evlilik de böyle gelmiş böyle gider.
Sizin kavgalarınızda hakaret ve saygısızlık diz boyu. Daha önceki konularından da biliyorum. Hatta bir konuya evlilkte saygı gerekmdediğini yazmıştın, aşk varsa saygıya gerek yokmuş :) çok şaşırdığım için aklımda kaldı. Şimdi sorun mu oluyor saygısızlık? Durumdan pek memnun görünüyordun, şaşırdım. Bence saygının olmaması zamanla diğer artıları da siler. Saygı her insan ilişkisinde olması gereken başlıca olgulardan biri. Nasıl hakaretleri sindirip ertesi gün devam edebilir insan, aklım almıyor. Ben sizin ilişkinin pek değişeceğini sanmıyorum. Çünkü en başta sen saygısızlığı normal gören birisin. Sizin evlilik de böyle gelmiş böyle gider.
tolinBu kadar önemliyse hesabını bilen, akıllı bir adamla evlenecektin. Hiç sevmem saçma sapan para harcayan insanları. Kuş kadar maaşla 3 tv, krediler, borçlar filan. Sanırsın ki para babası. 5 yaş kafasında adamla niye evlendin ki? Kendin demişsin 5 yaş diye yani. Ben savruk birinin düzeldiğini görmedim. Bunların kafası farklı işliyor.
cnm erkeller kendilerini cok ii kamufile ettikleri icin bilemiyosun ne mal oldugunu evlenince cıkıyo ayrıca kocamın disleri seni baglamaz eski konumda konusuldu bitti saygısızlasma bence
artık karpuzun bile altından anlayamıyosun erkegi nerden anlıycan cnm evlenmeden evin icine girmeden bilemezsin ben öyle zak zuk bulusabilen bi insan degildim haftada 1 2 saat cafede oturarak anca bu kadar ayrıca ben kavgaları siniri sordum genel olarak kocamın hesabını bilmemesini degil lütfen bastaki yazıya cvp ver yoksa yazmaBu kadar önemliyse hesabını bilen, akıllı bir adamla evlenecektin. Hiç sevmem saçma sapan para harcayan insanları. Kuş kadar maaşla 3 tv, krediler, borçlar filan. Sanırsın ki para babası. 5 yaş kafasında adamla niye evlendin ki? Kendin demişsin 5 yaş diye yani. Ben savruk birinin düzeldiğini görmedim. Bunların kafası farklı işliyor.
Ben 3 yillik evliyim evet bizim de bazen cok siddetli kavgalarimiz olabiliyor canim, malesef bende sinirliyim kendimi tutamiyorum bazen.uzun evliliklerde eslerin arasındaki iletisim hep aynı kalırmı yani kızdıgınızda esinize bagrırı yada hakaret edermisiniz bu alıskanlık haline gelirmi
sahsen ben cok sinirli birisiyim bu huyuma kızıyorum ama esime bazen cok bagrıyorum bazende diyorum adam anlamıyo ki 5 yasındaki cocugun davranısını yapıyo
simdi hemcinslerim olarak evliliginizde sinirle bagırma
varmı yoksa ben cokkkk mu abartıyorum
konu düzenleme
kavgalar neden cıkıyo diye sormus kızlar cogunlukla esimin harcamaları gereksiz faturalar ay sonu hesap evde bos yere ödedigimiz alet o kadar cokkki her ay sırf faturalara 500 ödüyoruz nerdeyse esimin elektronk hastalıgı 3 tv varken kı kredimizde vardı gitti 160 ekran tv aldı 3500 e
cep telefonu ister simdi araba alıcaz mesela 3 yıl vadeli nasıl cıkıcaz isin icindne bilmiyorum arabayı alırsak dusum dahada vahimlesicek ama bunun farkında degil daha önce 2 kere kart magduru olduk simdide aynısı olucak en azından kredimizi kapatalım öyle cekelim diyorum dinlemiyor
esinin harcama konusunda da bende esimle 3 yildir bu konuda mucadele veriyorum sonuc yine ayni yine ayni. Bizimki elektronik meraklisi degil market meraklisi ödüm kopuyor marketten bisey istemeye bi parca sey icin girer bi bakmissin 10 posetle cikmis manav alisverisleri de ayni sekilde. Biz de 2 kisi olunca aldiklarimizin yarisi bozulur yenmez dogru cope. Biktim ben de artik ama degismiyolar malesef. Daha once biz de 2 kez kart magduru olduk ama bir turlu vazgeciremiyorum su kart kullanma aliskanligindan limiti de oyle boyle degil ha 10 bin 15 binlerde ve o limiti eninde sonunda doldurur. Kart varken hicbirseyi nakit almaz sonra o karti odemek icin bi kreei varken 2. Bir kredi ceker. 3 yildir boyle malesef vazgecmiyorlar. Bir yapilan hata fark edilince birdaha yapilmaz ama yapilirsa onun adi salaklik olur diyorum ben esime surekli ama anlamiyor malesef.
Hadi ya, madem yorum istemiyorsun, o zaman hesap bilmeme konusunda 2 paragraf sikayet yazmayacaksin. Konuda ne varsa ona yorum gelir. Kaldiramiyorsan konu acma.artık karpuzun bile altından anlayamıyosun erkegi nerden anlıycan cnm evlenmeden evin icine girmeden bilemezsin ben öyle zak zuk bulusabilen bi insan degildim haftada 1 2 saat cafede oturarak anca bu kadar ayrıca ben kavgaları siniri sordum genel olarak kocamın hesabını bilmemesini degil lütfen bastaki yazıya cvp ver yoksa yazma
ben dun esıme ılk kez bagırdım oda soyle oldu
benı m herıfcanın bı huyu var actıgı tum dolapları acık bırakır hıc kapatmaz
yanı sınek var toz var allah korusun bocek olur kafamızı carparız ne gerek var huylanırım
mutfaga su ıcmeye gıder bı bakarım tum dolaplar acık
elbıse dolabı ayakkabılık havluluk yatak dolabı aklınıza ne gelırse hep acık
evlenmeden 2 ay onceden berı soylemeye basladım 9 aylık evlıyım hala canım bak yıne acık unutmussun dıye dıye dıye dıyeeee
dun acık unuttugu dolaba bı yumruk attım oyle kapattım gozunun onunde
sana son kez soyluyorum bıdaaha dolaplar acık bırakılmıcak dedım
benı ılk kez oyle gordugu ıcın sesı ıcıne kactı pekı hayatım dedı
sabah kontrol etım arkasından ıse gıderken actıgı tum dolapları kapamıs
ama ben bagırdıgım ıcın cok uzuldum gızlı gızlı agladım
sureklı bagırmadıgım ıcın benı cıddıye aldı hemen duzelttı ama tavrıma uzuldu
sızde sureklı bagırırsanız sızı cıddıye almaz
sonuc bu
ben iki üç keredir çok bagırıyorum ya ve sen nası adamsın şöyle böyle saydırıyorum bayagı..
şu an içime batıyo tabi o ayrı.. ama neden o kadar zorluyo ki beni
buarada senin yazını okurken bayagı güldüm :)
ben iki üç keredir çok bagırıyorum ya ve sen nası adamsın şöyle böyle saydırıyorum bayagı..
şu an içime batıyo tabi o ayrı.. ama neden o kadar zorluyo ki beni
buarada senin yazını okurken bayagı güldüm :)
anlayaana sıvrı sınek saz, anlamaya .... benımkıde alısverıs manyagı, parayı ver elıne car cur eder, para var mı yok mu dert etmez ama be soylene soylene masrafları az da olsa kıstırdım...uzun evliliklerde eslerin arasındaki iletisim hep aynı kalırmı yani kızdıgınızda esinize bagrırı yada hakaret edermisiniz bu alıskanlık haline gelirmi
sahsen ben cok sinirli birisiyim bu huyuma kızıyorum ama esime bazen cok bagrıyorum bazende diyorum adam anlamıyo ki 5 yasındaki cocugun davranısını yapıyo
simdi hemcinslerim olarak evliliginizde sinirle bagırma
varmı yoksa ben cokkkk mu abartıyorum
konu düzenleme
kavgalar neden cıkıyo diye sormus kızlar cogunlukla esimin harcamaları gereksiz faturalar ay sonu hesap evde bos yere ödedigimiz alet o kadar cokkki her ay sırf faturalara 500 ödüyoruz nerdeyse esimin elektronk hastalıgı 3 tv varken kı kredimizde vardı gitti 160 ekran tv aldı 3500 e
cep telefonu ister simdi araba alıcaz mesela 3 yıl vadeli nasıl cıkıcaz isin icindne bilmiyorum arabayı alırsak dusum dahada vahimlesicek ama bunun farkında degil daha önce 2 kere kart magduru olduk simdide aynısı olucak en azından kredimizi kapatalım öyle cekelim diyorum dinlemiyor
ama artık bagırmıyorum, soylenıyorum, susuyorum kendımı kasamayacagım valla, kendı ustumde olan borclar var onları bıtırmeye calısıyorum tek hedefım o ...
onu da allaha havale ettım
Bu erkekler hep mı aynı şanlı esımı anlattın ama benimki hala acık bırakıyor önceden hepsını bırakıyorsa sımdınyarısını buda gelısme 5 yıldaben dun esıme ılk kez bagırdım oda soyle oldu
benı m herıfcanın bı huyu var actıgı tum dolapları acık bırakır hıc kapatmaz
yanı sınek var toz var allah korusun bocek olur kafamızı carparız ne gerek var huylanırım
mutfaga su ıcmeye gıder bı bakarım tum dolaplar acık
elbıse dolabı ayakkabılık havluluk yatak dolabı aklınıza ne gelırse hep acık
evlenmeden 2 ay onceden berı soylemeye basladım 9 aylık evlıyım hala canım bak yıne acık unutmussun dıye dıye dıye dıyeeee
dun acık unuttugu dolaba bı yumruk attım oyle kapattım gozunun onunde
sana son kez soyluyorum bıdaaha dolaplar acık bırakılmıcak dedım
benı ılk kez oyle gordugu ıcın sesı ıcıne kactı pekı hayatım dedı
sabah kontrol etım arkasından ıse gıderken actıgı tum dolapları kapamıs
ama ben bagırdıgım ıcın cok uzuldum gızlı gızlı agladım
sureklı bagırmadıgım ıcın benı cıddıye aldı hemen duzelttı ama tavrıma uzuldu
sızde sureklı bagırırsanız sızı cıddıye almaz
sonuc bu